- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво мислите за момчетата които
Вече официално съм твоя фенка. Чакам с нетърпение да издадеш първата си книга!Първоначално написано от w0sh
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз си имах цяла тетрадка, ама я изгорих.
Прочети вторият послепис на пирвият ми пост и ще разбереш и определено не ви бива в писането ако става на въпрос и аз мога да пиша така в римо но го няма чувството чудя се как все още не са те банналиПървоначално написано от tuzaro
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
ма ти в едно изречение правиш по 10 грешки, писател![]()
![]()
и ше ни кажеш че ние не може да пишем... ти не заслужаваш и да го лапаш даже! Смърт за тебе.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Да!Първоначално написано от thelideto
Какъвто и да си, какъвто и начин на живот да имаш, и най-големия боклук да си, за любимия си готов на всичко, дори и да измъдриш некоя велика мисъл![]()
в момента не съм в час по български та да пиша граматично правилно решил съм да пиша така така ще пиша с грешки без грешки аз решавам но вярвай ми няма да умра ще живея напук да те дразняПървоначално написано от tuzaro
и да не заслужавам да го лапам защото на мен ми го лапат а при теб се съмнявам така как гледам май си на сухо от доста време или си свършил парите и неможеш да отидеш да с и платиш на някоя
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
yesssssssss baby, някой май се ядоса че не му дадоха да го лигавуПървоначално написано от ivakavlad
![]()
така е майна, ти си мъжа все пак си зарязал гаджето преди 1 седмица, по голем мъж от тебе нема!
ivakavlad по по-глупав начин не можа ли да се опиташ да го наредиш
Ако мислиш че съм се ядосал жестоко се лъжеш просто те гледам колко си жалак и избиваш комплекси май компаниятамти не ти обръща особенно внимание и се опитваш да го привлечеш тук като се заяждаш найстина си много жалакПървоначално написано от tuzaro
жалЪк.
мда, наистина съм много жалЪк, направо незнам как още ми пишеш... бати комплексираното копеле дето съм, че си резна вената майна.![]()
кефи ма повече с А ако искаш да ти помогна ще ти оредя вана със спирт и на дъното бръснарски ножчета докато си я режешПървоначално написано от tuzaro
не ти схванах мисълта, ама я нали съм прост и ограничен...Първоначално написано от ivakavlad
по скоро със забавени умствени качества но и това ставаПървоначално написано от tuzaro
Трудно се схваща мисъл, като не се слагат точки.
за хората на изкуството, нема граници. Правят си квото си искат и никой нищо не може да им каже![]()
и да ми каже некой нещо ми е през некаде и да ме баннат и какжото да направят пак няма да ми е проблем да влизам тукПървоначално написано от tuzaro
![]()
Той друго имаше предвид, ама освен пунктоацията, си си забравил и акъла някъде.
Да се чуди човек как пишеш рими дори.
ти откри топлата вода, майна. Всеки знае че каго го бан-нат може пак да влиза...
ами в моента се чудя въобще как гледам не сам спал близо 48 часа а утре съм нощна мислиш ли че в момента особенно ми пука за правописа и пунктуацията още по малко ми пука какво е имал в предвид
юмисълта ми беше че не е проблем да бъде премахнат банна дори и да е вечен обичам руските сървъриПървоначално написано от tuzaro
![]()
И кво?
Това че не ти пука не те прави готин, нито това че бачкаш.
Елементарна култура, възпитание и уважение към родния си език ти липсват.
не си спал 2 дена и се занимаваш с нас в 2 часа нощес... представи си колко си залюхан... Get a Life
на много хора им липсват първите 7 години та даже и повече обвинявам ли ги за това не трая си докато не ме предизвикат естественно
Това е изцяло твой проблем.Първоначално написано от ivakavlad
С мълчане и траене ще докараме държавата до под кривата круша.