- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой предмет най много мразите ?
Не мразя никой предмет. Просто имам неприятни, това са различни нещаНе харесвам математика, химия и физика, точните науки не са ми вървели никога
Но какво да се прави, за сметка на това езиците, историята, географията и литературата са ми перфектни
![]()
Хмм..мразя математика..иии химия..физиката ми е тъпа ама чак да я мразя![]()
история, математика... зависи как ни изпитват по разказвателните - мн мразя да те дигнат на дъската и да ти кажат 'разказвай!'... е кво да ти разказват да ти се не види даскала![]()
![]()
![]()
Абе сичките стават!
математика и история![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Хаха Химия и Математика най-лесните предмети вие ги мразите аз лично много ненавиждам Биологията![]()
Yea, though I walk through the valley of the shadow of death. I will fear no evil !!!!
Физика и Биология. Физиката, защото госпожата беше ужасна и главно 'У' .. вместо да ни преподава урока тя ни разказваше как кученцето й се е изпишкало върху килима в 5 сутринта.Ако пък не разказваше за кученцето й, щеше да е за дъщеря й.. но ако не беше за кучето и дъщеря й там си работеше нещо, докато принципно трябваше да ни обяснява урока.. а пък на нас ни казваше да мълчим и да си правим каквото искаме. Биологията я намразих заради самият учебен материал.. толкова беше скучно и тъпо. Сега в 8-ми клас ще я видим тази биология.. може да е по-интересна.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Химия..изобщо не ми върви.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Математика и физика.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Биолигия!!До някъде заради материала,но по-скоро заради учителката ми,от 3 години ме е набелязала само гадно да ми прави от най-малкото.. Физиката,даскалката беше добра ама от тоя предмет ми се доспива,да му се невиди,нищо интересно нямаше
..
история
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
химия,ама ще видим сега в новото даскало как ще е![]()
![]()
Геометрия и География
"I make music for the glory of God and as recreation of the mind and body..."
David Coverdale (Whitesnake)
попринцип мразя математиката, но професията зависи повечето от нея за да може да смяташ.а и една 6-ца немога да искарам
то и учителката ни не е много читава
![]()
Eminem - Beautiful.mp3!!
Математика![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Математика и история![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
математика, химия и физика![]()
Математика,Френски,Химия и Физика-направо не мога да ги понасям.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!