- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ми досажда,а аз не мога да го отрежа...
Някъде ноември месец се запознах с едно момче и супер много хлътнах по него...виждах само хубавото у него (винаги става така като съм хлътнала много) ,а всъщност нищо лично към него ама е доста ..грозен.. в буквален смисъл
Обаче той не ми обръщаше внимание и след 3-4 месеца на мен ми омръзна...
след около 2 седмици след като се отказах от него,той почна да ми пише ,да ме сваля ,искаше да излезем,даде ми номера му,и оттогава всеки ден ми пише..в училище ме спираше да говорим..постоянно ми иска снимки и преди няколко дни ми каза че иска да излезем да ме "опознае" по-добре...и аз защото не мога да му кажа че ми е досаден и гаден и му казах че съм заета..![]()
въпросът ми е,как да го разкарам...и защо винаги се получава така че като харесам някой и той не ми обръща внимание адски ме привлича,и когато почне да 'ми ходи по гъза' така да се каже ми писва от него и го зарязвам![]()
просто го отрежи,не е толкова трудно
не се изказвай неподготвен,прасе
Ми като не можеш,стой та се мъчи...няма такова нещо като "не мога" в случая.Режеш го и т'ва е .Тъпа тема.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Много хлътнах... Много го харесвам... ама е грозен... и досаден... Кво' точно искаш!?!?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от gentlelover
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Няма нужда да му казваш, че е грозен и че е досаден. Просто всеки път му казвай, че имаш работа. В скайп си измисляй, че отиваш до тоапетна, да хапнеш, майка ти те вика и после случайно забравяй да му пишеш като се върнеш.
Блъфирай. Кажи му, че си харесала някого, искай помощ от него, за да го свалиш. Това 100% ще го издразни. И ако ти каже, че се дразни, това ще е моментът да го заебеш.
Защото си заблудена.Първоначално написано от bloodyF
![]()
Не съм съгласен. Според мен, не е редно да лъжеш, че имаш някаква работа или нещо такова. Аз, примерно, много ще се ядосам ако някоя ми се прави така на интересна и ме мота. Затова си му казваш направо "Аз те харесвах преди, ама ти не се сети, така че съжалявам, но не мога да ти отвърна вече." Това трябва да направиш, според мен, и не ми се вижда да е толкова сложно. Не му казвай, че е грозен, а че вече нямаш чувства към него и започва да става досаден.Първоначално написано от shadow4e
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Е как да ти помогнем тогава, като ти сама не знаеш какво искаш... Айде изясни се със себе си първо и тогава пак се обади.Първоначално написано от bloodyF
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
'' Ако,сам не си помогнеш .. никой не може ''
Кажи му да не ти досажда, когато е трябвало да досажда му е минало времето ся се сети...режи на поразия !
Поздрави![]()
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Шадоучето ти е казала най-готиния вариант![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
По-скоро, защото не знаеш какво искаш. Всякакъв съвет тука ще е преливане от пусто в празно.Първоначално написано от TheBlueAvalanche
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Разбира се, аз не те съветвах да послушаш мен, просто отговарях на въпроса ти.Първоначално написано от bloodyF
Пожелавам ти успех![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от PurpleDream
и аз това се питам кво искаш
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Какво значи това " не мога" ..по скоро не искаш,или нямаш достатъчно смелост! Бъди по твърда и решителна,покажи малко повече характер
[!] можеш да покажеш на човек правилния път,но не и да го накараш да тръгне по него .. [!]
Научи се да казваш "НЕ". Ако го направиш - няма да имаш проблеми. Е, той може да се обиди, но просто му кажи, че не изпитваш интерес.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Защото си гадна кучка! Както ти каза - Е.. "Нищо лично"
Като не можеш да го отрежеш .. просто го отбягвай, рано или късно ще загрее, че не те интересува ..
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Toва е много, много тъпо. По-добре в очите отколкото по подобен начин.Поне ще са наясно ако не друго.Първоначално написано от shadow4e
Първоначално написано от gentlelover
Просто пред него си глътва граматиката![]()
![]()
![]()
пуу грозен па и надут,тц тцПървоначално написано от bloodyF
![]()
Абе все някога трябва да се откаже,като не му обръщаш внимание..надявай се да е бързо