.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Помощ ?!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна

Помощ ?!

Та така .. може да е много тъпа темата .. ама е точно за тоя раздел .. искам да ви питам знаете ли сайт някъде в нета .. където мога да гледам онлайн телевизия Супер 7 ???
    Не намирам никакъв сайт .. а ми е много спешно .. не мога къде другаде да я гледам .. ако някой намери да пише .. може да е тъпата темата .. ама мислех че поне тука може някой да помогне .. нямам какво да губяя ..
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Габрово
    Няма такъв саит. И аз съм търсила, но тази телевизия я няма онлайн.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    Варна
    ее сериозно ли бе хорааааа ;((((((((((((
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Габрово
    Ти нещо конкретно ли искаш да гледаш по този канал?
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    Варна
    да .. нещо конкретно е .. ;(((

Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.

Абе има един, сайт ама се мъчих 1 час да подкарам тая телевизия ама не стана. Сваляш си VLC player и пробваш, ама едва ли да стане.
    http://televiziata.com/?cid=22&pid=4...get_genre&gid=

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    да .. нещо конкретно е .. ;(((
    Е кажи какво е то. Не може ли да се намери из Нета?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си