- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- каквото стане на морето си остава на морето
секс за една вечер с човек който сте се запознали в някоя плажна дискотека или било то на плажа...как мислите?!
(След като нямаш кирилица използвай това : http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php при следващи мнения. )
Punisherrr
1во: Пиши на кирилица
2ро: Предпочитам по-сериозните връзки. Секса не е всичко!![]()
Станислава
Мислим че ще ти заключат темата щото не е на кирилица![]()
ами защо не? няма нищо лошо.. само да не се прихване някоя болеста после ако искаш да опознаеш човека отсреща (щото някои се надяват да намерят връзка пък то..) 98% е сигурно че ще останеш разочарован
или ще е мн кух/а или нищо общо като интереси, хобита, предпочитания.. така че по добре квото се случи на морето там и да си остане
без да се дълбае..
Cruel Intentions
хах и като е служебен кво ? пак може ...
иначе секса не е всичко а и както казаха другите и аз съм по по-сериозните връзки
Aко го направя сигурно ще съм мнооого пияна..![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
+1Първоначално написано от t0d1t0
Определено
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Море,планина,село... секса без любов не важи за мене.
tam stana..... i tam si ostana![]()
....oф любов любов.....ама ама ако той е от Видин а ти от Пловдив..няма да имате мн време да се опознаете..ако е свестен (на пръв поглед)и има тръпка-ДА Да Да :P ...аз съм явно от по-разкрепостените...е все пак с предпазни средства..![]()
Помолих те да пишеш на кирилица и ти дадох преводач,но щом не желаеш.
Punisherrr
Ами аз съм на морето и не съм по тия работи. Може би точно това е причината да избягвам летните дискотеки... или поне си ходя в тези, където си знам хората. Хубаво, ще забиеш някоя... ама дали въобще ще я помниш каква е, що е?
Повечето дотолкова се освинвате "живеейки си живота" на по 16-19, че няма да си спомняте, дори да ви е направила най-жестоките изпълнения досега.
А, още нещо... къде останаха изискванията за пълнолетие при вход в дискотеките?![]()
Абе тва не беше ли What happens in Vegas, stays in Vegas@
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
2ро: Предпочитам по-сериозните връзки. Секса не е всичко![/quote]+1
Дам определено ми се случи но не беше нешо сериозно но беше хубаво![]()
![]()
Е според мене не е така - секса си е нещо от което всеки човек се нуждае.Не зависимо дали е с човека който обичаш (ако имаш такъв) или с някой когото не познаваш.Първоначално написано от Punisherrr
Но все пак .. аз също съм против де А и не бих го направил.
1во - за 1 секс не бих си рискувал целия живот /болести и т.н/
2ро - никога няма да го причиня на приятелката си
тва е от мене
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Когато си необвързан,една лятна увертюра е едно прекрасно нещо,щом го изживееш.Аз не съм против,има си презервативи,има си всичко и остава някакъв як спомен.
...при малко повече алкохол нали се сещаш какво става 99% от тия случкиПървоначално написано от Shia
![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Не е задължително да поемаш чак такова количество алкохол,че да не успееш да го измислиш.
Ако не успееш се надяваш.
.
Абе дрън-дрън... не е точно така... Запознах се с две момчета това лято на морето, и с единия ходихме месе и малко отгоре, но скъсахме защото е идиот, а с другия все още съме заедно, въпреки, че разстояните между градовете ни е доооооста гоелмичко - почти 100 км. Така че това изказване - любовните авантюри на морето не са дълготрайни не е съвсем вярно...![]()
I'm inlove with a criminal...
Първоначално написано от doublet
И разликата е,че за теб явно няма значение дали е с човека,който обичаш или някой,който не познаваш.![]()
Човек се нуждае от много работи,но има едни приниципи,граници...туй онуй,които променят нещата.
И пари желаем,но не отиваме да крадем,поради същите тези допустими граници и принципи,нали така..
Въпрос на разбиране.
За някои хора примера ми е абсурден,но за мен да правиш секс,с който и да е е също толкова недопустимо,както това,с което го сравних.