- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Много съм дебела..
Първоначално написано от zwezdichka1
nqma da napadash gorkata jena, ti si si vinovna 4e si izpadnala v tova polojenie, ujas.. Po- dobre ne pochvai nikakvi dieti, a si napravi rejim za cql jivot.. zashtoto posle znaesh kakvo stava- napalnqvash, a pri teb shte se otrazi kraino nepriqtno![]()
Pravi po 20 na 4 serii, koremni, klqkai, ska4ai na vaje, bqgai, ako imash nujnite sredstva hodi na fitnes po 4-5 pati sedmi4no, oo.. ti znaesh nai- dobre kakvo da pravish, moje bi nujnata pmosht ot nas za koqto pitash, e za motivaciq, nqmash volq, tova li e?
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Първоначално написано от swatch
![]()
![]()
и аз бах 60 кг сега съм 49, но какви "наколко седмици, от края на март започнах да се храня здравословно, така че ще има доста работа, зависи и колко кг иска
Искам едни 10 поне..![]()
Аз преди година почнах диетата на Дюкан и отслабнах с около 13 кила за едно лято.И аз така адскиии много се мотивирах и станаха нещата. Сега си ходя на фитнес редовно и всичко е 6.
Е, искам да сваля още 3-4 кила ама всичко с времето си. Късмет!
![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Определенно коремчето ти е бая отпуснато,не и трябва стягане трябва и отслабване+стягане.Диетата ясно,упражения сега ще потърся едни които на мен помогнаха,но трябва да ги правиш поне 3 пъти седмично.
Толкова много темички има за отслабване,защо не ги прегледаш?
http://zamunda.net/details.php?id=54991&hit=1
Какви са резултатите от тези упражнения?Първоначално написано от Zaharinka
--
Някой пробвал ли е Пилатес?
ами сега зимата ще ги свалиш и налято си бомбаПървоначално написано от zwezdichka1
![]()
![]()
Ако си от София ти предлагам да видиш това : http://www.spartabg.com/bg/services_ae_schedule.html (по-специално говоря за Степ Аеробиката ) Ако не точно този,то някой друг спортен комплекс. Почти навсякъде вече има аеробики разни и на мен лично ми действа супер. Ходиш 2,3 пъти седмично. Отделно през другите дни си правиш вкъщи разни упражнения,но съм сигурна,че ефекта и чувството е много по-гот като си в залата,с треньор,музика ..самата обстановка. Като си там няма да спираш когато ти скимне и ще си по-мотивирана,докато вкъщи..знаем как е.
А също така и защо не ходиш на плуване ?С плуване стават чудеса :Ь Пък и не се потиш,а се плацикаш в хладния басейн и същевременно всички мускули бачкат здраво.
![]()
Оферта,а?
Отделно храната... мисля,че като ограничиш до минимум мазнотийте,сладкото,тестен ото..ала бала.. и просто си ядеш умерено ще е 6.Карай майка ти да не ти прави пържени картофи,а пилешка супа... примерно
![]()
Успех!
Iwancho Прекаляваш вече! Сума ти глупости изтрих и в тази тема и естествено ти си повел стадото. Чувствай се предупреден!
хайде стига бе! аз съм 170 см..тежа 70 кг (колкого гаджето ми )ама какво да направя нито сам го искала нито нищо ..някой ядат по триста пати на ден и са пак само кожа и кости
стига трябва да се харесваме такива каквито сме....познавам толкова дебели и едри момичета обаче са пък ебаси мацките и не им пука че са едри и пълнички....така че....аз лично се сдухвам че съм по пухкава само когато почнат да говорят точно за такива работи и някой ми каже трябва да отслабнеш....е що пък... който си харесва скоби да си ги харесва....който харесва по пухкави жени да си ги харесва...а на който пък изобщо не му пука евала
немога да отслабна и това е....не казвам че не трябва да ти пука ама пък...замислете се как действате с приказките на околните кво като човек е малко по пухкав....
Бива ли да те такива злобарки бе..
Както каза ДимовБ - тия коментари вашите "миличките" ви карат само да се чувтсвате вие слаби в сравнение с нея и вие хубаво.
Ебати женнските сте...
Срам ме е да ви чета даже.. олио, лио капе от вас.
Момичето е доста пълно и поотпуснато.
Фокуса ще стане със строга диета и здрави тренировки, ако иска пълна промяна. Иначе просто с някакви си ограничения и постягвания на фитнеса - няма да стане фокуса ей така.
Почвай диетка, и поиксай от инструктор фитнес програма за сваляне и се залавяй.
В твоите ръце и воля е ключът за успеха
СЕГА е времето да отслабнеш по време на пубертета, ако сега не го сториш - цял живот ще си останеш така... Познавам такива хора и знам как стоят нещата.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
пък и всичките тези фитнеси и такива центрове са свързани и с финанси също и храната...а да не говорим пък за времето...
И какво от това?
Какво искаше да кажеш?
Да си стоиш у вас и да гледаш ТВ на една кълка, хем да спестяваш, хем да имаш време и вместо 3 филии хляб да ядеш 2 мислиш, че ще станеш фиданка ли..
Мислиш ли, че цената да дадеш някой лев и да се лиши от 1-2 часа дневно за няколко месеца е висока пред тази цял живот да се чувтсваш зле и здравето да те предаде от рано..
Айде моля ти се, мързеливи коментари няма да помогнат.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Виж сега... може да си 70, но да изглеждаш по-слаба, нали се сещаш.Първоначално написано от deni4eto
В това няма лошо, хубаво е, че се харесваш такава, каквато си. Но просто тези 70кг на едни могат да седят както добре, то така и отвратително.
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
а да плюскаш като свиня не е ли свързано с финанси и време?Първоначално написано от deni4eto
димов ,хайде моля ти се..... на теб ако ти дават по сто лева дневно е твои въпрос..просто се замисли за масовия човек
в днешно време на децата им се дава не повече от 3 4 лв на ден (без Сф,Пловдив,варна и т.н.) и с тиа 3 4 лв на ден немогат да изкарат камоли да ходят на фитнес!!!!!!! и се замили в криза сме колко от хората са без работа....а ти ми говориш за фитнес инструктори, здравословна храна ..може ли да сте толкова злобни и коравосърдечни!!!!
Защо те е било срам да се съблечеш на плажа,където никой не те познава,а тук във форума пускаш снимки????????интересноооооо
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Може би, защото търси помощ и дава реалния си вид за да и помогнем, а не да я убиждаме..Първоначално написано от pifiella
![]()
Чак слонче не си. Според мен просто тряя да се постегнеш .Имаш си коремче , краченца мазнинки , но все още можеш да ги превърнеш в мусколи
. Сядай си на дупето и ако имаш финанси ходи на фитнес , нструктори , диети глупости и ще има ефект . Ако пък нямаш си намери диета , правиш коремни преси търсиш по нета и от приятели упражнения за стягане и си серизона и ще се стегнеш
. Успех !
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
бих казал евала, ако има някой друг от форума, който да кара с толкова пари с колкото карам азПървоначално написано от deni4eto
нз тя от кое населено място е, но по принцип една тренировка е в рамките на 2-4 лева, като обикновено сутринта е по-евтино. ако иска резултати ще трябва да ходи минимум 2 пъти в седмицата в залата. трябва да прояви малко воля и инат, ако иска да очаква някакви резултати. вкъщи с пресите и кляканията всеки го може, но истината е че така кила не се топят. тва са препоръките на слабите мацки, които се нуджаят само от стягане, а на нея и трябва и смъкване на килограми.
Че тя нали ще каже на техните, че предприема мерки относно килограмите и ще и трябват малко средства за фитнес.
Повярвай ми - родителите няма да й откажат (освен, ако не е социално слабо семейство да речем, а такова нещо не се е казало) и доброволно ще й дадат, кои родители не искат детето им да се чувства добре и здраво.
Какви кризи какви простотии те гонят... чудите се с какво да се извините. Без момичето да е казало, че няма пари, няма как да парите й.
По-добре ли е да дава пари за повече храна и цяк живот да съжалява, че е не е намерила 20 лв за тренировка при положение, че може да си го позволи примерно.
съгласна сам но ти си доста краен,видях снимките и не бих казала че е дебела както тя се описва,а ти доста критикуваш.... ...кое и дебелото ?корема и е малко отпуснат и това е.... вие тука искате всички да са 90/60/90
Не съм казал, че е дебела, а пълна. За мен има разлика.
"Мазнинката" по кожата и целулита не се маха само с диета бе.. еййй...
по-добре да я излъжем, че е дебела, отколкото да я успокояваме, че й няма нищоПървоначално написано от deni4eto
човек получава повече стимул като се критикува, а не като бъде баламосван умишлено. в момента вие разигравате истински театър и си вдигате самочувствието на неин гръб.