- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой предмет най много мразите ?
Поправка - всички без музиката, в която изнася турнетаПървоначално написано от PurpleDream
![]()
въй като чета мн малко хора мразят историята :[[ само аз ли толкоз мн я мразяпък да не говорим че аз обожавам алгебрата
![]()
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
Немския![]()
![]()
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Математика, Философия, История..
Вафла..
Много зависи от учителя аз лично обичах български език и нали кандидатствах за една гимназия и госпожата там е отвъртително гадна ... нашия клас ни мрази и ни намалява оценките и скоро като ми писне .. и ще стане лошо иначе честно казано не харесвам Химията не заради друго ами затова че предишната ми госпожа не можеше да обеснява.. надявам се от другата година като пак почна да уча да я разбера иначе не знам как ще карам все пак съм с такъв профил биология,химия и английски език..![]()
![]()
математика, химия и биология
ЗИП-БЕЛ заради госпожата
+немски..не че го мразя до колкото ме тормозят с него и вечее..Първоначално написано от Di
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
нема предмет който да харесваам та аз мраза даскалото
s0 dEamN cRazyyYy...
Математика и физическо
Мразя история, математика, физика и физкултура.Химия обичам, нямам идея на кой съм се метнала. :P
Постъпи грешно... с правилното момиче.
По-дяволите.
Вече почти нищо не мразя.
ОСВЕН
О-С-В-Е-Н. !!
ХИМИЯ![]()
ФВС![]()
ИЗОБРАЗИТЕЛНО![]()
МУЗИКА!!
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
БЕЛ и Математика,не че нямам само 5 и 6 ама са ми най-противни, а най ме кефи трудово заради господина не заради самия предметсамо го ебавам тоз господин а тоя не може да се усети
м най-мразя тези трите - математика , физика и ХИМИЯ![]()
Мразя:
История
Физика
Химия
ФВС
Пък любимия ми предмет е биологията
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И ааз, и аааааааз !!!!Първоначално написано от sExYbEbS
![]()
![]()
Дрън-дрън