.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Аз съм против!

Колкото до хапчетата,мисля,че това е най-добрият начин за предпазване за млади момичета със сериозна връзка (или поне с човек,за когото са сигурни,че няма болести предавани по полов път).Когато са предписани от гинеколог и правилно дозирани,всичко е ок.

...hate my nickname

Принципно против, но всеки знае как е по-добре...

Напълно безотговорна т*па постъпка
    Който иска да пишееее

Град
    Sofiq
    зависи от партньора , но като цяло съм ЗА
    колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg

Против
    If you're looking for perfection, buy yourself a Barbie Doll !

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    ЗА, когато му дойде времето.

В първия месец от някоя връзка се ползва задължително пресерватив. След туй кат съм сигурен че е чиста(ходи се на доктор) и минаваме на БЕЗ. Мога да ви кажа че тръпката е голяма. Разбира се ако нямате опит не го правете че става мамата си джеис.

ako iskash bebe za ako ne protiv

Зависи от партниора аз примерну съм за,но все пак го правя от година и нещо без презерватив с 1 мацка ако е само за 1 път или не съм сигурен ест че щте използвам не ми се дават пари за лечения камо ли за издръжки.

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Значи тва "за или против",е много тъпо!Всеки човек си има лично мнение и лични предпочитания,така че, би трябвало да се каже нещо от рода на "Бихте ли правеле секс без презерватив".Всеки човек сам си решава,кво е тва "За или против" Никой не може да ЗАБРАНИ секса без презерватив така че тва против,е тъпо да се каже!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си