- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Michael Jackson tribute, 29.08 София
^ последното изречение... кажи ми, че не го мислиш.
Ти си отвратителен турчин и не спираш да го заявяваш на висок глас.
Никога няма да се изтърка, да те наричаме ТУРЧИН, защото е истина.
Както не е клиширано и глупаво да наричаш цветовете с техните имена, така и никога няма да се изтърка, да те наричаме ТУРЧИН.
Абсолютен анти-българин си, а се представяш като родолюбец, патриот.
Всъщност не си нищо повече от поредният разгневен фес, които бълва помия.
Турчин си.![]()
Първоначално написано от BomberStomper
![]()
What you give is what you get!
Тянко, лъже ли ме паметта или разправяше на всякъде колко е гадно в София ? Чий ще го дириш в нашия град ? Да не мислиш че на нас ни е приятно града да е пълен със селяндури като теб - амеби с провинциален характер
Марш в кочината дете на "узрелия период на краставиците".
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Ей този, поради който " коренните " жители на града се държат наперено. Просто хора като теб ни вдигат самочувствието амбициозна селска гад.
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Първоначално написано от InnchetO
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
тЕнко, а бе не са ли учили макя ти и баща ти, че исляма забранява брат и сестра да се женят?!И още нещо ти ако се чувстваш мелез, мязаш на монголец, ФАКТ!ТО ние не сме имаме правилни черти на лицата и арийски телосложения, мисля че е обидно да твърдиш че нашия етнос е миш-маш, по-скоро турци като тебе са смеска, барабар с гърците, аре цел жив био-оператор на млечна единица или тютюневи култури.
Верно мяза на монголец. Аз "българи" като него не съм виждал.Първоначално написано от BomberStomper
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Така ако ви слуша човек без да я е виждал, ще си каже че тоя кенеф София е европейски град направо.....
![]()
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Живея в софия повече от 20 години, не е като да съм от село и сега да идвам.
Винаги ще твърдя че софия е гнусен клозет и безумно смотан град.
Това че са те ритали като малък много в главата(пък и явно като по-голям също) и имаш някакви видения че живееш едва ли не в мегаполис си е изцяло твой проблем. Не можем да ти се сърдим, ти просто не възприемаш реалността правилно а изкривено. Сравнено със коя да е друга столица(изключваме третия свят, защото уж се води европейска столица) и дори повечето градове извън граница, софия е абсолютен коптор.
Никой не си е затръгвал.С каквото мога ще допринасям за уронване на имиджа, който и с мен и без мен граничи с нулата и ще повреждам или унищожавам каквото мога от инфраструктурата на тоя загубен град.
Ще задигам всичко каквото не е здраво завинтено и заковано и ще се възползвам от всяка вратичка и възможност да се скатавам от данъци и глоби.
Трябва да се работи отвътре навън.
Така или иначе в момента не мога да се махна колкото и да го искам.
Не точно...разликата е в това че селяните не осъзнават че го правят - за тях това е нормално поведение тъй като средата им е била такава и те не го правят нарочно.
Аз впрягам всичките си усилия съвсем целенасочено и с удоволствие, под маската на "нормален" добре възпитан гражданин.
![]()
Диверсия отвътре...сещаш ли се ?
Изглеждам като вас, но работя против вас стараейки се да не е съвсем явно и да няма доказателства.
Tokarev, да ти кажа ли какво е диверсия ? Това което правя в п'утката на майка ти всяка вечер. Изсирам се.
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Това ти обяснявам - селяните не са виновни защото не го осъзнават.
Аз искам да я видя в пламъци....
Нищо не правиш(и не можеш) да направиш там е работата...Първоначално написано от SouthStandServiceLad
Като ти мине някоя по сложна мисъл през тиквата и сам осираш бузките от напрежение и претоварване на информационните канали.
Можеш да тестваш лично :–)
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Какво да тествам точно ?Първоначално написано от SouthStandServiceLad
Ясен си ми...дори ти поставих диагноза. Искаш медицинско ли да ти издам ?
Battlescared, не мислиш ли, че прекалявате?
дайте да си говорим истината
за теб поне знам, че си бил на Запад
честно казано, София е изключително мръсна столица, най-мръсната в Европа, сбрала на едно тясно място изметта от цялата страна
който го отрича това, значи трябва да си свали очилата
а и наистина звучи смешно "аз съм кореняк софиянец"
тази фраза идва буквално от всеки, дори и от чичката, нанесъл се преди месец
все пак си остава наша столица, в която е съсредоточен огромен капитал, администрацията и т.н.
именно
аз не плюя София, като българин тя е и моя столица, но освен разрушителите има и определени индивиди, които живеят в люлин, майка им е дошла преди 5 год., но те вече се изживяват като едва ли не някакви аристократи....
истината е, че за класа и мегаполис е наивно да се говори
от мои лични впечатления, а и от тези на мои близки си правя изводите, че както София, така и софиянци нямат нищо общо с тези, които са били преди 89-90г.
кореняците-софиянци наистина са хубави хора, между другото
но новоизлюпените "столичани" са много по-лоши, от тези, които идват с най-новите си дрехи и препускат през калта след трамвая, прескачайки релсите
това наистина е смешна картина....
За мен Берлин и Париж са толкова мръсни, колкото и София кажи- речи. Да не говорим парижкото метро какво представлява...
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Париж не струва нищо пред София. На всяка крачка просяци, някои от тамошните клошари спяха направо по тротоарите, със завивки, възглавници и т.н. Да не говорим за еженощните серенади пред хотела (а той беше на 5-10мин пеша от площад Конкорт).
И не съм от София, така че може да сметнете мнението ми за обективно.
София е баварски град в кататоничните ти илюзии на теб и още няколко милиона идиоти със стокхолмов синдром породен от годинките фиктивна "свобода" която са ви отпуснали лекичко за да продължите все пак да си работите и да въртите колелото.
На кафевото не ми допада ефекта - няма достатъчно силно изразен психически компонент.
Винаги ще съм анти такива системи и низши хора които ги поддържат.
Комунизма умря, капитализма умира, никой политически модел не може да работи при нивото на днешната популация...камо ли при експоненциалното и нарастване за в бъдеще.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Затова,
признавам само моите правила и работя против всичко друго.
![]()
Ти си мой човек, само Звезда и ДРУЖЕ ТИТО!!Първоначално написано от Tokarev
![]()
Druze Tito mi ti se kunemo.