- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако бяхте на моето място...ПОМОЩ СЪВЕТ!
Здравейте! Значи историята е следната...Запознах се със 1 невероятно момче по много странен начин. Започнахме да подържаме връзка абсолютно всеки ден,но проблема е там,че сме от различни градове... Говорехме си адски много,виждахме се и се опознахме доста добре.. Накрая не знам какво и как стана,обаче сме заедно от почти 9 месеца..Проблема е там,че напоследъка започна адски странно да се държи..Примерно няколко дни се държи супер мило и готино,и после някав период пак се държи адски тъпо...Говорили сме много пъти дали има друга или тн,но до последно отрича и казва,че ме обичал и тем подобни... Наскоро се бяхме скарали и той ми казва следното "Не искам никой,както никой не иска мен" опитах се да изясним ситуацията друга ли е харесал,забивал,е*ал той казва,че му няма нищо и че няма нищо такова...Не знам хора вече да вярвам на мъжката дума Обичам те (макар,че той ми го е казвал мн пъти) или просто поредната заблуда. Наистина не знам кво да правя тва е 1рвата ми връзка от километри,но с това момче има огромна тръпка и чувство...Ако бяхте на мое място какво щяхте да направите? Помогнете
хмм може просто да има проблеми (лични) ... изчакай още време да видиш дали тези промени ще станат постоянни ..![]()
Щом сте далече един от друг това не ти пречи да му покажеш (не само кажеш) колко много ти липсва ии държиш на него и всичко останало ... идеята ми е защо не му направиш нещо малко и не му го изпратиш? Може би ще се изненада приятно ?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Все празни думиииииии![]()
Та .. ние няма как да знаем какво се върти в неговата глава. Може би просто се е отчуждил с времето ...
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
А може би е в онези кофти моменти, които си имаме всички.Може наистина някой личен проблем или ти да си сгафила някога за нещо и той да е разбрал..м незнам![]()
Big or small, lies are lies!
Скайп=3ло
В изречението "Не искам никой,както никой не иска мен" няма никакъв смисъл. 3ащо се натоварваш с отношения с човек на такова разстояние от теб ?
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
може да е на настроения .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Тия мисли за друго момиче ми се струват само плод на твоята фантазия... В изречението, което ти е казал виждам единствено разочарование от скарването ви изразено по импулсивен начин... Просто момчето има кофти моменти от време на време - не си вкарвай излишни проблеми и паранои!![]()
Ами така..Първоначално написано от teenems
Или си има лични проблеми,човекът.
+1Първоначално написано от Hilary_
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Извън темата : НЕ всички момчета/момичета казват "Обичам те" просто да се брои като свършено задължение !
-По темата : както по горе е споненато SKYPE - ЗЛО (от страна на връзка с някой ОСВЕН ако не става дума за 5 минутно писане) .... И предполагам , че сигурно има някакви лични проблеми и има нужда от време !![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Е напълно възможно е и да има лични проблеми,въпреки,че ние си споделяме доста ... Също така се виждаме и често в седмицата минимум по 2 пъти,а сега лятото прекарваме повече време бяхме на море,на вили и сме преспивали в 1ния и другия град заедно. За сега не съм гафила щото се старая,и за тва няма кво да разбира за да го разочарова,но и е адски ревнив..Иначе как да си сигурен в човека който е далеч? Всичко е въпрос на доверие нали тва също е важно в 1 връзка...А и винаги се разбира истината рано или късно
Според мен наистина е възможно да не те лъже. Може би просто има някакъв проблем, за който не ти е казал или пък си внушаваш. И все пак, ако продължава да се държи странно, най-добре би било да се видите и да говорите очи в очи.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ами по-принцип по телефон или по скайп не може да се каже истината..Трябва да се видите,да го погледнеш в очите и да го попиташ какво става...Щом те обича,не мисля,че ще посмее да те излъже!
А ако не може да се видите по-добре скъсай с него,не трябва да се тормозиш толкова много![]()
Ако бях на твое място,...щях да искам да еволюирам.
Радвам се,че не съм на твое място.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Малко по-нагоре написах,че се виждаме минимум в седмицата 2 пъти,а сега като е лято по-често! Дала съм за пример негов израз,иначе разговорите протичат очи в очи![]()