- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво мислите за момчетата които
Днес бих казала ,че мн рядко се срещат такива като теб![]()
мисля че е много хубаво че имаш муза![]()
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Oбесни ми го това с птиците през ноща да пеят някой ден.Първоначално написано от "ivakavla
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
намирам га за сладко и романтично.... и се възхищавам искренно на хора имаще дар -слово![]()
Не съм романтичка и търся нещо по-хард..![]()
А,относно стихотворението...не е лошо,но се пише НОЩТА
![]()
![]()
Ами възхищавам се на такива момчета, които могат просто защото напоследък повечето са станали адски банални със заучените фрази и реплики, с които се опитват да привлекат вниманието на момичетата![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Обратно на повечето хора тук, мен не ме кефи и не се възхищавам. Смятам, че това, което ти е в главата може да го кажеш на самото момиче, а не да се лигавиш на някакъв лист... депресиращо е![]()
abcabc, зависи. Ако пише хубави стихове е много романтично. Но ако е някакъв аматьор, да, депресиращо е.![]()
![]()
малко са ве4е тези мом4ета .. но наиситна има се възхищавам .. да напи6ат стихотворение за своята любима .. тфа е много романти4но![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Всеки си има свое хоби,мания,страст в живота... Писането и музиката са по-приятни от футбола и компютарните игри![]()
Сетих се за едно момиче. Бях и написал един лист само за нея. Интересното е,че дори след 4 години всеки път ми казва,че тва е най-готиното нещо,което някой е правил за нея и още си го пази.
Това не ме радва особено,но поне се надявам на момента да и е згряло душичката.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Ами какво да мисля,освен ,че очевидно не са като останалите..че им се кефя,защото в днешно време не са останали много такива.Нямам какво друго да кажа![]()
Кефя се. Имах едно гадже, кеото пишеше. И на мен ми е писал няколко. Половината не ги разбирах, ама ме кефеше. Много яко. Кийп ит гоинг![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
много ми допадат мом4ета ,които пишат стихове...и ОБОЖАВАМ мом4ета,които пишат текстове на песни...![]()
![]()
така 4е само напред на тези,които се пробват в тази насока :P :P :P :P :P :P :P
![]()
Къде са?![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Аз не съм романтичка,но това да могат да се пишат стихове е дарба.Трябва да има повече такива хора.
ами тези момчета са чувствителни и мене много ме кефят...
времет0 тu uztuча
Абе защо всеки,който пише стихове трябва да е чувствителен?!
Не разбирам защо се водите от очакваното? Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
смърт за тея!
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ако му се отдава и го прави с удоволствие е супер.. има и такива като момчето,което обичам. Него го влече този вид поезия, но самият той не може да пише/не може да каже това, което мисли с думи и затова използваше любовни стихове от поезията на известни и не чак толкова известни писатели. Страхотно е да прочетеш нещо подобно..
Според мен е доста готино :P Защото малко хора имат дарбата да изразяват чувствата си чрез стихове![]()
Евала![]()
tAke a dIrty pIcture![]()