- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли приятели от класа?
Аз чесно да ви кажа смених даскалото и новите ми съученици са умни деца,но някак си нямаме общи интереси и не мога да кажа,че имам или ще имам приатели от там.Та се чудех дали и вие сте така или нещо аз съм мн необщителна и странна?![]()
Ами и аз нямам много общи интереси с съучениците си, но пък сме приятели! Не е важно да имате общи интереси, а просто да си допаднете като хора![]()
imam,da
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
Ем аз имам,ама напоследък доста се отчуждиха от мен...![]()
Да.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
И ази момичета, и момчета..
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Много мразя кретени и не се занимавам с почти никой от класа. Такъв съм и т'ва е..
Все пак си имам една приятелка, с която прекарвам доста време.
Don't tell me what I can or can't do !
Е па аз по мъжо ходим и с тех дружимКато цяло има там 2-3 момичета дето си говорим лиготии!
Повече обаче се разбирам с момчетата :P
И при мен е подобно положението не мога да разчитам на тях да се надяваме,че в по-късен етап това ще се промени.
Йога и мъдрост
Имам, обаче тези, които имам не мога да нареча приятели![]()
Хмм..мисля, че има едно момиче, което мога да нарека приятелка, но в никакъв случай добра приятелка![]()
Иначе аз се разбирам повече с момчетата...и ако ни видите класа, ще разберете защо![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
emi v na6iq class ve4e sme 11 class i sme se razdelili na 3-4 grupi4ki... az bqh v 1 ot grupite , no v posledstviq otidoh pri drugite i ne sujalqvam,moga da tvurdq 4e imam istinski priqteli ot clasa...
еми да, може да се каже, особено 1 момиче, от момчетата нямам приятели, почти не говоря с тях - то такива идиоти не заслужават даже да ги погледна![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не! пълни кретени..най- скапания клас (с изключения)![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
Имам добри познати от класа...
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Това, че се разбирам с тях, не значи, че съм им приятел.
В предишното даскало нямах никакви приятели...(бях напълно различна от всички останали :/),но в новото училище попаднах в среда от "себеподобни" и се сприятелих с много хора![]()
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
Да.![]()
Имам - две момичета и са ми много добри приятелки. Не си представям сегашния си живот без тях. Наясно съм, обаче, с мисълта, че когато свърши годината и лятото мине, и ни приемат в други училища, рядко ще се виждаме и сещаме една за друга.
Тhat's life.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Същата работа бяхме и ние, ама сега гледаме всяка седмица на кой техните няма да ги има да се събереме с цел алкохолизиране и разврат![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
да, особено сега във 8 клас се сприятелих с още хора от класа![]()
Имам.![]()
Don't worry, be happy!