- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Мисля, че трябва да разкарате този потребител
schoolgirl
Не виждам какво прави още форума, след като постоянно предизвиква форумни кавги във всяка тема, която осере, и буквално се гаври с потребителите. Освен това е 100-процентов фейк акаунт.
XAXA
не обичам да се съюзявам така срещу някой обаче тва момиче/момче наистина дразни![]()
И да добавя, защото този мой пост го изпуснахте в "Модераторска помощ", по едно време се беше хванала да изравя стари теми от 2004-2005-2006 и само пред очите ми докато refresh-на страницата изкопа 6 такива.![]()
schoolgirl много си проста.Селянка такава.Дано четеш това...Заяжда се с който може,човек със голямо самочувствие без покритие.Доста лошо впечатление ми е направила.
Сигурно е фейк на Sneki, която вече е банната.![]()
и аз се чудя какво прави още тук![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
най-смешното е,че punisherr пише никой да не й отговаря,а не се прави нищо по въпроса да я баннат по ип.
кавгата се води най-малко от 2 души
не само тя е виновна
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Punisherrr пише,защото има права само до там.Първоначално написано от cactus
След като не е банната всички ще направят много умно ако престанат да се връзват!
За другото... нищо не мога да ви кажа.
а защо нейните мнения не ги триеш,докато не я баннат?
Не ги трия? ...
Явно не сте забелязали,но доста често й ходя по гъза в раздел ''козметика и диети'' и трия всякакви заядливи коментари.
пфф имаше една от 2007 май ..където я баннаха,няква sladkutu2008 ли беше не съм сигурна,и имаше варианти с 2009 и 2010 и аз мисля че скуулгърлата е поредния фейк *продължението на сладку-нз-си-кво-си*
извод:трябва да спре да изкопава теми от 2006 а това ще стане само като я баннат![]()
тянко тъп си мамеПървоначално написано от tqnko
![]()
Пт:Малко е проста, иска да е център на внимание и вие и го давате![]()
Невинна до доказване на профивното![]()
дето много пърдеше нали..Първоначално написано от bloodyF
![]()
![]()
не не..така съм се смяла на постовете и...(бях с др рег) толкова зле беше горката..сереше ли пикаеше ло пърдеше ли кво праеше..все беше потисната..
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Да имах права на секундата щях да я махна при мене няма връзкари![]()
няма и нея и другите и акаунти, поне доколкото ги видях.
чакаме включване, за да я разкараме отново.