- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Колежаните!
Гледали ли сте Колежани или буквално преведено Гърци. Сериалчето мен много ми харесва слагайте мнения!
Харесвах го,сега като го видя и сменям канала.Незнам защо се получи така.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Много е свежо сериалчето, наистина. Чакам новия епизод да излезе, въпреки че малко съм забравила вече какво се случи последноХубавото на този сериал е, че действието се развива адски бързо и за 2-та си сезона се появиха поне 10-тина нови герои и конфликти.
Вие на хероин ли сте бе?
Ем чи готино е бе![]()
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
преди не го харесвах,но сега си го гледам редовно и чакам сега 2 серия на 3 сезон![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Първоначално написано от twinski92
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
В началото беше добър но после се збози
Нищо не се е сбозило. На мен сериалът не ми харесваше особено, понеже по фокса даваха нередовно епизодите и ги повтаряха по хиляда пъти, но се навих и си го изгледах на компа и много се зарибих. Наистина хубав сериал, супер е, че вече имаме налице и трети сезонПървоначално написано от D12Respect
![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Аха, добре! Превърна се в скапана сапунка. Изключително тъп сюжет не може в 1 серия да искате да сте заедно а в другата да я отрежен.ПародияПървоначално написано от krisscha
Хахахуаухаухаухааххауахау хаухахахауа като гледаш епизодите по Fox life така се получава, защото изобщо не се хваща нишката. Аз сериалчето си го следя още преид да излезе по Фокс-а и мога да кажа, че е много свежо сериалче, което е по-скоро за романтични душици. Втората част на 2рия сезон особено е много готина. И не можеш да кажеш, ч енещо се е "сбозило", като си гледал 10 епизода и то не в хронологичен ред.Първоначално написано от D12Respect
Вие на хероин ли сте бе?
Дори нямам кабелна. Ама че сте злеПървоначално написано от vikipf
Като искайте гледайте си бози ясно е че няма да ви убедя в обратното
не ми харесва..
Pain is inevitable. Suffering is optional.
^^ Както кажеш... Важното е да има опозиция.![]()
Вие на хероин ли сте бе?
^просто не си падам по този тип филми/сериали![]()
^ не говорех за теб, а за дългия диалог проведен малко по-нагоре.![]()
Вие на хероин ли сте бе?
^опа.. съжалявам..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Готино е
Харесва ми.Но като всяко нещо с повече от 2-3 сезона става прекалено и банално.В момента не го гледам , защото смятам , че както свърши последния сезон няма какво да се продължава за напред.Понякога се уливат с тези сезона , като почнат да го протакат ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
много ми харесва :P
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Мен ако питаш, леко си се пообъркалаПървоначално написано от vikipf
Аз написах, че в началото съм го гледала по Фокса в кофти ред, но че след това си го изтеглих и ми хареса много...
Момчето (предполагам) просто изрази негативно мнение, не го набеждавай и за другото ;DD
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Гледам го, през седмицата никво време нямам, ама през уикенда си го тегля. Една от главните причини да го гледам е Капи, направо това момче...Само не ми харесва, че всички женски клубове са толкова 'женски' и кифленски едва ли не. Готини са главните героини, ама ако имаше женски клуб като KT, веднага щях да се запиша там.
![]()
![]()
Любимият ми сериал в момента (:
Капи е просто...............*фенгърълски писък* XD
Та , супер си е сериалчето , интересно..забавно и свежо :д
Франи добре , че се махна ,че ме дразнеше :д