.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Ужасно гадна коса

Хора,косата ми е ужасна.Изведнъж и стана нещо,а беше много хубава.Изправям я и след 5 мин се начупва,щръква,изкривява се направо.Ползвам кристали и продукта на Loreal Hot Liss,който е специално за преса,но никакъв ефект.А само до преди 4-5 месеца нямах такива проблеми.Помогнете ми! Кажете ми какво друго да използвам,за да живне и пак да си я харесвам.

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Преди изправяше ли я?
    Може да е просто от сезона, и при мен се получава нещо такова. Пролетта имах супер мекичка, лъскава коса а сега... не е цвете за мирисане (по-точно гледане) , сигурно е от слънчевите лъчи, защото с нищо не съм я третирала.
    Подхранващите маски би трябвало да помогнат.
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Пострижи я , вземи й няколко пръста от дължината и готово,,Стига си я мъчила с преси и разни продукти ,, Остави я една/две седмици просто така .. От личен опит

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Ами аз скоро я подстригвах и малко уж порасна.Искам пак дълга коса.Днес за първи път ползвах и хининовата вода.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Пострижи я , вземи й няколко пръста от дължината и готово,,Стига си я мъчила с преси и разни продукти ,, Остави я една/две седмици просто така .. От личен опит
    След това ще се оправи..

ами спри да я изправяш за известно време и я скъси малко сигурно ще се оправи

Мега фен Аватара на ameli
    пусни я в отпуска тая косица и да видиш после как ше бачка
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

ам искам да ви питам нещo но съжелявам ако не е тук точно темата но просто се зачетох и се сетих.та чета че някои от вас използват хининова вода за по бърз разтеж(ако не се лъжа нещо ) ами тя помага ли защото сестра ми казва че изобщо не действа и няма нищо да се получи.ще се радвам ако ми отговорите..

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от whispercheto
    ам искам да ви питам нещo но съжелявам ако не е тук точно темата но просто се зачетох и се сетих.та чета че някои от вас използват хининова вода за по бърз разтеж(ако не се лъжа нещо ) ами тя помага ли защото сестра ми казва че изобщо не действа и няма нищо да се получи.ще се радвам ако ми отговорите..
    имай търпение
    не може да я намажеш 1 път и косата да ти порастне мигновенно с 30 см
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от whispercheto
    На мен ми помага ..

Re: Ужасно гадна коса

Цитирай Първоначално написано от dobrataloshata
    Хора,косата ми е ужасна.Изведнъж и стана нещо,а беше много хубава.Изправям я и след 5 мин се начупва,щръква,изкривява се направо.Ползвам кристали и продукта на Loreal Hot Liss,който е специално за преса,но никакъв ефект.А само до преди 4-5 месеца нямах такива проблеми.Помогнете ми! Кажете ми какво друго да използвам,за да живне и пак да си я харесвам.
    Да ти кажа и аз имам същия проблем.Само че моя е от 2-3 години Та значи преди косата ми беше дълга,гъста и леко начупена почти права.След това отидох на фризьор и ми я подстригаха до към врата някъде и от тогава не знам какво става,но вече е по гъста,суха и къдрава на ситни къдрици.Та си мисля,че може би е от възрастта и с времето ше се оправи така че не се притеснявай и използвай разумно пресата.
    DON'T LET THE SPIRIT OF ROCK DIE!!

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ами като за начало можеш да се подстрижеш малко .. така косата ти по ще живне
    също ограничи малко пресата, сешоара и машата ..
    и си купи някви продукти за възстановяване на косата ..

Малко почивка от изправянето ще оправи нещата..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си