- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- химия vs.биология
гласувах за Биологията, защото ми е па-интересна от Химията, но и Химията ми харесва.![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Не мога да понасям Биологията..Първоначално написано от Dimana99
![]()
Тази година биологията се превърна в един от най-омразните ми предмети.. толкова тъпи и скучни неща учех, че просто не беше истина, сега ще видим какво ще уча, може да е нещо по-интересно.Химията не ми е от любимите предмети, но на този етап я предпочитам.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Хм това е труден въпрос,защото без тези 2 предмета не мога.
Избирам и двата.
ROCK
ON!
Между двете химията, биологията ми е тъпа, ама попринцип ако трябва да избирам между всички предмети, тези двата нямаше да фигурират.![]()
На мен биологията ми е любимия предмет.Обаче въпроса е малко странен,защото двете неща са свързани.Няма биология без химия и няма химия без биология.
Никога няма край,има само ново начало.
Аз също.Първоначално написано от sunset_light
![]()
![]()
![]()
Повече ми харесва биологията, но и химията е интересна.![]()
по-принцип на мене биологията ми е по-интересна, но въпреки това избирам химията, защото съм сравнително по-добра по химия отколкото по биология![]()
Определено химията!!! Биологията нито ми е толкова интересна, нито пък съм добра, а по химия доста ме бива...![]()
Не ги обичам и двата предмета,но гласувах за биология.Там разбирам нещата малко по-добре.![]()
Химията определено ми е по-интересна.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
много ясно че биология моята химия е на френски ..![]()
in defense of our dreams...
и двете![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Химията не мога да я трая! Биологията ми е много интересна![]()
KuRwA
![]()
Биология![]()