- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да предразположа девствената си приятелка?
Здравейте, приятелката ми е девствена, а аз досега несъм имал вземане даване с девствено момиче. Ходим вече 5 месеца и вчера поговорихме доста сериозно с нея на тема секс и тя смята, че вече е наистина готова да го направи. Та мисълта ми е как да процедирам, че да не я нараня (поне не повече от необходимото), защото наистина я обичам и считам за голяма отговорност това, че се е решила аз да съм и първият
Заглавията на темите трябва да са описателни.
Редактирано от Punisherrr
ЗдравейМоже ли да те попитам на колко години сте само? Иначе от теб се изисква да я предразположиш,да си внимателен и нежен и естествено С ПРЕЗЕРВАТИВ! Айде Успех от мен!
![]()
Бъди много нежен и внимателен, не бързай. Дълга любовна игра, за да я предразположиш достатъчно. Мисля, че това е най-важното. Разбира се, не забравяйте и за презервативите. Успех! Дано да мине добре![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Бади мн нежен а не груб тва е най важното
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
Всъщност veroiatno tia трябва да те пази, защото може и ти да се нараниш, е най често самочувствието, но случват се идруги травми...та умната.
Голям град, големи хора...
Ох, за вас няма и търсачка? Има много такива теми..
Все пак бъди нежен, внимателен с нея, тя ще се отпусне и ще станат нещата.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Абе какви любовни игри ръгай ръгай и тва е то...
Който иска да пишееее
всички забравяте най-важното - налей и няколко питиета преди това...
зависи какво е момичето.. дали ще й допадне нещо по-диво или нещо по-старомодно и обикновенно..:]
например за мен е добре първо да й предложиш няколко питиета [ама да не я накъркваш и да я правиш пианде] ..след това да си поговорите там за нещо си, ти да я целунеш и малко по-малко да станат нещата..но преди да я наръгаш няма да е зле малко да я полижеш за да се възбуди повече
![]()
иначе може и нещо по-така... абе не знам не знам.. трябва да си прецениш сам по характера й.. :]
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
нееее не бива да я праща в алкохолна интоксикацияпросто 2-3 коктейлчета да отпусне нервната система
Понеже всички отговори горе долу са еднакви и не ти казват стъпка по стъпка какво да направиш аз ще го направя, за да те улесня на макс тъй като и аз съм била девствена и знам как би предпочело едно момиче да протече първия и път.
1. Лобовна игра! - тя може да включва пръстчета, но ти предлагам да не са повече от 2 и да не са много навътре освен ако не желаеш с пръсти да разкъсаш химена. Започни с нежни целувки по врата, после по коремчето и така надолу надолу. Направи и един минет и пробвай с пръстчета, но много нежно, плавно и бавно за да не я стреснеш!!! Питай я през цялото време как се чувства, следвай израженията ти и като цяло всичко, което може да ти подскаже как се чувста тя и дали това, което правиш й харесва.
2. Ако тя пожелае да ти върне услугата с оралните ласки - супер, но не я насилвай още първия път.
3. Попитай я дали е сигурна нежно на уше и ако каже да, то може да започнете. Препоръчвам ти да си държиш презерватива наблизо, защото когато тя знае какво ще стане може да се притесни и ако те чака 2 часа да намериш презерватива ще се притесни още повече.
4. Кажи и, че всичко ще е наред и този момент ще е наистина специален. Настрой я психически! Бъди самоуверен, сякаш знаеш със сигурност, че ще и хареса и държиш всичко под контрол.
5. Препоръчвам мисионерска за първи път. Процедирай много бавно с плавни движения! Прегърни я, нека усети топлината на тялото ти. Можеш и да я целуваш страстно за повече възбуда. Преди да го вкараш си поиграй малко с нея като го движиш по котето й. След това го вкарай леко (по-малко от средата особено ако ти е по-дълъг) и наблюдавай израженията й. Виж дали е притеснена, дали я боли, попитай я как се чувства и започни да вкарваш и изкарваш само главичката. След това го вкарай до средата и пак я попитай как се чувства.
6. В случай, че я заболи не се притеснявайте и двамата, това е напълно нормално и имай на предвид, че и тя няма да усети кой знае каква болка. Ако текне кръв, пак не се притеснявайте. Нормално е!
7. В зависимост от това как се чувства тя можеш да определиш колко дълбоко и колко бързо да го вкарваш. Питай я как се чувства, кажи й , че я обичаш и наблюдавай израженията на лицето й!
УСПЕХ!!!![]()
Е няколко теми нагоре Вероника е написала такава тема, гледайте малко поне!
Не той човека не е виновен, защото аз темата я написах след като прочетох неговата.Първоначално написано от therichbitch
![]()
От алкохола няма смисъл, по-добре я предразположи както казаха преди мене с целувки, прегръдки, някаква романтична атмосфера и такива неща. Трябва и да се радваш, че момичето ти има толкова вяра и да не я разочароваш.
Ползвай и презерватив !!!
Успех![]()
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
Абе я ми кажи само едни и същи теми ли да се въртят... няка хората да пишат! Пич любовната игра... целъвки милувки... м/у другото има тема на BePoHuKa където го пише как става номера за първия път... намери я нова е!Първоначално написано от Magic_Girl
Първият път за момичето трябва да бъде малко по-различен от другите пъти... Трябва да има любовна игра, за да я възбудиш. Галене, целуване... всичко да става бавно и нежно. Първо пробвай с пръстче и чак тогава минете към същинската част. И да, ще я боли. Това няма как да избегнеш.Успех!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
2-3?Много уе,ако не държи на алкохол дори няма да си спомня първия си пътПървоначално написано от swatch
![]()
аа ок, моя грешка,sorryПървоначално написано от BePoHuKa