- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- iskam s1veeeeet.
zdraveite.
p1vo iskam de se izvinq 4e pi6a ne pi6a na kirilica za6toto brat mi q iztri :/.
ami v1prosa mi moje da vi se stori malko t1pi4ak no se pak eto go i nego:
predi 3 godini se zapoznah s edno mom4e i nali po4nahme da se zaribqvame i na 2q den toi mi predloji. i togava nz za6to az mu otkazah. mojebi trqbva6e da mi kaja 4e mi trqbva malko vreme da pomislq no nz kakvo mi stana. sled 1 sednica rzbrah 4e go haesvam i az i to sta6no mn. sled o6te 1 se prestra6ih i mu pisah sms. a toi sig mi be6e iztril nomera 6toto me pita koq s1m. az nali mu pripomnih i mu vikam ai ka kafe sled koeto toi ne mi otgovori. posle 1 den toi bi6e ot skypeto na 1 na6 ob6t priqtel i mi vika 6to postoqnno mu pi6a :/. i ot togava kogato se vidim seeno ne se poznavame. a az prod1ljavam da go haresvam. i to mnogo. kajete kakvo moga da napravq. ms predvaritelno.
Ами нищо.Очевидно той не те харесва.Освен да си кротуваш, не виждам какво друго.А не разбрах всичко това кога се случва - преди 3год когато сте се запознали или !? Нещо не разбрах както трябва![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Преди 3 години ти е предложил? И ти сега го каниш на кафе? И аз не разбрах...
той е наранен и сега идва ред на отмъщението не можеш да направиш нищо
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
da predi 3 godini. i nali vi spomenah za toq na6 ob6t priqtel. e po skoro pove4e negov priqtel. ami toi postoqnno mi govori za nego i me pita dali sme hodili na kafe ili p1k mi prai nqkvi nameci sv1rzani s v1prosnoto mom4e.
ne malko sled kato toi mi predloji.Първоначално написано от BlueCat
ami za6to ne mu go kaje6 napravo .. smisul kaji 4e go haresva6 adski mnogo iii 4akai napravo otgovora..taka shte razbere6 po-skoro i shte znae6 dali da produljavash napred ili da go chakash ..![]()
Еми явно вече не те харесва. Може неговият приятел да те харесва.
negoviqt priqtel e 3 godini po malak ot mene.ama az za teq 3 godini se promenih (v dobriq smis1l de) i nz. mojebi i sega me haresva ama poneje az ve4e vedn1j s1m go razkarala i sega toi da iska da si go v1rne. nz kakvo da pravq
.
ne e no stra6no mn go haresvam. neiskam da mu priznavam 4ustvata si za6toto me s strah.
Преди 1минута написах същото в една друга тема: "Никога не се страхувай да кажеш това, което чувстваш." Ако се страхуваш, как по дяволите ще го имаш.Отпуснете се и както казаха - не е последния.Кво толкова..Трудно е да, но ако всеки продълважа да "страда"по нещо изгубено и така да подминава шансовете, които му се дават, к'во праим тогава !? ....
no toi kazva si4ko na na6iq ob6t priqtel i akomu kaje kvo s1m mu priznala toi /na6iq ob6t priqtel/ 6e po4ne da me bazika. p1k az mn mrazq :/
К'во ти пука!?![]()
![]()
![]()
Какво те интересува мнението на другите!?Не мисля, че има за какво да те бъзика.Ако всички си мълчим и се страхуваме, дали това което искаме ще ни падне от небето!?Аз мисля, че не.Ти как мислиш!?Хората винаги говорят, ти не можеш да ги спреш!Или пък щом искаш - ок трай си, но не това е начина.Порасни.
\/uob6te ne trqbva da ti puka !! .. kaji si vsi4ko koeto imash da kazvash,dori na tebe samata 6te ti e po spokoino..![]()
Нищо не можеш да направиш. Според мен го забрави и толкова.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
e za kvo da go zabravq,kato adski mnogo go haresva..?! nqma smisul..pone da mu kaje kvo izpitva i da razbere i negovite 4uvstva .. taka e tupo..6toto jivee v nekvo nevidenie .. :X
+++Първоначално написано от ivakavlad
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3