.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    с него , но без нея .. проличало си е колко ти е била приятелка

Вероятно имаш чувства към момчето .. не е толкова лесно да го зарежеш .. 1 път поцелувал се .. ала бала .. добре,ама втори път пак да прибегне до това .. не можеш вечно да му прощаващ и да те прави на шматка .. Тегли му шута и си намери свястно момче ! [/i]

Цитирай Първоначално написано от NothingSpecial
    Вероятно имаш чувства към момчето .. не е толкова лесно да го зарежеш .. 1 път поцелувал се .. ала бала .. добре,ама втори път пак да прибегне до това .. не можеш вечно да му прощаващ и да те прави на шматка .. Тегли му шута и си намери свястно момче ! [/i]
    +1

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от ChimeRa
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Ало, 10 мнения не те правят ВИП, по-спокойно..Повечето тука са fake.ще свикнеш..Забавница..За мен това е разрешението..По-спокойно, ще умъртвиш много неврони....

Ало?....*пръщене*
    Ало?....Не те чувам...
    Каза ли нещо? Както и да е...Едва ли съм пропуснала нещо интересно. Клишетата ти мога да ги чуя и доста други "забавници" .

Ало? *отново пръщене*
    Ало? Там ли си?

*Абонатът не е на линия или е твърде малоумен, за да разговаря с вас. Моля, опитайте отново ( с някой по-умен).*

Апф...
    ChimeRa.. на теб нещо или ти липсва.. или ти е в повече моето момиче.. не се намираш на детската площадка, расъждавай малко, а ако не ти се отдава, просто си седи мирна и не пускай подобни коментари, че да се чудя къде съм попаднала

По темата.. няма защо да се занимаваш повече с тях. Щом ти е изневерил
    (а и не само веднъж) ще го повтори със сигурност и не си струва да търпиш унижението Едва ли би се променил толкова лесно.. или може би го променя факта, че в момента не е на няколко водки

Мега фен Аватара на Hilary_
    Колкото и да ти е трудно го остави ... няма да е псоледен път, в който "няма да си спомня" ... Понякога просто не си заслужава нервите ...

П.С. А тая мърла заслужава само едно ама айде ше си замълча ...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Колкото и да ти е трудно го остави ... няма да е псоледен път, в който "няма да си спомня" ... Понякога просто не си заслужава нервите ...

П.С. А тая мърла заслужава само едно ама айде ше си замълча ...
    +

Ти самата каза че това не е първия път в който "ти е изневерявал".Самя си си виновна,че още първия път си му простила и не си го зарязала

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    А щом ти излиза с тия оправдания работата е ясна. Пак ще идат на купонче и пак няма да си спомня. И какво като ти е била най-добра приятелка?

Виждаш че тоя човек не държи на себе си, не държи и на теб. За чий трибувеник го търпиш още?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

абе колко и да е пиян тва нзч .... аз съм бил на попара едвам одим и пак съм си бил верен на гажето :P мани ги фо прикат секи си помно сичко тва са фафли за децата

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Вълка кожата си мени, но нрава не Изводите ги оставям на теб

Град
    Там, където не си...
    Цитирай Първоначално написано от sLadkaTa_LoRi
    Цитирай Първоначално написано от ChimeRa
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Ало, 10 мнения не те правят ВИП, по-спокойно..Повечето тука са fake.ще свикнеш..Забавница..За мен това е разрешението..По-спокойно, ще умъртвиш много неврони....

Ало?....*пръщене*
    Ало?....Не те чувам...
    Каза ли нещо? Както и да е...Едва ли съм пропуснала нещо интересно. Клишетата ти мога да ги чуя и доста други "забавници" .

Ало? *отново пръщене*
    Ало? Там ли си?

*Абонатът не е на линия или е твърде малоумен, за да разговаря с вас. Моля, опитайте отново ( с някой по-умен).*

Апф...
    [color=indigo]ChimeRa.. на теб нещо или ти липсва.. или ти е в повече моето момиче.. не се намираш на детската площадка, расъждавай малко, а ако не ти се отдава, просто си седи мирна и не пускай подобни коментари, че да се чудя къде съм попаднала
    На това му се вика забавление и въображение, sLadkaTa_LoRi. Не можем всички да живеем в скучния ти свят.
    Ако искаш словесен двубой, моля на ЛС. Тъкмо може да измислиш нещо по-интересно от това да ми защитаваш някакви лигли, дето се правят на мн забавни.
    Има само две мнения - грешното и... МОЕТО!
    -=Моите драсканици=-

Ем всичко се връща скъпа моя дени ;]

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Ами виж сега - от една страна направил го е веднъж, направил го е втори път, следователно ще има и трети, четвърти... Поради тази причина не си заслужава.Но пак ти казвам - ако ти си сигурна, че искаш да си с него, трябва да си имаш винаги едно на ум.Няма как просто.Ако ли пък не- ами сложи края и така ще е по-добре и за двамата предполагам.
    +1
    дръж го изкасо бе мацка как така ще се подиграва с тебе ,постави му ултиматом или ти или му биеш шута
    love is gone!

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    хах,що тряа го търпиш да ти изневерява,а ти да си му вярна,щот е прието,че мъжа има повече права ли? Кво значи той да си хойка а ти да не можеш...накарай го да ревнува..ходи по копончета ,тва онва,флиртувай и с други момчета,за да го накараш да ревнува и да знае какво ти е ..после нещата дано се променят към добро..дано той се промени..
    айде успех

Голям фен Аватара на eminemfenka

---

От приятелки пази се..
    ла-ла-ла

емии дам на всички се връща ..

Цитирай Първоначално написано от d3nii
    емии дам на всички се връща ..
    Имах впредвид че в момента на тебе ти се връща сичко ;]

Защо пък на мен ? ..

Цитирай Първоначално написано от d3nii
    Защо пък на мен ? ..
    Хаха май не позна коя съм ;] досети се

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    На гатанки ли ще сииграете.. Щото има един раздел специално за простотийки(игрички)

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Stara Zagora
    Като ти е изнверил трябва да го попиташ дали изпитва нещо към това другото момиче. Ако каже "Да" е ясно че си казвате "Чао" и това е. Ако каже "Не" си оправяте взаимоотношенията и това е . Това ти го казвам, защото съм се убедила, че за момчетата е като инстинкт да си разпръснат семето колкото се може по-далеч. Момичетата не сме така. Ние като изневеряваме го правим просто както трябва. Имам в предвид че винаги има някакви чувсва. Друг е обаче въпроса, че криво дърво се изправя, крив човек-никога. Така, че си прецени сама.

ХОРАА достатъчноо приключих всичко с него от одавнаа просто събирах мнениее ;dd ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си