Тези дни ще ходя на фризьор косата ми е права и далга почти до краста,и от много време искам такава прическа както е бритона на това момиче от снимката,само че така подстригано на цялата коса..но не знам как да обесня на фризьорката,някой знае ли какво е точно това филирано или какво ??
http://pics.data.bg/categories/1/%d0...233873166939a#
Ако е така подстригано на цялата коса ще си все едно на паница. Можеш да й кажеш етажирана, като най-късото да е до брадичката.
ако искаш да ти е точно така..снимаш с телефона си снимката ии си готова .. аз така напарвих последния път![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Първоначално написано от schoolgirl
аз съм без бритон,искам така да ми е в краищата
+1..Първоначално написано от schoolgirl
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
яко зле е брЕтона
разумен съвет: не си го прави, ако не искаш да си смешна
Ами прическата от снимката е коса на черта с бритон отново на черта.Не е филиран.Това е.
Наистина занеси снимката де.Най-добре ще е.
О,съгласна съм.Ненавиждам я тая прическа.Ама всеки с вкуса си,де.Първоначално написано от DimovB
![]()
Остей, че прическата е кофти ми толкова ли не можеш да и обясниш за какво става на въпрос или снимката да занесеш ами тряя да пуснеш тази изключително тъпа темаАман вече !
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Не всяка прическа, която е направена на някой, ще ти стои така и на теб. Питай фризьорката ти за това дали ще ти отива и направо занеси снимката.
+Първоначално написано от elito6754
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Покажи й снимката![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК