- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Към Анти-чалга феновете...
Абе хора винаги съм се чудил, кво слушате, като седнете да пиете и/или вече сте пияни ?![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
да и аз така....сички мразат чалгата... ама като се напият ...
Предполагам си пускат AC/DC и друсат глави докато не се издрайфат...
Аха. Да, така е.Първоначално написано от got2Bthe1
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
В квото и да е състояние да съм, все ендо и също си слушам обикновено...
mindscan
квото си слушам обикновено тва че съм пиян не значи че трябва да харесвам друга музика
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Не си достатъчно образован на тема музика, че да ти обяснявам.
Трябва ли да слушам мазна чалгия, като съм пияна?
Баси тривиалния и глупавия лаф дето е това - "на маса само чалга върви".
Еми опрЪй се малко, и Slayer вървят, и горграйнд върви![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^^ пхахахаахах как се танцува на рок или метъл???
Нали си на маса, за какво ти е да се кълчиш?! Ако искаш- можеш.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Ми аз преди слушах рап....като почнах да пия по редовно (без коментар) просто неставаше с рап примерно да пия....като сам на маса и удара 2-3 чаши водка и ми се денси...кво да права да излезна да си друсам главата нагоре надоле...така освен да се издрайфам друго не знам...просто ми е абсолютно непонятно как може да се пие на друго освен на чалга...тва е лично мнение...
Я си представи малко .. отиваш на кръчма .. ядеш шопска салата пиеш Бъргас 63 и слушаш метъл примерно .. не се връзва .. във всички заведения от този тип тва е основната музика .. на която хората се "разцепват" така да се каже .. и не да друсат някви боклуци на хаус или нещо от сорта .. ами си пият ракийцата от която освен главоболие на другия ден .. няма нищо вредно
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
Alternative![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Тъпак,по света като няма чалга на кво пият бе?Шибаната ви музика се слуша само в България,и от емигрантите в чужбина.Тва е.Първоначално написано от got2Bthe1
XAXAXAXAXAAXAXAXAX изби ме на смях от 2 неща в темата.
1. На маса можело да се слуша само чалга.
2.тъй де.. ама те по такива заведения .. щот представи си съм ходила с татИ едно време... пускат народна музика, което е малко по-различно от "Обичам те, чукай ме" .ядеш шопска салата пиеш Бъргас 63 и слушаш метъл примерно .. не се връзва .. във всички заведения от този тип тва е основната музика .. на която хората се "разцепват" така да се каже .. и не да друсат някви боклуци на хаус или нещо от сорта
И още едно нещо.. СПРЕТЕ ДА МИСЛИТЕ ЧЕ ВСИЧКО ЩО СЛУША ХАУС.. ТРАНС.. ДНБ И ВСИЧКО ДЕТ СЕ СЕТИТЕ.. ДРУСА
от тва по-изтъркано клише НЯМА.. пък и музиката си е идеална когато си в пияно състояние.![]()
.!.
"Татенце кажи защо морето корабчето носи и защо е прасчо розов,а патетата боси..."![]()
Некви подобни въпроси задавате![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
именно...Първоначално написано от ToniStoraro
на скоро се запознах с една "мразеща тази долна чалга",извисена над всички,виждаща повече от заглупелите слушащи чалга,тя е докосната от БОГ,интелигентна е
и след 2 часа общуване кво да осъзная?!
милата знаеше всички чалга текстове по-добре и от мене![]()
като почнете да ми се праите на ЕнтелигЕнтни защото не слушате чалга (това е разковничето да си умен в днешно време),освем да забавлявате - "нас тъпите" с - ваща тъпотия
друг ефект няма
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
^ Мда и аз познавам такива. Много са ми забавни като ми разправят как изобщо не слушат и мразят чалга и малко след това ги слушам как припяват и знаят всичките текстове
Stay up all night with the stars *
Пак ли почнахте, как не ви омръзна.
Не не слушам чалга, 'щото не ми харесва, точка по въпроса. Тва важи за всичките ми състояния. Както казаха хората преди мен, по света няма чалга, ама хората все пак пият, значи може и без нея 'на маса', представете си.
Не твърдя, че всички дето слушат чалга са 'тъпи', понеже познавам тъпи хора, които не слушат чалга, ама това не ги прави по-умни.
НО това, че повечето които слушат чалга света им е ограничен от 'ебати якия пич/мацка, аз го/я обичам а той/тя не ми обръща внимание' до 'ебати якия купон, бахти как се размазхме и се напих като прасе, ауе хипер яко беше'. И не го казвам да обидя някой, казвам какво ми е направило впечатление след разговори с много такива хора.
И все пак всяко правило има изключения, хора всякакви.
Your pseudo sunshine I don't need.
Ами и аз и не слушам чалгата и никак не я харесвам.Ама искам не искам знам доста текстове на песни.То просто няма как да не ги научиш.Нестигаче са глупави ами и ги пускат навсякъде...
^ Именно!
Иначе на маса,според мен да се слуша гръцка музика е най-добре.Доста по-напред е от чалгата...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pTMKk9ApD6c[/youtube]
Абе мааму стара...не ви ли писна едно и също?Хванете и дъвчете упорито някоя друга тема. Кой бил по-умен...ИДИОТИ!
Все ще се мерят пишки, друга работа нямате ли си? Толкова ли са ви еднообразни дните, че се чудите вече с какво да се направите на интересни. Едно и също...
И на маса всеки слуша каквото му изнася! Няма закон, който да определя, че точно чалгата трябва да се слуша.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Добре де, пак ли почнахте с тая темаНе разбрахте, ле че до консенсус няма да се стигне!
Какво значение има кой какво слуша като седне на маса? Хората сме различни, с различни мирогледи и вкусове - нека всеки си се забавлява на каквото му душа иска... Защо е нужно да си налагаме мненията едни на други?Аз също слушам чалга и за мен това е най-подходящата музика за маса, но ЗА МЕН и мойта компания, не за всички... Всичко опира до въпрос на вкус и няма смисъл от тия излишни спорове, защото до едно мнение никога няма да се стигне
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Най-точното мнение до тук.Първоначално написано от GossipGirl89
Само да допълня,че пича с аватара на СССР,явно е направил темата с цел конфликт.