.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 92

Град
    СОФИЯ!

Изневери ми!!!

Скарах се с приятелката ми, по точно я видях с друго момче от тогава минаха 4/5 дни а тя се държи с мене все едно аз съм сгафил с нещо....

Искам да се сдобря с нея но не мисля, че аз трябва да го направя при положение че тя е виновна....

Зная че тя още ме обича но е страшно упорита и не го показва въобще....

Искам съвет как да подходя!

Пишете ако сте били в същата ситоация и как сте действали!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    СитОирай се на телефона и й се обади.

Видял си я с друго момче? В каква поза бяха? Защо мислиш, че ти е изневерила.
    И ако е изневерила, защо искаш да й прощаваш?

А ако искаш да простиш - говори с нея, поискай обяснение, кажи че си наранен... Изобщо, направи каквото и да е, освен да седиш тук.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    СОФИЯ!
    не мога да и кажа че съм наранен, никога не трябва да се показва слабост

Град
    Варна
    Тогава бъди мъж и й бий шута.

Повече от фен Аватара на baby07
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    СитОирай се на телефона и й се обади.

Видял си я с друго момче? В каква поза бяха? Защо мислиш, че ти е изневерила.
    И ако е изневерила, защо искаш да й прощаваш?

А ако искаш да простиш - говори с нея, поискай обяснение, кажи че си наранен... Изобщо, направи каквото и да е, освен да седиш тук.
    съгласна съм =D>

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    И като я видя с това момче,к'во точно видя?!Прегръдка,целувка или к'во?!Дай малко повече инфо де ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    изневерила ти е, държи се нагло- все едно ти си виновен и ти пак искаш да се съберете...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ама чакай малко видял ли си ги да се целуват ?? Ако не си ги не я съди прибързано ...

Потърси я и поискай да се изясните ... виж нещата и от нейната гледна точка ...

Град
    СОФИЯ!
    инфо - не са правили нищо кой знае какво но, през цялото време докато е била с него ме лъжеше че е в тях! след всичко това поговорих с "момчето" и ми каза че и преди са се виждали а к'фо е ставало тогава не знам....

Град
    Варна
    Баси изневярата честно...

Град
    СОФИЯ!
    ами да не искам да бъда лъган!

И да не е изневерила, тъпо е, че го е излъгала.

А вие защо не седнете да поговорите сериозно, вместо да си изливаш яда във форума?!
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    СОФИЯ!
    Винаги съм се оправял сам с проблемите си за пръв път се допитвам до хора от форум! И вече споменах че не искам да съм този който ще направи първата крачка.

По-добре би било да се разделим!

Град
    СОФИЯ!
    ами не съм филумар и не ми е казвала къде са! отивах към тях и ги видях заедно седнали на пейка

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от jevels
    ами да не искам да бъда лъган!
    КАЖИ Й ГО !!!

Ама то няма какво да питаш.
    След като не искаш да правиш първата крачка, ще чакаш тя да я направи, това е.
    В това отношение си прав.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    1.Ми ако си поредния ревнив кретен,който не й позволява да се вижда с приятелите си (момчета) е съвсем нормално да те излъже
    2.Това НЕ Е изневяра!!!Ти мислиш ли,че ако тя ти изневеряваше с него щеше да го прави на място,на което можеш да я засечеш?!А и не мислиш ли,че е малко странно ... Ако това беше истина момчето нямаше толкова спокойно да ти каже,че и друг път са се виждали,а щеше да си замълчи с цел ти да не разбереш за тяхната връзка ...
    3.Защо преди да си вадиш някви прибързани заключения не поговориш с приятелката си!?0о0о0о извинявай - твоята гордост е толкова голяма,че те е заслепила ... С по-прости думи - глупак
    4.Всяко момиче,което е обвинявано от гаджето си за нещо,което не е направило ще се държи като приятелката ти!!!
    5.Ти не я обичаш,а чисто и просто си търсиш причина да я зарежеш без след това да се чувстваш виновен пред нея ...

Град
    СОФИЯ!
    Това и чакам но не знам колко дълго ще продължи чакането ми......

Град
    ами не съм филумар и не ми е казвала къде са! отивах към тях и ги видях заедно седнали на пейка
    А да си се замислял,че може да е излязла,след като е говорила с теб и ти е казала,че е в тях?!Да си се замислял,че може просто момчето да е отишло до тях и да са отишли на пейката за да си поговорят или щом не е с теб,не може да е с други хора

П.П.На к'ви години сте?!

Град
    СОФИЯ!
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    1.Ми ако си поредния ревнив кретен,който не й позволява да се вижда с приятелите си (момчета) е съвсем нормално да те излъже
    2.Това НЕ Е изневяра!!!Ти мислиш ли,че ако тя ти изневеряваше с него щеше да го прави на място,на което можеш да я засечеш?!А и не мислиш ли,че е малко странно ... Ако това беше истина момчето нямаше толкова спокойно да ти каже,че и друг път са се виждали,а щеше да си замълчи с цел ти да не разбереш за тяхната връзка ...
    3.Защо преди да си вадиш някви прибързани заключения не поговориш с приятелката си!?0о0о0о извинявай - твоята гордост е толкова голяма,че те е заслепила ... С по-прости думи - глупак
    4.Всяко момиче,което е обвинявано от гаджето си за нещо,което не е направило ще се държи като приятелката ти!!!
    5.Ти не я обичаш,а чисто и просто си търсиш причина да я зарежеш без след това да се чувстваш виновен пред нея ...
    Щом казваш явно имаш много богат опит с това - Мнения: 2390 ахах

Град
    СОФИЯ!
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    А да си се замислял,че може да е излязла,след като е говорила с теб и ти е казала,че е в тях?!Да си се замислял,че може просто момчето да е отишло до тях и да са отишли на пейката за да си поговорят или щом не е с теб,не може да е с други хора

П.П.На к'ви години сте?!
    Явно не можеш да ме разбереш какво ти казвам.... гледаш от женска гледна точка и си мислиш че тя е права но не е!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Тогава бъди мъж и й бий шута.
    +1

Град
    ^^ И филмарче я кажи к'во общо има броя на мненията ми?!Хах някои хора тук минават 10 000 мнения,че и доста повече и к'во?!
    Освен това опита ми с подобни филмари не е голям,защото предпочитам подобни индивиди да ги държа на километри от мен Не ми трябва гадже,което да е по-филмирано от латино сериал и да е толкова ограничено,че да не ми позволява да излизам с приятелите си

Едит:И с к'во ти си прав щом нищо не са правили?!А и не гледам от женска гледна точка,защото това нещо може да се случи не само на момиче
    Освен това я кажи как точно ти е изневерила щом си толкова сигурен,че го е направила?!Предполагам,че на всички ще ни е много интересно да разберем к'во точно е направила тази грешница

Град
    СОФИЯ!
    само гледай всички индивиди от срещуположния пол да не ги държиш на километри от тебе ахаха

Град
    само гледай всички индивиди от срещуположния пол да не ги държиш на километри от тебе ахаха
    За мен не се тревожи Всички филмирани индивиди са далеч от мен,но не забравяй,че има и някои нормални момчета А тези,които са до мен са ми достатъчно

П.П.Хах уж ти беше изневерила,а не казваш,какво точно е направила К'во по-яко от това да обвиняваш някого в изневяра без да имаш доказателства и без самия ти да имаш поне няк'ва бегла представа как точно са ти изневерили

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си