- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена .. объркана ... :(( Помогнете
Ние какво трябва да кажем?
Ами може да изразите мнение, помагате ми по този начин.
В момента всееднос е самонавиваш.
Всички ти обяснпват, че приятеля ти те обича, и той ти го казва, а ти си знаеш само старата песен на нов глас.
Хората се променят. Приеми го.
Абе .. слушай сега да видиш моята история .. бях се побъркала и не исках да ме доближават наркомани , а се оказа ,че човека , който обичам е станал наркоман и доста време си е мълчал .. и като разбрах и търпях , търпях и след няколко дни му казах ,че е най - добре да се разделим .. а още го обичам .. какво ще кажеш за мен ?
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Ще те питам какво разбираш под наркоман?Първоначално написано от PHaNToM373
Ставаме свидетели на смяна на настроенията и речеви салати,култовото в този потребител е че темата нема да умре !!!!!Или това момче нейния приятел е психопат,или тя има развинтена фантазия ..
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Има ли смисъл да отговарям .. освен ,че се напушва и друго прави ...Първоначално написано от w0sh
а ми казваше "няма такова нещо " ..
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Първоначално написано от Brooklyn
абсолютно !! абе момиче , ти си пълна параноичка,истерички и сякакви дриги -ички .. я се стегни малко само мрън мрън на всяко второ мнение !! очевидно не можеш и да четеш защото хората ти повтарят едно и също и ти продължаваш да мрънкаш .. приятелят ти е олимпийски шампион щом те е издържал до сега !!
![]()
in defense of our dreams...
А ве стига бе и аз бях такава паника един път да не ми отговори и директно съм луднала и му пишех 1000000 смс-а ,докато не получа отговор.Обаче е досадно.Спокойно ,обича те.Сигурна съм![]()
Обича те..![]()
Направо е луд по теб. Или е луд, че е с теб.
Мен ми писна, а той как издържа - не знам.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
точно така ..![]()
in defense of our dreams...