.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Град
    My empire of Dirt.

Най-Голямата Престъпна Групировка в Америка [видео]

Аз отказвам коментар.

Американофили, имате ли да кажете нещо?

"Най-Голямата Престъпна Групировка в Америка"
    ъммм... правителството?

едит:Познах Това ми е добре известно.Не знам дали има даден тоя случай тук, но някакъв младеж пита изнасящ реч за връзката му с масонството и веднага е пребит и изнесен от куките.

още един едит:Продължавам да гледам.На шибаните мръсни американофилски копеленца мога да им кажа да отидат там да усетят какво е "демокрация" А такива ченгета после да ги причакваш един по един...
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    My empire of Dirt.
    Да, ама ченгетата имат оръжие.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Някой американофил и някой американофоб, ако не е нахално да преразкажат клипчето, защото 60 минути не са малко при положение, че имам да пиша домашни и утре съм на даскало.

Доизгледах го.Без коментар съм и аз... наистина ми е интересно един американофил как ще го коментира това... да им е*а "демокрацията", а най-лошото, че ставаме досущ като тях!

Приятеля с Бараката, гледай го това, не може да се преразкаже... трябва да се гледа.Полицейско насилие, побой, мъчения и убийства над невинни.
    Слушайте мама и тате!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Доизгледах го.Без коментар съм и аз... наистина ми е интересно един американофил как ще го коментира това... да им е*а "демокрацията", а най-лошото, че ставаме досущ като тях!

Приятеля с Бараката, гледай го това, не може да се преразкаже... трябва да се гледа.Полицейско насилие, побой, мъчения и убийства над невинни.
    То няма да ми промени мнението просто нямам никакво време в момента. Има да пиша политчески анализ на Израело-Шведския скандал и ще утрепя сума ти време. За това помолих някой да каже, но, ако е това, което каза ще коментирам друг път, защото не само това е истината, аи в най-добрите държаво се случва. Ще коментирам после относно полицейското насилие и безсилие.

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Не осъзнавате какво Америка е дала на света ....

Цитирай Първоначално написано от D12Respect
    ъм.... ъммм.... ъммм.... ъъъ.... ъм.... ъм.....

Мам*а му!Какво наистина е дала!?!?Положително де.За отрицателно-не питай.
    Хъм.. може би само Томас Едисон.
    Слушайте мама и тате!

Нужно ли беше това ?

Град
    ин ди гето
    ъм.... ъммм.... ъммм.... ъъъ.... ъм.... ъм.....

Мам*а му!Какво наистина е дала!?!?Положително де.За отрицателно-не питай.
    Хъм.. може би само Томас Едисон.
    Кажи речи всичко. Ще ти дам пример.Едва ли не слушаш музика от сащ е не гледаш американски филми.... Не веднъж е спасявала кожите на милиони и пак се правите на разбирачи.. Представете си само какво можело да стане ако Германия бяха изобретили първи атомната бомба? Нямаше да пуснат 2 а 10

Град
    My empire of Dirt.
    Мале, кой те е научил на тези глупости? И сега какво, американците пуснали 2 и са герои. Представи си, че немците бяха изобретили атомната бомба и бяха пуснали 1 само. Тогава какво, щяхте да сочите с пръст американците колко са хрисими?

Представи си, че немците бяха победили във втората световна и не бяха атакували Виетнам.
    Представи си, че немците бяха победили във втората световна и не бяха атакували Афганистан.
    Представи си, че немците бяха победили във втората световна и не бяха атакували Ирак.
    Представи си, че немците, дори да бяха победили и атакували, нямаше да се крият зад лигави термини като "миротворна мисия" или "война срещу тероризма".
    Представи си, че нямаха да имат скапан вицепрезидент на име Пенис (да, Dick), с избухлив характер и лагери за мъчение.
    Представи си, че SS все още бяха на власт, но атакуваха само "проблемните" за тоталитарната система хора, а не всеки един проклет гражданин на улицата.
    Представи си, че не избиваха 16 годишни без причина и не пребиваха барманки почти до смърт.

Не съм Германофил, но твоите думи само показват как имаш промит глобализационен мозък. Да, чета американска литература, слушам американска музика, но това не ме прави и в капка повече съгласен с тяхната скапана политика. И ако си любопитен - дори американската литература коментира упадъка на САЩ. Прочети нещо на Стайнбек.

Ако немците бяха пуснали не 10, а 100 то тогава нямаше да има Америка

Ако нямаше Америка, съответно и СССР, то нямаше да има комунизъм и Израел!Ако нямаше ционистки правителства на кукли по света, то всичко щеше да е по-добре!

И най-вече, бих прежалил мазния негърски рап и Бритни Спиър (че и Парис Хилтън) за невероятните технически постижения, на които бихме били свидетели, ако немците бяха пуснали не 10 а 100!

Сега сериозно, ако единственото постижение на х'Америка е рапа на негрите и филмите, които в по-големия си процент са направени ЗА американци, което значи-за дебили (затова са и невероятно тъпо-отвратителни) то тогава.... жалко.
    Слушайте мама и тате!

Цитирай Първоначално написано от amk933
    ...не само това е истината, аи в най-добрите държаво се случва. Ще коментирам после относно полицейското насилие и безсилие.

А в скапаните държави се случва непрекъснато.Лошото е, че се мъчат да обърнат Европа по тоя образец.За щастие още съществуват и разумни и прилични държави.А такива гаври, ексцесии и маймунджулъци, например в Швеция, Норвегия, Япония, всъщност и по-близките държави-няма.

Което ме подсеща да потърся оня клип с онова момче.
    Слушайте мама и тате!

Град
    ин ди гето
    Политиката на Америка е в пъти по-добра от нашата! Там в някой щатове убииците не ги хранят данакопратците а веднага на електрическия стол. Американците в момента са в пъти по-умни от нас в политиката,но разбира се дай тях да ги плюем

Град
    My empire of Dirt.
    И един мармот завива шоколад в станиол...

Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker
    И един мармот завива шоколад в станиол...

При кадърно управление дори няма да има нужда от подобни наказания, като смъртното, защото няма да има подобни изстъпления.

Кадърна политика, полиция.... как ли пък не Единственото умно нещо, което съществува в цялата х'Америка е закона за оръжията!Селф дифенс

Което ме подсеща-английски език говорим.И що го говорим?Щото е най-лесния и прост език.Няма лошо в това.
    Слушайте мама и тате!

Град
    My empire of Dirt.
    Есперанто е по-лесен, ама никой не го знае.

Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker
    Есперанто е по-лесен, ама никой не го знае.
    Прав си.За жалост този "проект" не е успял.За незнаещите-Есперанто е сборен език от най-лесните думи от най-различни езици.Мислели са, че ще стане общ.
    Слушайте мама и тате!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си