- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво мислите за момчетата които
Въпросът е предимно към момичетата какво мислите за момчетата който пишат стихове.
Да оточня питам от любопитство и да и аз съм от тези който изразяват чувствата си чрез стихове също така да кажа за да не ме питате на 18 съм и съм МОМЧЕ
П.П Моля без постове с мнения за сексуалната ориентация на тези хора и без хапливи забележки относно темата и правописът ми
П.П.2 Ще помоля модераторите да трият всички мнения който не се отнасят до темата, подобни на тези който описах в горният послепис или от сорта на само цитат или от тези "+1", "+2" и тн Благпдаря предварително
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Възхищавам им се.
... И все пак не мога да се въздържа... как пишеш стихове с този правопис?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Еми лично аз се радвам, че са останали такива момчета с поне малко чувства в себе си. Шото ми писна от някакви говеда/свине, които не могат да вържат 2 думи на кръст![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Мен ми харесват, защото са рядкост, сред всички останали "женкарчета" и подобни ...За което мога само да ти кажа браво!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Лесно първо пиша после редактирам елементарноПървоначално написано от LadyDi
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Няма момчета няма момичета имаш ли музата..![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
дано да има повече такива момчета
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ти пишеш, а кой редактира?Първоначално написано от ivakavlad
Така като те гледам, за запетайка не си чувал в живота си, за ново изречение - да не говорим. Вярно, в поезията някои от граматичните правила не важат... ама ти барем едно да знаеше...
Както и да е.
Пиши и радвай младите момичета![]()
Хубаво е да има все още консервативни момчета.Имам предвид, че сега къде ще срещнеш момче, пишещо стихове!?Ами почти няма да намериш много ясно.Така че, да и на мен това ми харесва и не го приемам за смешно или повод за подигравка.Напротив.Продъл жавай все така и негативните мнения да те стимулирват повече и повече.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Я дай едно стихотворение да видим.
аз ги редактирам това че сега ме мързи да слагам запетайки и точки е друг въпрос и щом искаш еи сега ще постна едно.Първоначално написано от LadyDi
Болка
В ноща птиците пееха нежно
а времето беше тъй бледо снежно
че не знаех аз къде си ти
затова сърцето ме боли.
Боли ме но кръв не тече
може ли някой да го отрече
тази болка е скрита на дълбоко
в моето сърце широко.
Тази болка се поражда
и сърцето ми прояжда
защото аз тъй силно те желая
и никога няма да се разкая.
Че моите чувства ще покажа
и на целия свят ще разкажа
за моята любов към теб
която е тъй пареща в мен.
Ако видиш птици през ноща да пеят някои ден
сети се в този миг за мен
спомни си за любовта ми сляпа
която изпитвам аз към теб.
С последни думи искам да ти кажа
и моите чувства да ти покажа
ето с тез думи сладки
може да ти се сторят малко кратки.
Но ето казвам го ОБИЧАМ ТЕ с цялото си сърце
и не ме интересува мнението на някакви овце
до тука край свършвам с моите думи
но знай щом до мен си ти никои не може да ни погуби
Това е едно от първите ми сполучливи стихотворения написах го преди почти 4 години имам още но това е едно от любимите ми
хубаво е стихотворението, там за овцете ме разби![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Имаш интересни мисли на моменти и добре държиш римата, макар че стъпката и ритъма доста ти бягат.
Не е лошо като цяло![]()
хмм.. Това ми хареса ! - По темата - мисля , че няма лошо да има и такива творци като теб , стига да МОЖЕШ да прилагаш тази дарба на правилното място и в подходящия момент , защото не всички момичета биха намерили това за нещо очарователно ! Аз съм момче , но въпреки това мога да заявя , че има и романтични момичета , които биха се радвали да намерят творец като теб(Мисля , че нямам грешни пунктуационни знаци за учителя с коментарчето) :P
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Само информативно.
Стихове не е само да римуваш думички и да имаш тема.
И аз си посписвам от време ан време и да ти кажа хич не би ми пукало за чуждото мнение.
Зависи от стиховете. Ако са лигави, любовни, банални стихове нищо не мисля.
"Познавам" инече едно момче,което пише страхотни,гениални стихове,които не са от гореспоменатите.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ми големите поети са мъже,кво има за казване
Миии по принцип нямам нищо против тия хора стига някой такъв поет да не тръгне да ми рецитира някое свое стихотворение или в някой СМС да ми пише в рими ...Не харесвам подобни лиготии (нищо лично към поетите от форума!!!),а и е нормално след като т.н. "лоши момчета" са ми слабост
Е айде бих се зарадвала на 1-2 СМС-а в рими от някого,на когото държа и когото обичам,но нека не става навик
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Към автора: Ми мен ме радва това, което си написал ... харесва ми ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да , ама е малко смущаващо като ми дойде музата в даскало или някъде където нямам възможност да пиша и то идва на момента и после си отива.... Просто немога да го запомня.Продължавай в същия дух , аз малко се срамувам от стихчетата които пиша едвам се навих да постна едно във форума...
И мен ме удря музата от време на време,продължавай така.А за ЯкоГрозен - че какво ти пречи в даскало,засядаш се на последния чин в ъгъла и почваш.Ако дойде някой - късаш листа и после пак.Нищо хубаво на този свят не е постигнато лесно.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Така е.Супер съм срамежлив и някакси... не се получава. И всеки път като "sadna" си пиша стихчета и ми олеква...А в даскало е пълно с тъпнари вообще дадох лош пример с това да пиша стихове там....crap
Ми просто да не ти пука,ако не ти пречат а само си правят майтап на твоя сметка,не им обръщай внимание.Не си струва.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Priceless каза :
Еми лично аз се радвам, че са останали такива момчета с поне малко чувства в себе си. Шото ми писна от някакви говеда/свине, които не могат да вържат 2 думи на кръст
и аз съм на тва мнение![]()
![]()