- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви разрешават ли ви да си сложете пиърсинг
Не съм и не бих казала на майка ми ''може ли да си направя обица на ... език,устна,нос,пъп,вежда и каквото още там има за дупчене,както и за татуйровка, защото мнението и за тези неща ми е ясно.
Та тя започва да се вълнува,когато и кажа,че мисля за втора обица на ухото... пък камо ли нещо друго![]()
Пък и за добро ще е. Не съм тръгнала да си дупча която и да било друга част от тялото освен ушите. Може да се каже,че ми е любопитно какво е да имаш обица на езика примерно.. но до там. Не бих го направила никога.
ами да разрешават ми ...![]()
... Преди години даже тате много искаше да си сложа обица на пъпа , но мен ме беше много страх и се отказах ... За татуировките ... не съм ги питала , но смятам , че ще ми разрешат
![]()
![]()
![]()
Тези неща попринцип се казват на родителите след като са направени![]()
Но все пак майка ми ми позволява където поискам,а баща ми му харесва само на носа![]()
Щом съм на мнение,че обеците са банални,значи причината "Така ми харесва!" не важи при мен - логично е!Първоначално написано от LadyDi
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Нито искам, нито ми дават..![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Даааааааааааааа![]()
![]()
"I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor.
If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that." <3333
Ако реша да си сложа,не ми трябва мнението им.Друг е въпроса че пиърсинга не ме влече.
Summer 09' <33
Баща ми ми дава, ама майка ми-не![]()
Не,но нямам и желание да си слагам такива работи![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Не ги питам. Правя си, после им показвам и така.
^Мдам кактоо и мен ,но искам на езика.. и искам,и искам , и искамПървоначално написано от UNITED
![]()
Дават ама аз не искам.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Да разбирасе.Имам под долната устна и на хрущяла ..
мисля и на веждата да си сложа и ми стигат.
![]()
Keep Smiling (sun)
Разрешават ми само на ушите,но аз много искам да си пробия пъпа,така че не ми пука особенно и ще го направя,дават или не ...
![]()
баща ми не разрешава .. ама майка е пекана и разрешава :P аз нямам никъде пиърсинг обаче мисля да си правя : ))
Аз същоПървоначално написано от ecstazy
![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Майчето ми разрешава .. Даже беше с мен като си правих на пъпа ;р Кефят я такива нещаБаща миии .. Ами него не го питам
Предполагам , че ако разбере ще мърмори , ще вика и ще му мине :р
![]()