- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ужасно гадна коса
Хора,косата ми е ужасна.Изведнъж и стана нещо,а беше много хубава.Изправям я и след 5 мин се начупва,щръква,изкривява се направо.Ползвам кристали и продукта на Loreal Hot Liss,който е специално за преса,но никакъв ефект.А само до преди 4-5 месеца нямах такива проблеми.Помогнете ми! Кажете ми какво друго да използвам,за да живне и пак да си я харесвам.
Преди изправяше ли я?
Може да е просто от сезона, и при мен се получава нещо такова. Пролетта имах супер мекичка, лъскава коса а сега... не е цвете за мирисане (по-точно гледане), сигурно е от слънчевите лъчи, защото с нищо не съм я третирала.
Подхранващите маски би трябвало да помогнат.![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Пострижи я , вземи й няколко пръста от дължината и готово,,Стига си я мъчила с преси и разни продукти ,, Остави я една/две седмици просто така .. От личен опит![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ами аз скоро я подстригвах и малко уж порасна.Искам пак дълга коса.Днес за първи път ползвах и хининовата вода.
ами спри да я изправяш за известно време и я скъси малко сигурно ще се оправи
пусни я в отпуска тая косица и да видиш после как ше бачка![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ам искам да ви питам нещo но съжелявам ако не е тук точно темата но просто се зачетох и се сетих.та чета че някои от вас използват хининова вода за по бърз разтеж(ако не се лъжа нещо) ами тя помага ли защото сестра ми казва че изобщо не действа и няма нищо да се получи.ще се радвам ако ми отговорите..
![]()
имай търпениеПървоначално написано от whispercheto
не може да я намажеш 1 път и косата да ти порастне мигновенно с 30 см
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Да ти кажа и аз имам същия проблем.Само че моя е от 2-3 годиниПървоначално написано от dobrataloshata
Та значи преди косата ми беше дълга,гъста и леко начупена почти права.След това отидох на фризьор и ми я подстригаха до към врата някъде и от тогава не знам какво става,но вече е по гъста,суха и къдрава на ситни къдрици.Та си мисля,че може би е от възрастта и с времето ше се оправи така че не се притеснявай и използвай разумно пресата.
![]()
DON'T LET THE SPIRIT OF ROCK DIE!!
ами като за начало можеш да се подстрижеш малко .. така косата ти по ще живне![]()
също ограничи малко пресата, сешоара и машата ..
и си купи някви продукти за възстановяване на косата ..