.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

ПРОБЛЕМ с гаджето !!!

Здравейте .. имам един проблем който ми е малко трудно да разреша .. таа значи историята е следната :
    Гаджето ми отиде на море с приятели .. там беше и една наша обща приятелка с която тои е имал заигравки (целували са се .. а може и още да има .. нз ) .. след като се върна от морето аз разбрах за тези неща .. разбрах също , че тои няколко пъти е ходил да спи у тях заедно с др приятели ( нещо като купонче ) .. където те отново са имали заигравки ... когато говорих с него тои се казваше , че не помнел многоо и че бил пян и т.н .. сега не иска да се откаже от мене и само ми говори как ме обичал , как се бил променил , как ще направи всичко за мене и к'во ли още не .. сега незнам какво да правя .. защото това не е 1 път в който тои да ми изневерява .. + т'ва момичето ми беше някога най-добра приятелка .. таа сега незнам как да постъпя .. с него или без него ??? ?

Мега фен Аватара на vagarious
    Мм по-вероятно е с него, но без нея.
    Поговори с него и си изяснете всичко и си прецени дали да дадеш шанс.А твойте чувства към него силни ли са или..?!
    Big or small, lies are lies!

ПРОБЛЕМ с гаджето !!!

Еми след това не са много силни .. простоо аз с момичето няма да се занимавам повече .. но незнам дали ще си заслужава да бъда пак с него

Ами виж сега - от една страна направил го е веднъж, направил го е втори път, следователно ще има и трети, четвърти... Поради тази причина не си заслужава.Но пак ти казвам - ако ти си сигурна, че искаш да си с него, трябва да си имаш винаги едно на ум.Няма как просто.Ако ли пък не- ами сложи края и така ще е по-добре и за двамата предполагам.

ПРОБЛЕМ с гаджето !!!

Ами аз сложих края .. но той продулжи да ме търси и аз реших , че ако бъдем известно време приятели ще е по добре .. от колкото да му нямам доверие за нищо и да се прецака всичко ..

Град
    Непостоянно
    Без него.. никой от безгръбначните от мъжки пол не заслужава да му търпиш изневерите. Той може много неща да казва, но дали са истина ? Заебвай..
    .!.

ПРОБЛЕМ с гаджето !!!

Добре но той все пак не се отказва дори и да съм му казала че няма да сме заедно

Еми добре си постъпила.Така тъкмо ще разберете дали сте един за друг.Дано всичко да е наред.

А какво да правя с момичето .. да поговора ли с нея защо е направила така или да не се занимавам ?

Град
    Непостоянно
    Зарежи, да се занимаваш, значи да даваш знак, че ти дреме. Според мен не трябва..
    .!.

Добрем :P

Нее остави я.Не се занимавай и все едно не се е случило.Ако пък някой ден ти се отдаде тази възможност, смисъл някой да подхване тая тема, чак тогава изкажи негативното си мнение.И според мен я отпиши от листа с приятелките ти.

Мислиш ли че искаш да ходи6 с 4овек, който се напива и ти изневерява с твои приятелки!! но ако наистина се е променил бива да помислиш дали ще повтори грешките си пак!!!!
    който си мисли че работата е песен нищо не разбира от музика!

Зарежи ги и двамата!

Град
    Там, където не си...
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Зарежи ги и двамата!
    Ей, като ти гледам коментарите...Джас-прас, хоп-троп и всичко става ей така с вълшебната пръчица. Ехо...в розов свят ли живееш? Хората имат проблеми и ги споделят. Светът не е приказка. Съжалявам, че ти разбих мечтите. Забавница.
    Има само две мнения - грешното и... МОЕТО!
    -=Моите драсканици=-

Голям фен Аватара на RaZzer
    Ако можеш да продължиш напред - продължи, ако не - остави го да те търси известно време и му обяснявай, че искаш за сега да сте само приятели... ако след време не спре да те търси - може би е искрен!

Цитирай Първоначално написано от ChimeRa
    Зарежи ги и двамата!
    Ей, като ти гледам коментарите...Джас-прас, хоп-троп и всичко става ей така с вълшебната пръчица. Ехо...в розов свят ли живееш? Хората имат проблеми и ги споделят. Светът не е приказка. Съжалявам, че ти разбих мечтите. Забавница.
    Ало, 10 мнения не те правят ВИП, по-спокойно..Повечето тука са fake.ще свикнеш..Забавница..За мен това е разрешението..По-спокойно, ще умъртвиш много неврони....

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Позабавлявал се е на морето, ама хората казват, че морския флирт не се брои за изневяра.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    На твое място аз не бих останала с него. Разбирам да се съмняваш в него да не ти изневери, но съвсем друго е , когато вече го е направил. Каквото и да ти говори, това няма да му попречи историята да се повтори. Ако той държеше толкова на теб не би ти изневерил.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Зарежи ги и двамата няма какво да му мислиш

неа му се кланяш я го прати на майната му пък да видим няя ли да ти тича след гъза ... тва показва колко ти е верен .. да иде на някъде за малко и да не може без момиче брейййййй .... ти може да си го искаш ... обаче не си кукла да те заменя със друга когато теб те няма ... дръж се малко на положение

Супер фен Аватара на sladkalady
    Зарежи ги и двамата!
    +1
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Град
    Там, където не си...
    Ало, 10 мнения не те правят ВИП, по-спокойно..Повечето тука са fake.ще свикнеш..Забавница..За мен това е разрешението..По-спокойно, ще умъртвиш много неврони....

Ало?....*пръщене*
    Ало?....Не те чувам...
    Каза ли нещо? Както и да е...Едва ли съм пропуснала нещо интересно. Клишетата ти мога да ги чуя и доста други "забавници" .

Ало? *отново пръщене*
    Ало? Там ли си?

*Абонатът не е на линия или е твърде малоумен, за да разговаря с вас. Моля, опитайте отново ( с някой по-умен).*

Апф...
    Има само две мнения - грешното и... МОЕТО!
    -=Моите драсканици=-

Повече от фен Аватара на baby07
    Град
    Бургас
    aa vii ot kolko vreme ste gadjeta???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си