- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Michael Jackson tribute, 29.08 София
Първо ти не ме познаваш, за да знаеш кога какво съм направила и защо. И да направил е адски много за музиката и не само. А дори да беше нкой пак е много грозно да говорите таква неща за него, неща, които дор не са доказани, а просто са една имслца.
Жако на кале.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Няма да те разберат какво им говориш мацкаПървоначално написано от Forest_girl
прекалено са ограничени.
Не могат да схванат, че който го е харесвал преди смъртта му ще го харесва и сега и се съмнявам някой да почне да слуша песните му само защото вече е мъртъв.
Не могат да разберат, че не е задължително да си му фен номер 1 за да ти е противен начина по който говорят и се гаврят, а просто уважаваш човешката личност.
Не могат да разберат, че са жалки заради начина по който се държат и мислят.
Не могат да разберат, че не всичко което излиза в медиите е чистата истина.
Така че остави ги да си живеят в техния ограничен свят, в който съществуват само да се "напиват като животни", да обиждат и да се радват ако има някой който им обръща внимание на идиотщините.
Само е жалко, че млади хора ( които се предполага, че трябва да имат някаква култура ) могат да говорят по такъв долен начин и да затъпяват, вместо да се развиват.
Много интересни доводи.
Зашеметен съм от вашата ерудиция.
![]()
От цялата тая ваша работа излезе , че да харесваш Джексън , е все едно току-що да си се върнал от "концерт" на Кондьо .
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ми, не, ама както вие се кефите на Хитлер, защо пък ние да не се кефим на Майкъл и да проявяваме УВАЖЕНИЕ?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Все ми е тая за Адолф, просто по твоята логика излиза, че и вие к`во се разправяте с тоя, видиш ли, умрял е преди незнамсиколко години...![]()
Ти ли нямаш нищо против?
Аз ли се съдрах да пиша , за разложения труп на Джако?!?!?
Тия патологични експертизи ги отправяй към псевдофеновете, които толкова ожесточено нападаш.
^^ хммм... сравняваш Хитлер и Джексън...![]()
За втори път днесПървоначално написано от w0sh
![]()
http://vbox7.com/play:e2392e1a
може ли да ти толкова крива... да сравняваш човек оправлявал империя със някъв си бял-негър... то просто нема база за сравнение...Първоначално написано от Bianca
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
чух че ЕТА нещо не се кефели на Джако и планували атентат за отбелязването на рожденния му ден в София
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
ИРА ЧЕ ВЪЗКРЪСТНЕ ТРУПА НА ЖАКО!!! Вили изключетлнмо красив човек на Сердика!ЕВАЛА!
Добре... Признавам, че цяла нощ пекох миниумки на печката.
Каня всички алтернативни пичове да целиме мадона и Joc с миниумки майка им да е.а болшевишка![]()
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
той не е славянин, само макя му и баща му, вън комунягите от форума!
беше яко.![]()
What you give is what you get!
тянко е притеснен от турското в себе си, но за сметка на това го показва във всеки удобен момент.![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v2FbzREdOoM&feature=related[/youtube]Първоначално написано от tqnko
Открийте разликата, тянко е татар, шуменски мангал, всички знаем защо мрази фюрера, нали е расово непълноценен!
я ти си покажи муцуната бе! да ти кажа аз на кого приличаш, морално ощетен орангутан
абе никак не е орангутан
What you give is what you get!
тей е лафа!Първоначално написано от Decu
![]()
аз съм доста изискан младеж и дамите които ме познават биха потвърдили, нали така форумни принцеси?!Първоначално написано от Joc
![]()
Мама ти рязана ....Първоначално написано от tqnko