.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    anonymous535096
    Guest

Ако бяхте на моето място...ПОМОЩ СЪВЕТ!

Здравейте! Значи историята е следната...Запознах се със 1 невероятно момче по много странен начин. Започнахме да подържаме връзка абсолютно всеки ден,но проблема е там,че сме от различни градове... Говорехме си адски много,виждахме се и се опознахме доста добре.. Накрая не знам какво и как стана,обаче сме заедно от почти 9 месеца..Проблема е там,че напоследъка започна адски странно да се държи..Примерно няколко дни се държи супер мило и готино,и после някав период пак се държи адски тъпо...Говорили сме много пъти дали има друга или тн,но до последно отрича и казва,че ме обичал и тем подобни... Наскоро се бяхме скарали и той ми казва следното "Не искам никой,както никой не иска мен" опитах се да изясним ситуацията друга ли е харесал,забивал,е*ал той казва,че му няма нищо и че няма нищо такова...Не знам хора вече да вярвам на мъжката дума Обичам те (макар,че той ми го е казвал мн пъти) или просто поредната заблуда. Наистина не знам кво да правя тва е 1рвата ми връзка от километри,но с това момче има огромна тръпка и чувство...Ако бяхте на мое място какво щяхте да направите? Помогнете

Мега фен Аватара на Hilary_
    хмм може просто да има проблеми (лични) ... изчакай още време да видиш дали тези промени ще станат постоянни ..

Щом сте далече един от друг това не ти пречи да му покажеш (не само кажеш) колко много ти липсва ии държиш на него и всичко останало ... идеята ми е защо не му направиш нещо малко и не му го изпратиш? Може би ще се изненада приятно ?

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Все празни думиииииии Та .. ние няма как да знаем какво се върти в неговата глава. Може би просто се е отчуждил с времето ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на vagarious
    А може би е в онези кофти моменти, които си имаме всички.Може наистина някой личен проблем или ти да си сгафила някога за нещо и той да е разбрал..м незнам
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на fenasf
    Скайп=3ло

В изречението "Не искам никой,както никой не иска мен" няма никакъв смисъл. 3ащо се натоварваш с отношения с човек на такова разстояние от теб ?
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на teenems
    може да е на настроения .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Тия мисли за друго момиче ми се струват само плод на твоята фантазия... В изречението, което ти е казал виждам единствено разочарование от скарването ви изразено по импулсивен начин... Просто момчето има кофти моменти от време на време - не си вкарвай излишни проблеми и паранои!

Цитирай Първоначално написано от teenems
    може да е на настроения .
    Ами така..
    Или си има лични проблеми,човекът.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    хмм може просто да има проблеми (лични) ... изчакай още време да видиш дали тези промени ще станат постоянни ..

Щом сте далече един от друг това не ти пречи да му покажеш (не само кажеш) колко много ти липсва ии държиш на него и всичко останало ... идеята ми е защо не му направиш нещо малко и не му го изпратиш? Може би ще се изненада приятно ?
    +1

Извън темата : НЕ всички момчета/момичета казват "Обичам те" просто да се брои като свършено задължение !
    -По темата : както по горе е споненато SKYPE - ЗЛО (от страна на връзка с някой ОСВЕН ако не става дума за 5 минутно писане) .... И предполагам , че сигурно има някакви лични проблеми и има нужда от време !
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

Град
    Островът на изкушението
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    А може би е от онези кофти моменти, които си имаме всичко.Може наистина някой личен проблем
    П.П. Винаги съм била против връзките от разтояние никога неможеш да си сигорен в човека от среща... просто и самото разстояние изнервя и всичко... [/b]

anonymous535096
    Guest
    Е напълно възможно е и да има лични проблеми,въпреки,че ние си споделяме доста ... Също така се виждаме и често в седмицата минимум по 2 пъти,а сега лятото прекарваме повече време бяхме на море,на вили и сме преспивали в 1ния и другия град заедно. За сега не съм гафила щото се старая,и за тва няма кво да разбира за да го разочарова,но и е адски ревнив..Иначе как да си сигурен в човека който е далеч? Всичко е въпрос на доверие нали тва също е важно в 1 връзка...А и винаги се разбира истината рано или късно

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Според мен наистина е възможно да не те лъже. Може би просто има някакъв проблем, за който не ти е казал или пък си внушаваш. И все пак, ако продължава да се държи странно, най-добре би било да се видите и да говорите очи в очи.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Ами по-принцип по телефон или по скайп не може да се каже истината..Трябва да се видите,да го погледнеш в очите и да го попиташ какво става...Щом те обича,не мисля,че ще посмее да те излъже!
    А ако не може да се видите по-добре скъсай с него,не трябва да се тормозиш толкова много

Мега фен
    Град
    <3
    Ако бях на твое място,...щях да искам да еволюирам.

Радвам се,че не съм на твое място.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

anonymous535096
    Guest
    Малко по-нагоре написах,че се виждаме минимум в седмицата 2 пъти,а сега като е лято по-често! Дала съм за пример негов израз,иначе разговорите протичат очи в очи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си