- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Антибиотик и алкохол
Здравейте. Взимам антибиотик 2 пъти дневно по една таблетка - сутрин 10 и вечер 10, има ли проблем, ако пия бира, не друг твърд алкохол ,а бира...![]()
Има да. И 1% алкохол да е, пак е порблем.При всички антибиотици е така. Има няколко вида при които обаче е въпрос едва ли не на живот и смърт. Така че кажи кой е антибиотика все пак...
кофти комбинация ... все пак![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
А аз да питам-Пия парацетамол и Трахизан (не е антибиотик,а хапчета за гърлото).Може ли да пия алкохол..?![]()
Ами не ми е известно да са взаимодействат Парацетамол и алкохола, но това не значи, че трябва да го изпиваш с чаша 300 грама водка!Първоначално написано от Biskfitka
Изчакай поне малко. А виж Трахизанът има антибиотик и сама знаеш антибиотик+алкохол=??? - Не! Айде няма да умреш за 5 дена ли там колко са.
![]()
Иначе, авторът на темата! Чакам да кажеш кой е антибиотика да ти кажа повече, ако има...
Попринцип не е хубаво да взимаш хапчета и да пиеш алкохол.КАКЪВТОи да е.
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Имаше такава тема, беше представен същия антибиотик! Това си е живо самоубийство не опитвай, че ще бъдеш в токсикологията..изпий го и тогава ще употребяваш алкохол колкото искаш !
^![]()
Не пий нищо. Аугментинът не е от най-слабите антибиотици и не ти препоръчвам да си правиш експерименти.Първоначално написано от smeshnik
![]()
Е аз исках да пия коктейл,то в него има 30 грама водкаПървоначално написано от amk933
,ама мога да изчакам де.Просто исках да знам за..всеки случай
Мерси
![]()