.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как да постъпя?

Хора,ще ви буда много благодарна ,ако ми окавете малко помощ .. Значи сега лятото,съм на гости на баба ми и дядо ми във Велико Търново ii тази година се оказа доста забавно лято,запознах се с доста момчета..Всичко започна от там,запознах се един Росен .. извецно време си писахме по скъпе ii след около 4,5 дена той ми призна че е влюбен в мен..аз също развих доста силни чувства към него,видяхме се няколко пъти,но на виво не осъществяваме почти никакъв разговор,но покрай този Росен се запознах с неговия най-добър приятел-Дамян ii с Дамян доста си говорим и той определено показва симпатий към мен..както и аз започнах да изпитвам нещо към него .. в а и на сичкото отгоре след 2 седмици си тръгвам за София ..

Редактирах ти текста и заглавието,за да не са на латиница.
    При следащите си мнения използвай ТОВА > http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php ,за да е всичко точно,тъй като какво? - писането на кирилица е задължителнО!
    Punisherrr

1во кирилицата!

2ро. Ти незнаеш какво искаш.Или единия - или другия.И как така след 4-5 дни и се влюбил в теб ??? А и ти големи чувства започваш да изпитваш и към двамата Да не стане - от два стола на земята.

ами ние се пишехме пооо 5 часа на ден и се опознахме адски добре..нормално е да се влюби в мен и аз в него..знам какво искам,искам да съм с Д.,но ме е страх да не разваля приятелството им ..

Редактирано от Punisherrr

Пиши на български беее !

Какво е т`ва влюбване по скайп незнам

Като искаш да си с Дамян , първо разбери дали и той изпитва нещо към теб , след това говорете и двамата с Росен и му обяснете.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от Annie94
    ami nie se pi6ehme pooo 5 4asa na den i se opoznahme adski dobre..normalno e da se vlubi v men i az v nego..znam kakvo iskam,iskam da sum s D.,no me e strah da ne razvalq priqtelstvoto im ..
    Искаш да си с Дамян за останалите 2 седмици или си готова и връзка от разстояние с него да търпиш?

Готова съм за връзка от разстояние.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Виж ся - моето мнение е: Тегли им една хуууубава майна и на двамата и си намери момченце от твоя град
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Виж ся - моето мнение е: Тегли им една хуууубава майна и на двамата и си намери момченце от твоя град
    И това го има

емм..да..в крайна сметка така ше направяя .. тоо
    ..

Хахаха .. нито ти си влюбена, нито той. Като си отидеш в София ще ги забравиш и двамата, спокойно.
    Stay up all night with the stars *

Еми кажи му пък ако Росен му е истински приятел ще ви разбере.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Мега фен
    Град
    София
    Миэерия.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на vagarious
    Заблудена работа. Влюбил се в теб, а на живо не осъществявате кой знае какъв контакт.Айде не.
    А този Дамян..ми не давай никакви надежди и си седни на трибуквието.Как може да им вярваш.Както казаха преди мен..ще се върнеш в София и до 1 седмица ще ти мине мерака за момче от друг град.
    Big or small, lies are lies!

okk nqma zna4enie..thx za razli4nite mneniq.. 6e se opravq nqkak ..

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Някои хора ползват тоз skype за грешни цели.
    Що се отнася до другия приятел, ще ти мине с времето. Той е увлечение, поне на този етап които описваш.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    не се занимавах с тях, според мен момчетата просто искат да забият нещо и щом не си от техния град сигурно им се струваш идеалната възможност...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си