- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Michael Jackson tribute, 29.08 София
Не мога да разбера какво толкова се влечете от нещо, което сте виждали само на 800 по 600 и в зоопарка.
Умря... окей.
Като почина Божков, който е много по значим за българите, тръгнахме ли на паради по улиците?
Да бе много е по значим![]()
Що не тръгнахте да видиме колко ще се съберете. Смешнци![]()
Защото е смешно, малко момиче.
Когато Майкъл Джексън е бил черен, ти още не си била родена. пък твърдиш, че е повлиял на живота ти (дори не можеш да кажеш как)
Повече от тебе не е възможно, повярвай ми![]()
Айде чупка, че ми писна да споря с тъпанари, които сиг дор не разбират какво им говоря. Избивайте с комплексите в темата, дано ви олекне. Няма да ви преча.
Приятна вечер.
Следващия път се постарай да дойдеш по-подготвена.
И Пак не ми е ясно с какво майкъл джексън е повлиял на живота на хората (освен да пазят децата си повече).
АУШВИЦ-БИРКЕНАУ ЗА ТЕБЕ СЪВЕТСКИ ВОЕННОПЛЕННИКО!!СМЕРТ!Първоначално написано от Joc
ЕФ-РЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ !! ТИХО ТЕЛ - АВИВ, не си 7 клас да се надъхвашПървоначално написано от SouthStandServiceLad
у форомо, нали така ционисте?!
не ми давай акъли бе, негро-фашист!Първоначално написано от BomberStomper
"Не мога да разбера какво толкова се влечете от нещо, което сте виждали само на 800 по 600 и в зоопарка."
Чаакай малко, ти сигурно си го виждал на 1024 по 768 и затова си толкова убеден в правотата на всичката помия, която медиите избълваха? Да, бе.
Като се научите да разграничавате човека от музиканта, тогава идвайте да давате акълища.
Michael Jackson умря, а аз се наливах като животно на един РД. На следващия ден банда анално-податливи гейове, лесбийки и прости педерасти стояха пред народния театър и ПЛАЧЕХА със СЪЛЗИ. Ако не ми вярвате питайте Battlescarred. Такова нещо през живота си не бях виждал. Отврат. Идеше ми да започна да раздавам шутове да го е.а
ае смърт! СМЪРТ БЕ ! Фенчетата на ЦДНА с трансперанта им пожелавам най-кофти неща свързани с хемоглобина, сърцето и половите органи !
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
звучиш като полит комисар, случайно славянино, майка ти да е курва, а баща ти пияница?!Акъл и да ти дам 'се че е късно, ти си безнадежден случАй!Първоначално написано от Joc
![]()
А за кой да плачат бе, за тебе ли ,бе, 'животно' ? Където можеш само да се наливаш и да се биеш в гърдите и вече си до такава степен деградирал, че даже не можеш да кажеш едно изречение без в него да се съдържат думите 'смърт'.
Да ти се връща всичко ,особено свързано със сърцето, хемоглобина и най-вече половите органи - т.е. да ти ги отрежат ако може , та да видим тогава колко анално-податлив ще станеш.
И се научи да цениш правото на мнение, начин на живот и разбирания различни от твоите. Ако пък не можеш си изкарай дългия нос от работата на другите и си дръж устата затворена, деграде!
тихо спермаС, не си достатъчно извисена да си даваш мнението, че умреш ! Никой не го боли за разложения труп на бяла старива и насилен като малък негър!ЧЕ СИ ПИЕМЕ И ЧЕ ТЕ ЕБЕМЕ!Първоначално написано от izpla6eno_devoi4e
Tц..стига с тоя Майкъл Джексън, писа ми да чувам за него/ виждам навсякъде. Какво всички изведнъж се сетиха за него.? Сякаш ще спечелите нещо като по цял ден него оплаквате.
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Бял,черен, къф ще да е не ме грее. Има песни, които ми харсват но това е! а междувременно ме дразни как всички тука реагират, колко е жалко и как можеше поне някой модератор да се намеси да спре това! От тема за това, че може който иска да танцува еди-кога си и еди-къде си стана тема за изопачаване на живота му, после мина през плюене и псувни, след това през обсъждане на футболните наклонности и накрая изказвания на всеки срещу всеки!
1. Не беше за това темата, 2. Никой няма право да обижда и да се гаври така
имаме право защото ние сме най-умните, най-красивите, най-готини, а бе с две думи пиня колада с макя ти , проблем?!БОЖЕ МИЛИ ГОСПОБОДИ АКИНЕТОНИ!!!
Защо не му пяхте песните ине му играхте танците преди да легне в моргата?
Трябва да измислим хореография за тази песен.
Ти да не с ми светил та да знаеш кво съм правила?Първоначално написано от w0sh
Еми убеден съм че не си седяла пред НДК и не си си барала гениталиите.
^ тя не, но имаше някакви, които танцуваха.![]()
What you give is what you get!
Е щом си убеден. И аз съм убедена, че няма никога да разбереш защо се прави тва нещо, просто нямаш с какво да го усетишПървоначално написано от w0sh
![]()
Всеки писна за Джексън, едва след като оповестиха смъртта му.
Преди това всички вие верни фенове, които дори не знаят бащитното му име слушахте Моранди и хич не ви пукаше за него.
И сега изведнъж всички обявиха колко много някакъв негър, който очевидно не харесва расата си и е допринесъл за живота им.
Е как е допринесъл питам аз. Бил краля на попа и донесъл революция в музиката.
Е ако попа е позитивно явление в музиката, значи аз съм в грешка.