- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Колко GB ви е музиката?
Моето е архиви от класическа музика. Всякакви епохи, плюс това някои от нещата се и повтарят, защото в тази сфера са важни изпълнителите и за това имам произведения в различни световни изпълнения. Плюс това повече от музиката е в лослес формати и главно флак ..
Разибра се в тази цифра визирам и мноооого друга всякаква музика.
Определено у вас имаш много неща, които не ползваш, но не изхвърляш.Първоначално написано от D12Respect
Audio ergo sum
24,5 само толкова не ми трябват пове4е![]()
![]()
![]()
![]()
27..подбрал съм си само тея дето по често си ги връткам другите са на дискове архивирани![]()
210 GB
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
25GB
и продъ;жавам да си свлаям особено от music.start.bg
мчи малко, 12 гъби(GB) ....
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
14 обаче ми преинсталираха windows-a и някои песни не съм си ги свалила още.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
21,7 ама се разпространяма на две машинки![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Тия с 210 ГБ сигурно слушат хаус, защото там траковете са по час и половина единият...
Аз имам 14.8 ГБ.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
В "Pimp My Ride" мисля,че бяха казали,че 1TB побира музика,която стига до 1 година,без да се повтори нито една песен! Значи,ако пича няма какво да прави,може само на музика да го кара...Първоначално написано от Mooo6no
![]()
Над 1500 GB. Баща ми е DJ :P
Сега от 500 ГБ ХДД имам 35,8 ГБПървоначално написано от alek200
![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
7.30 GB
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
45ГБ само метъл и рок....
имам и още много на дискове
![]()
Вече към 160GB.
Audio ergo sum
16.333 ГБ
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
5,38ГБ650 песни
8,06GB. Но изтрих половината защото не ги слушам.![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp