- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена .. объркана ... :(( Помогнете
ЗдравейтеПросто искам да споделя как се чувствам, защото ако не го направя ще се побъркам. И се надявам вашите мнения по проблема да ми помогнат до някаква степен .. май търся утеха ..
Та .. имам си приятел, обичам го, но сам страшно много ревнива. За най-малкото нещо вдигам скандал, а когато ми отговори малко по-троснато .. се наранявам и плача
От година и 4 месеца сме заедно, а имам чувството, че никога няма да спра да го ревнувам... Той казва: "Писна ми да ме командваш!" ,ох в какво сьм се превърнала? Съсипвам него, съсипвам и себе си. Още не сме правили секс .. при нас нещата стоят по по-различен начин, но това е друг въпрос и вече сам го преживяла и няма значение .. Страх ме е .. искам го много .. Обаче тогава ревността ми ще се засили още повече, знам го! Ревнувам го от всичко, а се опитвам да се променя. И всяко нещо приемам толкова навътре, толкова ми е болно... Дали да го направя с него.. да, чувствам се готова... Той ме обича много, от какво ли не се е лишил заради мен .. не знам как още ме търпи .. а май почна да му писва.. Оценявам всичко, което е направил за мен ... но тази ревност моя направо ме убива
![]()
Липсата на секс също много го изнервя, та дори и мен .. Дали ще ни е по-добре ако го направим ... Извинявам се за глупавите въпроси, обаче сьм врьтнала вече и ми трябва съвет. Спря да се вижда с приятелите си заради мен, не излиза никъде без мен,защото аз така искам, но се побърквам дори когато е на работа ..
Прекалено много го обичам ... много, много го обичам ... и на моменти съжалявам за това
Постоянно мрънкам и се мръщя за нещо, той винаги гледа да ме зарадва, а аз дори на пук понякога стоя и се инатя ... Никога не ме е пришпорвал, относно секса, и за това също сьм му много благодарна. А от какво ли ме е страх .. не знам. Решила сьм утре да го изненадам и да го направим
Всичко сьм измислила, но сега пак се терзая нещо и се чудя защо ли .. Защо?? .. Е, несвързано стана, това е накратко .. ама дано разберете .. Много ми е тежко, тьжна сьм .. винаги си намирам някакъв проблем, постоянно го мисля .. Помогнете ми, какво да направя как да постъпя? Момчето ми се промени и за всичко сьм виновна аз. Искам си го такъв, какъвто беше преди..
На колко си години?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Оф .. всяка втора дума ти е "обичам гооо.. охх обичам гооо .. амааа страшно мнооого го обичам.." . Извинявай, ама аз само докато го четох се изнервихПараноична си !
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
малко се обърках, проблема ти е ревността или сексакакто и да е...приемам, че е ревността - това момче изглежда наистина те обича, щом те търпи толкова много, ако не ти е дал причина за ревност, защо по дяволите го ревнуваш, момчето също има право на личен живот и на малко пространство - остави го да излиза с приятелите си, не може да си прекарва времето само с теб...щом осъзнаваш грешките си и прекалената си ревност, ами направи нещо по въпроса, не може да очакваш само той да се променя и да прави жертви...инъче наистина ще му писне от поведението и ревността ти и дори да те обича най- вероятно ще те остави, за да може малко да подиша...а за секса, щом се чувстваш готова и се обичате направете го..
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Извинявам се, казах, че се чувствам много зле, затова и написаното не е хич лесно за четене. Мм два проблема - ревност, секс ... Ми ако не ви се занимава не четете ...
Приятеля ти има железни нерви.
Ако така ти тече мисълта и на живо, не бих те изтрял година и 4 месеца, мани другите работи.
Я да си лягаш с него. Хормоните ти тей са се объркали от тая липса на секс. После ще видиш как и ще спреш да ревнуваш.Първоначално написано от l0f3
Много си ми е ясна мисълта, НО В МОМЕНТА СЕ ПОЛУЧИ ТАКА ! Кво се заядохте ся с тва, аз им казвам, че съм много зле, те си знаят тяхната ... Достатъчно сьм умна и грамотна, за тва не ми берете грижата!
Никой не ти е забрал грижата.
Вземи кажи на колко си години, да знаем кво да те посъветваме. Стига мяца. Верно си голямо мрънкало.
Аз не говоря за грамотност.Първоначално написано от l0f3
Ако кажеш на колко години си ще ти кажем какво е редно според нас да сделаш.
Ама Фройд е казал че сичко в леглото се оправя.
Тъй че със здраве.
на 17
Ми ай ходи тогава до аптеката.
Едит: за да не съм разбран погрешно.
в аптеката продават кондоми.
И не си взимай Дюрекс с ментов ефект. Много са гадни.
Оле, имам една френдка и бившето й гадже беше такъв.. мноого ревнив. Никъде тя не можеше да излезе без него, той дори и забраняваше да излиза с мен, защото щял да ревнува! От мен!! Та аз съм момиче, няма да си изнасиля приятелката!! Не знам, те много се караха и накрая скъсаха. Сега се обиждат, той я нарича к*рва и тем подобни и общо взето май ще се стигне до полиция.
P.S.: Тя е на 16, а той е на 17.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Не се опитвай да го задържиш с това да правите секс. Направи го само ако наистина го искаш. Просто трябва да престанеш да бъдеш толкова ревнива и останалото само ще се нареди. Бъди по-спокойна и се владей. Все пак ти контролираш това, което му казваш и просто нещата, които знаеш, че ще го обидят, не ги казвай. Така се опитай и ти също да не бъдеш толкова обидчива. Не можеш за най-малкото нещо да мрънкаш.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
И аз съм същатаПървоначално написано от Priceless
![]()
По темата... сексът е хубаво нещо, ще се привържеш още повече към него. Но е крайно време да почнеш да му вярваш и да му даваш малко свобода, като например време с приятели. Това не е някаква си връзка 2-3 месеца, а сте заедно от доста повече. Казваш, че той постоянно ти доказва, че държи на теб. Ами повярвай му и се успокой.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Щом си готова, какво чакаш? Обичаш го, искаш го? Какво те терзае? Мисля, че си чакала достатъчно, а пък и той щом е чакал до сега...Обичате се, държи се мило с теб? Това любов, любовта рано или късно иска и сексДавай момиче, побъркай го!
![]()
![]()
![]()
Ревността - аз мога да ти кажа, че съм точно като тебе. Рецептата е проста, но трудно изпълнима. А тя е: преди да му отговориш помисли!!! и тогава отговори. Запитай се: "Ей, ако бях казала тука ей това, сега нямаше да се караме..." и следващия път няма да го правиш по грешния начин. Всеки се учи, докато е жив. Успех![]()
Има само две мнения - грешното и... МОЕТО!
-=Моите драсканици=-
От доста време сте заедно и мисля че вече е време да го направите.Може би така нещата малко ще се поуспокоят...
Относно ревността-не бъди толкова ревнива,защото по този начин го отблъскваш от себе си.Не го задушавай и престани да мрънкаш
Виждам,че знаеш какви са твоите грешки във връзката ви-просто се опитай да ги поправиш
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Няма да го направя с него, просто за да го задържа - аз го искамА тая ревност .. много съм се опитвала .. не става и не става. Ето сега бяхме заедно, прибрах се аз, а вече ми липсва и се дразня и се чудя какво ли прави - а той ми звъни щот ме знае ква сьм и се опитва да ме успокои. Обаче .. много се е променил
аз май доста сьм го отблъснала .. Прекалих, осъзнавам го.. И сьм отчаяна - имам чувството, че няма да ми стане същия като преди. Опитвам се да се променя, ама той пьк е много изнервеееееннн
![]()
Писна ми ... не мога да спя, нямам желание за нищо .. мн зле .. Нещата много се обърнаха - преди той беше много ревнив, задушаваше ме ревността му, чудила сьм се как да го накарам да ми повярва - и то момчето повярва ми, успокои се, а аз пак си намерих др проблем - охо не ме ревнува толкова много значи има нещо
.. И ся сме обратното, бях на неговото място, знам че му е много неприятно, ама дано се оправят нещата преди да е станало прекалено късно. Не искам много да се усложняват, просто сега сам влюбена, защо да не сме щастливи заедно ?
Толкова ми липсва в момента, усмивката му, гласа му .. но ще се въздържа и няма да звъня !
![]()
аа той ми звънна хах![]()
![]()
![]()
И какво стана, какво стана като ти звънна!
Кажи, че ми е нервно сега!
Пак ми каза, че ме обича, че съм сладка хехе и аз се кефя тука .. Пак, пак мисли за менДа не съм се плашила, за това звънял
![]()
![]()
![]()
Хорааа, умирамм![]()
![]()
не е същият .. каква е тая промяна .. Дали е последица от моето държание?? Винаги ми е угаждал на всякакви капризи, никога не ми е повишавал така тон, нито пък да ми се противопостави. Свикнала сьм така и сега много тежко го приемам .. Иска ме, обича ме, търси ме, но не е същото момче. Тая вечер пак си бяхме заедно .. Той в момента има семейни проблеми и казва, че те са му се насъбрали, затова е толкова нервен и избухлив. Каза да не се притеснявам, че вс ще се оправи, да отшумят само тези проблеми ... не е спрял да ме обича iii да не съм се вкарвала в некви филми.. Кво да го правя нз .. побърква ме .. заприлича изцяло на мен
.. каквато бях де .. Ммм даа, хич не му е било лесно ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сигурно сьм ви досадна ..но поне си изливам мъката. А и някои мнения доста ме окуражават. Благодаря!