- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Закъснява Ми с 6 дни !!!
Здарвейте,закъснява ми с 6 дни и се побърквам!Имам приятел,с който се пазим,но последния път презерватива леко се цепна отстрани...Попринцип почти винаги ми закъснява с 2-3 дни,но сега с 6!Прочетох доста статии и до колкото разбрах жегите,това че се притеснявам или че съм слабичка също може да е причина за закъснението!!!Утре ще ходя за тест и дано да е отрицателен!Моля ви за съвети,който могат да ми помогнат!Благодаря ви предварително!!!
Мерси първо,че толко бързо откликна!Значи видяхме,че е цепнат след като беше свършил вече,но вътре си имаше течност .. Да утре задължително ще направя тест!И дано да е отрицателен!!!
ми нема как да покаже !направи го след 1 седмица![]()
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
Преди колко време беше този акт?
Това, че си слабичка не влияе на цикъла ти, освен ако нямаш сериозни проблеми с теглото.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
LovelyGirl - Еми преди около 20-22 дни някаде .
Щом се е цепнал отстрани начи няма за какво да се притесняваш.На мен ми се е случвало с 2седмици да закаснее![]()
Виж може да ти закаснява и от други фактори,климата...ако още не ти е регулиран,но наистина по-добре си направи теста и късмет...![]()
Здравейте!
Еми сменете презервативите с някви по здради де да знам,пък и като има такава издънка взимаи Eskapelle по сигурно е....надявам се теста да е отрицателен!
Определено можеш да си направиш тест вече.щ
Както казаха други, може и без причина да ти закъснява, но все пак виж какво ще покаже теста.
Едва ли ще има проблем. Тея бебета не падат от небето еййНе се забременява толкова лесно, не бой се. И какво точно значи, че се е цепнал отстрани?!?!?
![]()
Веронче, стига лъга децата бе! Бебетата от небето идват - щъркелите ги носят. А какво значи, че се е цепнал отстрани? Значи, че след 9 месеца ще си имаме поредното щастливо семейство.Първоначално написано от BePoHuKa
Ай, честито на младите родители, които е време да се преориентират от Тийнпроблем към Бг Мама и Jobs.bg.
![]()
Първоначално написано от amk933
Винаги така ги плашиш
Някой ден, дано щъркела ти донесе яйчници и матка, та да видиш колко е гадно да се притесняваш
![]()
ми закво са ибеш ма, да та иба в путката проста
GTA Stunting
^ Човека говореше попринцип, а не сега да го направи.
Вероника, бебетата не идват ей така наистина, но той е свършил и след това са видели скъсания презерватив.Така че според теб наистина ли няма вероятност да е станало нещо![]()
Ами то винаги има, но ние ако я наплашим допълнително няма да и помогнем.Първоначално написано от LovelyGirl
Само ще и закъснее още повече.. според мен вероятността доста малка...
А според мен бебИто е на път...Първоначално написано от BePoHuKa
Ей сега ще метна едно таро, после един боб от двете по една чертичка - общо 2!
![]()
napravi test ,nz kvo o4akva6 da ti otg v taq tema ,ot pla6enici i yspokoeniq nqma smisul ,test i gotovo ;] kaji se pak rezyltata 4e i nas napravi supri4asni
yspeh![]()
По-добре е да знае, че има риск, вместо да се заблуждаваПървоначално написано от BePoHuKa
И да си го знае попринцип.Тя пита дали има опасност, а ние казваме истината, няма да я лъжем, за да и стане по-добре![]()
Писането на кирилица е задължително!
Punisherrr
Направих си тест и е ОТРИЦАТЕЛЕН!!!