- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- До Варна без никой да разбере..
Хорица..на 31ви октомври искам да отида до Варна..обаче съм на 16 и нашите няма начин да ме пуснат. И се налага да действам сама. Пада се събота, ще кажа, че ще спа в приятелка..и заминавам, на другия ден се връщам. Мисля, че няма начин да се усетят. Някой има ли опит в такива работи..?Бихте ли го направили и биха ли се усетили вашите? И..трябва всичко да е изпипано..така че ако имате някакви съвети..защото досега не съм правила нещо такова..
![]()
я си стой на задника..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ужас, имам лоши спомени от такива работи.По-добре недей, родителите не са толкова тъпи, за колкото ги мислим. За съжаление.
![]()
На 14 заминах за мач във Варна, като излъгах баща ми, че съм на екскурзия с даскалото до Стара Загора ( ?!? ). Той не пада от марс и гледа футбол и знаеше, че има мач във Варна, но кофтито беше че няколко часа по късно ме видя да вися на оградата хахаха
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Ти си на 16...ако вашите ти имат доверие, според мен ще те пуснатПървоначално написано от 3ff3k7a
Аз от както навърших 16 толкова съм обикаляла, но само със знанието на родителите ми.
Най-добре е да ги дресираш като хората, а именно да ги убедиш, че дори и да не ти разрешат, ти пак ще направиш това, което искашОсвен ако наистина ти пука, че ще те накажат, ще ти спрат джобните и т.н. Тва вече е въпрос на характер. Аз доста добре се справих с това дресиране и сега нямам проблеми с наще. Изградих си някакво довери (странно как) и сега ме пускат навсякъде където си поискам, с когото си поискам, и за колкото време си поискам. Естествено парите за пътуванията са си моя грижа, което си е ташак.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Не бих го направила на твое място
Между другото, от Бургас съм, имам два часа път..и често спа в приятелки, така че няма да се усъмни ако и кажа така..(живея само с майка ми). Стига да не се опитва нещо да ме търси, на другия ден се връщам..а и ако ме търси, тя е свикнала да не си чувам телефона..![]()
Какъв ти е проблема тогаваПървоначално написано от 3ff3k7a
Бианца - Мери си приказките, ще стане лошо, защото както казах пътувам много.
Мече95 - мога да ти разкажа на лично, за да не спамим темата![]()
![]()
Ами не знам, може и проблема ми е, че досега не съм го правила и ми е малко странно..въпреки че имам чувството, че нищо няма да се обърка.
Първоначално написано от mmKamm
![]()
![]()
Защо пък да си ги меря? Това е форум.
Хубаво е, че ти имат доверие и те пускат навсякъде. Тъпото е, че това доверие не е оправдано, защото си абсолютно деграде.
Ами нормално е да си мислиш така, при положение, че ти е за първи пътПървоначално написано от 3ff3k7a
Но защо все пак не пробваш да я питаш? Или няма никакъв шанс да те пусне
Ако е така...действай на своя глава, но внимавай все пак да не ти се случи нещо, защото тогава...ще е кофти първи път и втори няма да има
![]()
Това е форум, но ти прекаляваш доста. Вярно е, че всеки има правото свободно да изказва мнението си, но всичко си има граници и никъде няма място за лични обиди. Да съгласна съм, че доверието им донякъде не е оправдано, но да ги наричаш тъпи...не ти прави чест.Първоначално написано от Bianca
Пак ти казвам, мери си приказките и това е последния път в който го казвам.
mmKamm, споко... Bianca е свикнала да се заяжда с всичко живо... ще и свикнеш...
По темата... давай, не бой се... щом е само на два часа път... :]
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Веднъж преди няколко години когато още нямах 18 и прочее казах на баща ми че отивам на купон и заминах за гостуване в Пловдив срещу канарите. Баща ми ме прибра от купона в районното.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Ти си интересна личност :]Първоначално написано от SouthStandServiceLad
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
MetalZone - не съм от търпеливите. Ако още един път обиди родителите ми, сама ще млъкне, и ще ми се извини дори. (плачейки на колене)
Посления път, когато направих нещо без нашите да знаят беше на Джулай морнинг. Казах им, че отивам в Синеморец, а отидох във Варвара. Двете села са страшно близо едно до друго, но наще не ме пускаха във Варвара, заради историите, които се носят за хората, които се събират там![]()
![]()
СТИГА !
Често се случва да отсъствам от нас и нашите са свикнали да знаят, че не знаят къде се намирам..
Цаката е като излезеш от вас да НЕ се притесняваш дали ще се усетят,че си ги налъгала яко и просто сама да си повярваш, че ще спиш в приятелка.
Последният път толкова бях шашната и притеснена, и най-вече изчерпана от лъжи, щом нашите разбраха, че съм в на майка си п****та в друг град.
Ама се свиква... 5-6 пъти като чезваш от вас и те свикват.
НО не забравяй,че е важно да се прибереш (все някога)
където и да ено не и тук
Не дразнете Бианца ! Тя е 175 !
Избирателно триене, а?Първоначално написано от hottie
Ще се повторя:
Аз ако изчезна, без да съм предупредила майка ми (за друг град става въпрос), Интерпол ще ме открие веднага.![]()