- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневери ми!!!
Скарах се с приятелката ми, по точно я видях с друго момчеот тогава минаха 4/5 дни а тя се държи с мене все едно аз съм сгафил с нещо....
Искам да се сдобря с нея но не мисля, че аз трябва да го направя при положение че тя е виновна....
Зная че тя още ме обича но е страшно упорита и не го показва въобще....![]()
Искам съвет как да подходя!
Пишете ако сте били в същата ситоация и как сте действали!![]()
СитОирай се на телефона и й се обади.
Видял си я с друго момче? В каква поза бяха? Защо мислиш, че ти е изневерила.
И ако е изневерила, защо искаш да й прощаваш?
А ако искаш да простиш - говори с нея, поискай обяснение, кажи че си наранен... Изобщо, направи каквото и да е, освен да седиш тук.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
не мога да и кажа че съм наранен, никога не трябва да се показва слабост
Тогава бъди мъж и й бий шута.
съгласна съм =D>Първоначално написано от LadyDi
И като я видя с това момче,к'во точно видя?!Прегръдка,целувка или к'во?!Дай малко повече инфо де ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
изневерила ти е, държи се нагло- все едно ти си виновен и ти пак искаш да се съберете...![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ама чакай малко видял ли си ги да се целуват ??Ако не си ги не я съди прибързано ...
Потърси я и поискай да се изясните ... виж нещата и от нейната гледна точка ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
инфо - не са правили нищо кой знае какво но, през цялото време докато е била с него ме лъжеше че е в тях! след всичко това поговорих с "момчето" и ми каза че и преди са се виждали а к'фо е ставало тогава не знам....
Баси изневярата честно...
ами да не искам да бъда лъган!
И да не е изневерила, тъпо е, че го е излъгала.
А вие защо не седнете да поговорите сериозно, вместо да си изливаш яда във форума?!
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Винаги съм се оправял сам с проблемите си за пръв път се допитвам до хора от форум! И вече споменах че не искам да съм този който ще направи първата крачка.
По-добре би било да се разделим!
ами не съм филумар и не ми е казвала къде са! отивах към тях и ги видях заедно седнали на пейка
КАЖИ Й ГО !!!Първоначално написано от jevels
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ама то няма какво да питаш.
След като не искаш да правиш първата крачка, ще чакаш тя да я направи, това е.
В това отношение си прав.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
1.Ми ако си поредния ревнив кретен,който не й позволява да се вижда с приятелите си (момчета) е съвсем нормално да те излъже
2.Това НЕ Е изневяра!!!Ти мислиш ли,че ако тя ти изневеряваше с него щеше да го прави на място,на което можеш да я засечеш?!А и не мислиш ли,че е малко странно ... Ако това беше истина момчето нямаше толкова спокойно да ти каже,че и друг път са се виждали,а щеше да си замълчи с цел ти да не разбереш за тяхната връзка ...
3.Защо преди да си вадиш някви прибързани заключения не поговориш с приятелката си!?0о0о0о извинявай - твоята гордост е толкова голяма,че те е заслепила ...С по-прости думи - глупак
4.Всяко момиче,което е обвинявано от гаджето си за нещо,което не е направило ще се държи като приятелката ти!!!
5.Ти не я обичаш,а чисто и просто си търсиш причина да я зарежеш без след това да се чувстваш виновен пред нея ...
Това и чакамно не знам колко дълго ще продължи чакането ми......
А да си се замислял,че може да е излязла,след като е говорила с теб и ти е казала,че е в тях?!Да си се замислял,че може просто момчето да е отишло до тях и да са отишли на пейката за да си поговорят или щом не е с теб,не може да е с други хораПървоначално написано от jevels
П.П.На к'ви години сте?!
Щом казвашПървоначално написано от 3oPuTy
явно имаш много богат опит с това - Мнения: 2390 ахах
Явно не можеш да ме разбереш какво ти казвам.... гледаш от женска гледна точка и си мислиш че тя е права но не е!Първоначално написано от 3oPuTy
^^ И филмарче я кажи к'во общо има броя на мненията ми?!Хах някои хора тук минават 10 000 мнения,че и доста повече и к'во?!
Освен това опита ми с подобни филмари не е голям,защото предпочитам подобни индивиди да ги държа на километри от менНе ми трябва гадже,което да е по-филмирано от латино сериал и да е толкова ограничено,че да не ми позволява да излизам с приятелите си
Едит:И с к'во ти си прав щом нищо не са правили?!А и не гледам от женска гледна точка,защото това нещо може да се случи не само на момиче
Освен това я кажи как точно ти е изневерила щом си толкова сигурен,че го е направила?!Предполагам,че на всички ще ни е много интересно да разберем к'во точно е направила тази грешница![]()
само гледай всички индивиди от срещуположния пол да не ги държиш на километри от тебе ахаха
За мен не се тревожиПървоначално написано от jevels
Всички филмирани индивиди са далеч от мен,но не забравяй,че има и някои нормални момчета
А тези,които са до мен са ми достатъчно
П.П.Хах уж ти беше изневерила,а не казваш,какво точно е направилаК'во по-яко от това да обвиняваш някого в изневяра без да имаш доказателства и без самия ти да имаш поне няк'ва бегла представа как точно са ти изневерили
![]()