- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПРОБЛЕМ с гаджето !!!
с него , но без нея .. проличало си е колко ти е била приятелка![]()
Вероятно имаш чувства към момчето .. не е толкова лесно да го зарежеш .. 1 път поцелувал се .. ала бала .. добре,ама втори път пак да прибегне до това .. не можеш вечно да му прощаващ и да те прави на шматка .. Тегли му шута и си намери свястно момче ![/i]
+1Първоначално написано от NothingSpecial
ChimeRa.. на теб нещо или ти липсва.. или ти е в повече моето момиче.. не се намираш на детската площадка, расъждавай малко, а ако не ти се отдава, просто си седи мирна и не пускай подобни коментари, че да се чудя къде съм попадналаПървоначално написано от ChimeRa
По темата.. няма защо да се занимаваш повече с тях. Щом ти е изневерил
(а и не само веднъж) ще го повтори със сигурност и не си струва да търпиш унижениетоЕдва ли би се променил толкова лесно.. или може би го променя факта, че в момента не е на няколко водки
![]()
Колкото и да ти е трудно го остави ... няма да е псоледен път, в който "няма да си спомня" ...![]()
Понякога просто не си заслужава нервите ...
![]()
П.С. А тая мърла заслужава само едно ама айде ше си замълча ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+Първоначално написано от Hilary_
Ти самата каза че това не е първия път в който "ти е изневерявал".Самя си си виновна,че още първия път си му простила и не си го зарязала![]()
А щом ти излиза с тия оправдания работата е ясна. Пак ще идат на купонче и пак няма да си спомня. И какво като ти е била най-добра приятелка?
Виждаш че тоя човек не държи на себе си, не държи и на теб. За чий трибувеник го търпиш още?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
абе колко и да е пиян тва нзч .... аз съм бил на попара едвам одим и пак съм си бил верен на гажето :P мани ги фо прикат секи си помно сичко тва са фафли за децата
Вълка кожата си мени, но нрава неИзводите ги оставям на теб
![]()
На това му се вика забавление и въображение, sLadkaTa_LoRi. Не можем всички да живеем в скучния ти свят.Първоначално написано от sLadkaTa_LoRi
Ако искаш словесен двубой, моля на ЛС. Тъкмо може да измислиш нещо по-интересно от това да ми защитаваш някакви лигли, дето се правят на мн забавни.![]()
Има само две мнения - грешното и... МОЕТО!
-=Моите драсканици=-
Ем всичко се връща скъпа моя дени ;]
+1Първоначално написано от vagarious
дръж го изкасо бе мацка как така ще се подиграва с тебе ,постави му ултиматом или ти или му биеш шута![]()
![]()
love is gone!
хах,що тряа го търпиш да ти изневерява,а ти да си му вярна,щот е прието,че мъжа има повече права ли? Кво значи той да си хойка а ти да не можеш...накарай го да ревнува..ходи по копончета ,тва онва,флиртувай и с други момчета,за да го накараш да ревнува и да знае какво ти е ..после нещата дано се променят към добро..дано той се промени..
айде успех![]()
емии дам на всички се връща ..![]()
Имах впредвид че в момента на тебе ти се връща сичко ;]Първоначално написано от d3nii
Защо пък на мен?
..
Хаха май не позна коя съм ;] досети сеПървоначално написано от d3nii
На гатанки ли ще сииграете.. Щото има един раздел специално за простотийки(игрички)![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Като ти е изнверил трябва да го попиташ дали изпитва нещо към това другото момиче. Ако каже "Да" е ясно че си казвате "Чао" и това е. Ако каже "Не" си оправяте взаимоотношенията и това е . Това ти го казвам, защото съм се убедила, че за момчетата е като инстинкт да си разпръснат семето колкото се може по-далеч. Момичетата не сме така. Ние като изневеряваме го правим просто както трябва. Имам в предвид че винаги има някакви чувсва. Друг е обаче въпроса, че криво дърво се изправя, крив човек-никога. Така, че си прецени сама.![]()
ХОРАА достатъчноо приключих всичко с него от одавнаа просто събирах мнениее ;dd ..