- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Препоръчайте ми спирала
Но която сте ползвали вие, не една приятелка на майката на една моя приятелка....
Също така спиралата да не е водоустойчива и да се трие горе-доле лесно.
И да не е повече от 10 лв.
аз ти препоръчвам на Орифлейм,една черна,пише с червени букви VisionS ,много хубаво ми прави миглите..направо се влюбих в нея хахаха
цената е някъде около 5-6лв...не помня.. сега последния каталог си я поръчах и ефекта еее...страхотен...![]()
![]()
На Мейбълин имам от година почти и съм доволна
беше около 10лв
прилича на тази
http://www.superdrug.com/content/ebi...3/106763_l.jpg
Също и SuperSHOCK на Avon.Първоначално написано от TeenSpirit
Maybelline The Colossal Volum Express.... Аз лично съм доста доволна от нея...
Go anywhere, ride anything.
най-добрата спирала,която съм ползвала до този момент е на Avon SuperSHOCK ...
ако ти се дават повечко пари си вземи на Maybelline... (от едната страна е бяла,а от другата червена)..струва около 24 лева
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Аз съм доволна от тази на Буржоа - http://www.bourjois.ru/product.asp?gr=14&pr=35&sg=30
И аз на тази й се чудя, че и аз трябва да си взимам нова спирала. Колко струва ?Първоначално написано от koshtramba
Skupichka e, 22-24 lv, zavisi otkude q kupuvash, no ti obeshtavam, che nqma da sujalqvash (( btw skoro i mina promociqta, beshe po-malko ))![]()
No e adskata.Az imam adski kusi migli, no kato si sloja... wow, sichki vikat ebasi qkite migli...i si e verno.. poveche ot 400 % otgore obem. Samo edinstveno, ako ti e problem, moje da ti e tejka, ne e leka mnogo
Chetkata obache i e super, ne splastqva.. perfektnata !
Май ще си я взема. Не са ми много къси миглите, ама пък звучи добре, вдъхва ми доверие.Иначе аз предпочитам да е по - тежка. ;р
L'oreal Telescopic, ама не знам колко струва. Много е яка.
Пробвала съм я 1/2 пъти - много ми харесаПървоначално написано от stealthyGirl
Помисли и за нея
![]()
Telescopic - а също е страхотна, но момичето каза не повече от 10 лв.
Тази е 23. Сега може и по - евтина да е станала, но едвали е по - малко от 18 - 20.
Хаха, а на мен ми е подарък от фризъорския салон (тъй де на майка ми, ама тя ми я остави).
Аз съм много доволна и от спиралата на Орифлейм Ревълеишън (мисля че така се пише).![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
и аз съм с такава ..Първоначално написано от emin3mchet0
ии на мен мн ми харесва ;д![]()
Лореал - телескопик, карбон блек.
Много е хубава прави ти миглите по-дълги и като ги минеш 2 пъти и по-обемни!
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Клиин дефинишан също ще е хубав избор, щом е от същата серия.Първоначално написано от emin3mchet0
Ако искаш качествена си земи на Лореал просто си избера според тва дали искаш да ти ги прави по-обемни или по-дълги. Четката е невероятна!
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
аз също съм много доволна от неяПървоначално написано от CandyCox
![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Ня мен не ми харесва изобщо! Не е трайнаПървоначално написано от emin3mchet0
![]()