- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Интересно ли ви е Ha каква класна ще попаднете.
E кажте хора на мене лично ми е много интересно.![]()
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
Да,интересно ми е.Учителката ми от първи до четвърти клас беше страхотна,след това от пети до седми-също великолепнна класна,учител и човек.Много ми се иска сега да не попадна на лош/а класен/класна.Да се надяваме.
Слабо ме вълнува в момента, но се надявам той/тя да е добър/а.![]()
Изобщо не ми пука. Както се държа с нея така и тя ще се държи с мен. Друго не ме вълнува.
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
дано не ми я сменят сега последната година, че ми е по математика.. знае ме кво представлявамако сложат друга. тежко ми..
![]()
За класната ми е се тая ... Повече се вълнувам за хората , на които ще попадна в класа![]()
I`m NOT strange , I`m just Different
Ахам. Интересно ми е и още как. Досега съм попадала на добри класни. Сега съм в неведение.
^ хехе близначке
Иначе и на мен ми е интересно ква ще бъде...
Мнооого слабо ме вълнува. Същото се отнася и за класа ми. Знам кои ще са съучениците ми и не съм очарована засега.
Естествено,че ми е интересно.Надявам се,че тя/той няма да бъде някой/някаква злобар/ка, а вместо това интелигентен и забавен преподавател,интересуващ се от учениците си.
Еми да интересно ми е на мене защото съм в ново училище и се надявам да е печена и добре да преподава защото в нешно време всички са някакви стари злобарки и ти правят живота черен като закъснееш. Така че ще видиме каква ще ми се падне. Късмет на всички които са с нови класни.
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
интересно ми е...бих искал да попадна на някоя печена класна и да мога да си лафя с нея без притеснения, както беше в миналото даскало...говорех си с половината учителки все едно са ми първи приятелки, а на господина по рисуване му виках "шефе"![]()
Не ми пука![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
\Първоначално написано от YouCantStopMe
/
![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
+1Първоначално написано от YouCantStopMe
Надявам се да е тая ,която искам..![]()
Не..По - важен е класът ..
![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Много ми е интересно каква ще бъде сегашната.Аз за 7 години съм сменила 4 класни и всичките са си били супер.Надявам се, че и новата ще е готина![]()
Много ми е интересно и се надявам да е добра, защото всичко ще зависи от нея. Класът който ще се сформира като обстановка и отношения- всичко това зависи от класната.
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
интересно ми е каква ще е като класна, защото от 7.клас я познавам - беше ми по БЕЛ..мегаяката е няк'фа..винаги весела <333
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Класната ни беше страхотен човек, те всъщност бяха две де. И двете бяха супер готини и накрая си сдържах сълзите да не се разплача като разбрах, че догодина няма да са те. Сега не знам, дано да не е някаква много злобна.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Колкото повече наближава началото на училище, толкова повече спира да ме интересува..![]()
явно нещо не ми е наред.
Иначе учителката ми от 1 до 4 клас беше страшната.. тази в 5 и 6 също беше яка, пък и тази в 7 беше готина..
Те всички ми харесваха, естествено всички си имаха и недостатъци, но никой не е перфектен
![]()
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Аз вече си я имам и е супер яката!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3