Здравейте!Ето и моята история.На 14г. от София преди точно 11 дена се запозанх с най-прекрасното момче на света.Още преди това го бях виждала,но сега просто неможах да сваля поглед от него.Вечерта му взех скайпа и си писахме в продължение на 10 дена,още първия ден след като си писахем в скайп бяхем на кафе компанията,погледитете ни се засичаха непрекъсано.Той беше обрързан 3 месеца за момиче,което страшно много обича!И на следвашия ден ми акзаха,че са скъсали,защото той я обича,а на нея не и пука!Сега знаех,че той продължава да я обича,но въпреки това той беше вече свободен.Вчера му казах ,че го харесвам той ми отвърна със същото.Днес,когато го видях ни беше първата целувка,но точно след нея той ми каза:
-Знаеш,че още обичам П. ти какви намереняи искаш с мен сериозни или само забивка?
-ми..серизозни..
-Да,но с когото и да се обвържа сега няма да е сериозно,нали не се сърдиш..аз те харесвам,ноо.
-Не,разбирам те ,няма проблем
-Незнам дали ще мога да си я върна *а,той я скъса*
-Поговори с нея *със сълзи на очи*..
Неможах да си представя момчето,което харесвам да ми говори с бифшата си ;(;(
Според вас какво да правя да го оставя или да се боря за него?
П.с-Днес ще си поговоря с него,дали има намерения да се събира с бифшата си и какво означавам за него и дали имам някакъв шанс!
Благодаря на всички,които си отделиха времето да прочетат моят тийн проблем