- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как момичетата да се харесат на момчетата ?
ами търсим си гаджета така, че помогнете ! как да се харесаме на едно момче ???
^ пфф не е вярно ...![]()
![]()
Напротив .. трябва да им покажете, че не сте като останалите, които "им се слагат" ...![]()
![]()
иначе просто ще бъдете поредните бройки ...
![]()
Опитайте се да се сприятелявате с повече момчета ... опознавайте ги ... ии всичко останало с времето ще си дойде...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Жената и е вродено да привлича мъжа.Айде ако има химия има ако няма,намери си някой,който да те харесва.![]()
Като не се лигавят излишно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ами дръж се естествено , бъди себе си..така
![]()
пишеш си табела секс+свирки такса държане на ръце гушкане правене на драми и те така![]()
а аз си живея толково време без гаджета и кфо умрела ли съм![]()
Само гледам аватара ти и знам, че яко те тресат хормоните.Първоначално написано от ByK
Направо като желе върху пералня.
Еми кажи от кой квартал си и ще измислим нещоПървоначално написано от superkiids
![]()
Хаха майтабКакто каза @wosh и @Riva това е.. после сами идват.
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
покажи си циците, ако са хубави та зимам
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ехх tuzaro много са важни тия цици вееПървоначално написано от tuzaro
![]()
Ми аз съм на мнение,че мъжете(момчетата де) трябва се опитват да ми се харесат не аз на тяхНезнам какъв съвет да ти дам... да си забавна,да се подържаш (тфа не значи 5 тона гримове
) и да си себе си най-важното
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Те са лесни слагат малко по-секси дрехи ,и пича веднага хлътва .Независимо каква е ,може и проста като бастун да е ,работата се урежда.Вече от там нататъка и ако е умна ,в което се съмнявам,работата става дебела .
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
не си УМРЕЛА .. вижда се .. абе не може да пуснеш тема в някой сайт и да намериш отговор на това как да си намериш гадже .. е поне ако държиш да си влюбена де .. иначе получи достатъчно предложения ..Първоначално написано от w0sh
in defense of our dreams...
то кат няма с кво да си играя, за кво ми е.Първоначално написано от coolness
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
бъди естествена и се усмихвай ,ако си харесаш някои пусни тема "а сега като харесвам 1 момче кво да правя'' и така![]()
love is gone!
О боже... Какво значи "Да се харесаш на момчетата"? Ти смяташ да се променяш заради тях ли? Вместо те да те свалят и да се опитват да ти се харесат. Каква глупост... Имай малко самочувствие!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
абе доста е относително... възраста е важна, щот всички проумяваме едно и също накрая, но повечето по различно време... какво имам предвид ли, един цитат:
"Бате, и аз преди гледах красотата в жените, ама сега разбрах, че има по-важни неща от това една жена да е красива"
ако разберете какво имам предвид, значи знаете за какво иде реч, ако не разбирате, най-бързия вариянт е да се направите на курвички![]()
Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла
МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!
Искаш да ми кажеш, че курвичките са красиви ли?Първоначално написано от 3vR
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
мъжете не обичат умни жени, а пък ако са и по- умни от тях, става трагично, просто това удря по егото на един мъж и той се чувства несигурен и недостоен. Също така съм забелязала ,че момчетата харесват кокетни момичета с тенденция към лигли, което е адски тъпо, но...Първоначално написано от Brooklyn
бъди себе си ... друг начин няма, ако търсиш сериозна връзка, разбира се ... иначе, хората си го казаха... праиш се на курва и момчетата ще те вземат за едната бройка![]()
.. Love is not to find someone that you can live with. It is to find someone that you can't live without !!! {{ h }}
Аз затова реших,че в компанията на момчета ми е добре.Първоначално написано от Hilary_
![]()
+ 1