.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

за жените, "проблема не е в теб" и болката

това жените много странни животни, не мога да ги разбера, камо ли да изляза на глава с тях. тежко ми е и просто споделям : ) 90% процена от жените към който съм изпитвал симпатии и заявявам че имам намерения за връзка с тях ме отвирват с "проблема не е в теб" е извинявай много от 14-5 жени 13 да ти го кажат поне 12 те лъжат, не ви ли писва да ва ева, 1-2 да ти го кажат да може би са прави ама всички :@ по-добре да кажете грозен си не ме кефиш от колкото така да се измъквате, казвате "абе ти сляп ли си, естествено че проблема е в теб", но с думите "в мен е проблема" защо не можете чисто човешки искрено да кажете грозен/тъп си, ще ми е по-добре от колкото така. А сега за болката значи историята не е кой знае каква, но ще е разкажа набързо : едно момиче тя е непълнолетна и 4ри години по-малка принципно, аз си имам принципи и такива въобще не ги заглеждам, но нещо в нея ме накара да ги пренебрегна, запознахме се тя беше хубава, лесно се говори с нея и реших да е питам да "тръгнем" отряза ме казвайки ми че проблема е в нея че обичала много бившият си, разочаровах се, но какво да се прави продължих да поддържам контакт с нея и постепено започна да ми харесва не защото е красива и мога спокойно да си говоря с нея ами защото е и добра по душа, 1-2 седмици след като ме отряза ми каза че имало някакъв дето е с 10тина години по-възрастен от нея и от друг град когото харесвала и мислела като стане пълнолетна евентуално да измисли нещо с него, тогава ме заболя доста, но опитах се да подкрепя все пак тя ми беше станала най-добър приятел, малко след това(1-2 седмици) пък ми сподели, че пък малко след като била скъсала с гаджето по което била хлътнала имала друго, с което имала интимни отношения и нещата били сериозни, но се разделили и тя си чака този по който била хлънала, тоест тя си била луда по бившо гадже, но в същото време е привличал и някакъж 10тина години по-възрастен от нея, голяма конкуренция : D известно време не говорехме на такава тема явно тя усети, че съм лудо влюбен и не мога да е избия от главата си и от тази тема ме боли, и аз бях за 2-3 седмици на почивка(сам за да си избистря мислите и чувствата), като се върнах разбрах, че тя вече била влюбена в друг, просто болката не мога да е опиша, не мога да спя като хората сънувам как се целуват пред мен и ми идва да го разкъсам, а аз даже незнам как изглежда : D болката е душевна и толкова силна, че чак взе да преминава във физическа, сърцето ме стяга ;С ако ще давате съвети то поне кажете как да се избавя от болката, алкохола не помага, от снощи пия, днес станах в 9 и до сега съм ударил 2-3 големи и не помага поне малко да намалее.
    извинявам се за глупавата тема исках да споделя, а да и за грешките се извинявам

Братле, успокой се! ... Всички сме били в случай да харесваме някой, когато той/тя харесва друг/а. А когато ти е най-добра приятелка е почти сигурно че ще споделя с теб за такива неща...
    Първо, като започне да говори следващия път за любов, й кажи, че така те кара да ревнуваш
    Освен това, ако искаш малко да се поотпуснеш си запълни деня с различни неща - вземи си куче/котка с което да си играеш през деня, ходи на зала, лостове и т.н. , запиши се на някакъв спорт или бойно изкуство, излизай с приятели на разходки ;]
    Някой път (може дори всеки ден ако тя може и иска) може да излизате 2мата (ако нямате общи приятели) да се разхождате ... аз така правя с една приятелка - когато другите не могат да излязат излизаме само 2мата, тя ми е една от най добрите приятелки (за да няма грешни разсъждения - не, не я харесвам )
    Целта е просто да се отпуснеш, защото иначе болката ще се засили
    Успех!

Град
    Варна

Re: за жените, "проблема не е в теб" и болката

Цитирай Първоначално написано от doippp
    90% процена от жените към който съм изпитвал симпатии и заявявам че имам намерения за връзка с тях ме отвирват с "проблема не е в теб" е извинявай много от 14-5 жени 13 да ти го кажат поне 12 те лъжат, не ви ли писва да ва ева, 1-2 да ти го кажат да може би са прави ама всички :@
    Аз съм твърдо решен, ако следващия път пак някоя проклета самодоволна патка не си направи труда да ми каже истината и й пука само за проклетото й его и ми кажи това, просто да й отвърна: "В теби бил проблемът? А, ама ти ку**а ли си била? О-о-о, кажи така- майната ти, тогава."

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Приказвайте си, ще ви писне по някое време, и така

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Варна
    Е, па че то за да омръзне, нали трябва да се направи стина пъти, поне?

Мега фен Аватара на vagarious

Re: за жените, "проблема не е в теб" и болката

Цитирай Първоначално написано от x9xgxn
    90% процена от жените към който съм изпитвал симпатии и заявявам че имам намерения за връзка с тях ме отвирват с "проблема не е в теб" е извинявай много от 14-5 жени 13 да ти го кажат поне 12 те лъжат, не ви ли писва да ва ева, 1-2 да ти го кажат да може би са прави ама всички :@
    Аз съм твърдо решен, ако следващия път пак някоя проклета самодоволна патка не си направи труда да ми каже истината и й пука само за проклетото й его и ми кажи това, просто да й отвърна: "В теби бил проблемът? А, ама ти ку**а ли си била? О-о-о, кажи така- майната ти, тогава."
    И така си вкарваш автогол
    Просто бъди по-твърд с момичетата и не позволявай да разбират още в началото, че имаш симпатии към тях.Явно до сега не си уцелил подходящ момент, когато си им го казал, а и това играе важна роля.Бъди по твърд просто.Айде успех!
    Big or small, lies are lies!

освен любовната болка мен ме боли, че тя ме излъга, че неможела да обича друг освен бившия, пък всъщност обича и други, аз е молех само да пробваме 1 седмица и след това каквото тя каже това ще бъде и тя ми отказа, виждате ли не мога да обичам друг а изведнъж се поевява някакъв си и тя вече е влюбена в него и забравила всичко, е не е много коректно от моя страна така да се държа разбирам го и ние в прав текст не сме говорели за това дали го обича и т.н. просто разбрах, че се е влюбила, но пак ми е някак си обидно и болезнено, с нея съм си споделял прекалено интимни неща, за който с друг не съм си и помислял, от нея имам една единствена тайна мислех и нея да и кажа, лошото е че не виждам изход :S
    life always win, you always lose, it's never-ending cycle

Град
    Варна
    Тя ме отрязва, аз съм си бил вкарал автогол- ЗОМГ! Бе не ме ще момичето, то женските индивиди не щат такива като мене и аз, подобно на логиката на един терорист, искам да си го изкарам на другите. Па и ако от този ми отговор от предишния ми пост измислиш по-твърд, кажи ми го, моля те!

doippp, стани и ти като нея! Повтаряй си как може да обичаш само нея, пък си върви с други.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ееее ти пък ... понеже не те познавам ще давам на право ... за това ДЕТЕ не си заслужава!!! Като за начало не знае какво иска ... какво толкова намираш в нея ми кажи?? Че само си търси резерви и кеф ми с тоя, кеф ми с оня ... Не си заслужава да се съсипваш заради човек, който не те оценява ... Съвземи се малко и се отдели от нея иначе само ще страдаш ... Намери си нови занимания ... отвличай си всниманието не се измъчвай излишно ...

"то женските индивиди не щат такива като мене "
    Защо!?Какъв си, че да не искат такива като тебе!?Защо разсъждаваш така!?Самочувствие и гордост ти нямаш ли!?Еми ако нямаш, много ясно, че така ще става.Ще се правиш на леко недостъпен и това ще е.И от предишния ми пост също те посъветвах нещо.Ти си знаеш.

Град
    Варна
    Бий й 2 шамара на туй лапе.

Град
    В мислите на хората
    Абе пак ще кажа - глупости си приказвате, и си вярвате. Ама няма лошо - давайте. Както казах ще ви омръзне.

Dr. Gregory House

Град
    Варна
    Ама за да писне, първо трябва да го направим стотина пъти, нали? (Ех, СПАМ...)

според мен не си търси резерви тя изглежда много добре и винаги ще си намери, защото тя е най-красивото момиче, което познавам, но като човек е добра и това ми харесва в нея, човечна е, опитва се да помага на хората, наивна по детски също като мен и като цяло имаме доста общи неща, напомня ми на близък роднина когото почина. все още не съм говорел с нея пък и гледам да е отбягвам сега си има гадже и аз вече не й трябвам. може би малко скъсих сроковете през който тя се влюбва и разлюбва и как не знае какво чувства, но сроковете в който говори такива противоречиви неща са наистина кратки и освен това се познаваме от 3-4 месеца и през това време си мисля само за нея :S

Град
    В мислите на хората
    доип - що си се вкарал в ролята на кученце?

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    доип - що си се вкарал в ролята на кученце?
    Кученцата са сладки, Владииии!
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Приятел изпуснал си я. Ти си се сприятелил с нея вместо да й покажеш какво искаш. Сега вече е трудно от приятел да станеш гадже. Тя в теб вижда този на когото да се похвали за новото си влюбване, а не мъж в когото би се влюбила. Съжалявам но търси друга. Пълно е с жени.

Град
    Варна
    според мен не си търси резерви тя изглежда много добре и винаги ще си намери, защото тя е най-красивото момиче, което познавам, но като човек е добра и това ми харесва в нея, човечна е, опитва се да помага на хората, наивна по детски също като мен и като цяло имаме доста общи неща, напомня ми на близък роднина когото почина. все още не съм говорел с нея пък и гледам да е отбягвам сега си има гадже и аз вече не й трябвам. може би малко скъсих сроковете през който тя се влюбва и разлюбва и как не знае какво чувства, но сроковете в който говори такива противоречиви неща са наистина кратки и освен това се познаваме от 3-4 месеца и през това време си мисля само за нея :S
    ЛОЛ, човек, да не говориш за "старата ми любов" (между другото, не се бъзикам, описанията съвпадат 1 към 1)?!
    Ами, като опит с точно такъв човек ти казвам, че абсолютно нищо не й пречи да си е к***ичка, така че сериозно ти казвам, искаш я само като приятел, повярвай, по-добре си трай, иначе ще съжеляваш ОЩЕ повече, бедна ти е фантазията колко.

Град
    В мислите на хората
    Лили, не се и съмнявам... И аз ги харесвам

Dr. Gregory House

да се унижавам не е проблем и без това живота ме мачка достатъчно какво ли не бих направил само за да имам 1 шасн, нищо повече. да знам че след като се сприателиме шасновета за връзка са нищожни, но човека с когото иксам да ми е другар в живота искам преди всичко да ми е приятел и чак тогава любим. проблема е там че ми стана по-близка от семейството, обичам е повече от всички. боли ме от толкова любов, също ме боли че ми казва че съм бил страхотен и съм шял да си намеря друга и че проблема е в нея и не можела да обича друг, не мога да спра да мисля за тази лъжа, чувствам се предаден, изпитвам гняв към нея и към себе си, но аз сам съм си виновен, блъскам тука какво ли не правя налагам 1 чувал с пясък но ефекта е никаъв не се чувстам по-добре, не мога да се фокусирам върху задълженията които имам

Град
    В мислите на хората
    Проблема "Единствената" + неувереност в крайна степен + тотална липса на себеуважение....

Човек, ти кво правиш още на тоя свят? Ако тя утре замине, ти си загинал....

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Проблема "Единствената" + неувереност в крайна степен + тотална липса на себеуважение....

Човек, ти кво правиш още на тоя свят? Ако тя утре замине, ти си загинал....
    Ето затова говоря от самото начало.

мне търпя на болка за да се самоубия

Град
    В мислите на хората
    мне търпя на болка за да се самоубия
    А то може и безболезнено

Само кажи кога искаш, аз ще нося форма за завещание. Само да я попълниш се иска.

Dr. Gregory House

ИМА СИГУРНО 1500 ТАКИВА ТЕМИ ..
    За какво само се оплаквате ? !
    Като не излизате на глава с жените какво се занимавате тогава, че чак и теми пускате

да се унижавам не е проблем и без това живота ме мачка достатъчно
    Миии .. Не
    Не ти е виновен живота, а ТИ !

Ама само знаете да се оплаквате .. на теб никой не ти е виновен , че харесваш такива момичета ..
    Ама то НЯМА СМИСЪЛ ОТ ТАКИВА ТЕМИ, В КОИТО САМО СЕ ОПЛАКВАТЕ, защото и целия форум да се разпише в темата, вие пак ще си знаете своето .. Така че е абсолютно БЕЗПОЛЕЗНО само да се оплаквате
    .. Колкото повече се оплаквате , толкова по - зле става , ама тва няма да го разберете, докато не спрете ..

P.S .. съжалявам за нападателния тон , но просто се изписаха толкова страници , с толкова теми , ЕДНИ И СЪЩИ .. и сега пак същото .. ;/
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си