- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- химия vs.биология
Поприцип не съм фен на нито един от двата предмета, но сега точно тези двата ми трябват за кандидатстване. Голяма ирония.......![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Химия =D>
Биологията ми беше доста интересна, ама я намразих, заради учителката ми. За сметка на това по химия ми върви и имам супер свестна госпожа![]()
![]()
nicolepcd
и двете, ама повече харесвам биологията![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Аз и по двете съм отличничка. Нямам проблем с нито 1 от двата,но си признавам,че е удоволствие да слушам в час по Биология. Интересно,но никога не съм чела по тези предмети,може би защото просто си научавам уроците в час.Повярвайте ми! Няма нио по-добро ,освен да слушаш в час!
Винаги ми е била интересна Биологията,че даже я обожавам. И Химията не пада по-ниско.
=D> \
/
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Божее.. Ако щеш вярвай при мен е абсолютно същото. Това са двата ми любими предмета и почти никога не уча по тях и пак всичко знам. Ама нашите даскали по биология и химия са много печени и сигурно и това също има някакво отношение!Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Биология, разбира се! Просто по-лесно мога да си я обясня.![]()
биология... ама те са си свързани
И двата предмета са яки! Но химията си ме кефи повече , но и ми се отдава в същото времеНо в крайна сметка харесах "и двата"
![]()
Последно редактирано от rosen_cholakov : 04-04-2014 на 11:14
Биологията за мен е най-интересния предмет... до 12ти клас въобще не бях пипвал, но в последствие като реших къде ще кандидатствам малко по малко започнах да навлизам в тази наука и сега съм много по-различен даже като човек хаха. Химията също е интересна, всичко е химия, но аз лично предпочитам биологията
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...