- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- БГ ГРУПИРОВКИ
Какво знаете за бг групировките СИК ВИС ТИМ и прочие ?
Много, за съжаление, но не ми е работа да го разправям на ляво и дясно.
Знам каквото ми трябва и ми е интересно, но не мисля, че в свободен форум е добре да се коментират подобни неща. Пък и знаеш какво стана със Стоев, който твърдеше, че знае много.
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
^Формално - да, реално - не....
^Не мога да ти кажа това, което знам да го разбереш. Не искам просто. Иначе повярвай ми ВИС е жива, ТИМ също. Жоро Илиев след като умря, доста хора го наследиха. Мога и имена да ти кажа, но не ги знаеш, защото не са публично известни... ТИМ е основно по морето...Ама не ми се пише. Потискащо ми е по ред причини, а такива хора не заслужават ничие внимание.![]()
amk е прав. ТИМ разраства, но не са единствени.
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
е някой няма ли най-накрая да ни просвети ?! Хайде ти Американофила не прикриваи информация !
Ами по морето. А кой, според теб, купи Bulgaria Air?Първоначално написано от amk933
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
и кво като е свободен форума, те точно с ваш ше се занимават, смех големся очаквам да ми кажете че сте знакови фигури в българския ъндърграунд, вие сте един от първите цигулари майна... Освен тва в на Жоро Стоев книгите пишеше неща които вече се знаеха, ама и на него му се искаше да цока пари майна. Нема ги вече старите лица които наистина бяха мутри в истинския смисъл на думата.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аз, ако исках да те просветя, щях. Но форумите не са местата, на които се пишат или говорят такива работи.Първоначално написано от EcTeTa
![]()
Точно интернет е мястото, където се говорят "такива" работи. А именно най-големите глупости! Защото всеки може да пише каквото си поиска, а ти просто си от онези, които искат да привлекат интерес към себе си, но кого изобщо го ебе? Подчертаваш, че имаш връзки, после обаче казваш, че не можеш да говориш за това. Всъщност защото не можеш и да кажеш нищо по темата. Точно както tuzaro каза, че някои от вас се изкарвате почти като знакови фигури в българия ъндърграунд. Ама какво да се прави, интернет е все пак. Тук пишките винаги са над 20 санта и прочее...Първоначално написано от amk933
Хаха. Хубаво. Аз нямам връзки, но за съжаление в семейството (не майка ми или баща ми), да кажем много близък роднина се ожени за едно от тези същества, чиито глупости слушам на всяко събиране, защото се налага, когато е цялата рода с всички останали и те да са там. И таква фигурки съм засичал покрай тях, че ти е бедна фантазията. Ти, ако щеш вярвай...Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
Аз пък мисля,че докато не започне да се говори повече за тея неща,ако не в медиите,то поне в интернет няма да се променят нещата.Тва като с мутрите и престъпниците-всички ги знаем обаче официално са неизвестни.А и би ми било интересно някой да даде повече инфо или поне най-общо описание на въпроса,щото аз такива връзки нямам и няма откъде да знам за тея групировки
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Най-общо казано: утрепки, които са забравили откъде са тръгнали и се делят от семейството. Дебели в черно с няколко мерцедеса, дежурното Верту, Армани, Долче и Гергана, Версаче и т.н. няма какво да ги коментирам. Обикновено жените им накичени в диаманти, кухи като изгнил дънер, но надути, та виждало ли си е. С префърцулена походка и много тъпо чувство за хумор (ако въобще се намира някакво). Не инвестират в образование, защото то това какво е изобщо? По-важно е моторчето като на Роман Абрамович и т.н. И още какво ли не глупости. Освен това като седнеш с такива на една маса не можеш да завържеш и елементарен разговор поради обилното количество мозъчни клетки останали в главата им и теми различни от изпраните пари на БКП. Половината са кухи социалисти и са много зле. Трагедия в 16 действия като в съветски филм, това е истината, другото - не му е тук мястото.Първоначално написано от love_enrique
П.С: И винаги се опитват да направят впечатление с някви тъпи реплики от сорта на "Ножица за пури имате ли?", казано на висок глас и с повелителен тон. И Кохиба задължително, която дори и да не харесват топят в уиски, за да не останат по-назад от милите другари.
пич незнам кви са тия ъндърграудъри, ама тая история по ми прилича на чичковците от кварталната кръчма... Ако си мислиш че са такива големите хора, бъркаш много.
Не не са чичковците от кварталната бирария, защото в случая става за огромни количества пари, а и точно този момент, който описах няма и да предположиш с кого се разиграва.Първоначално написано от tuzaro
![]()
Надали чичковци от кварталната бирария си говорят кой колко хотела има в Банско и какъв си е купил последно...
епа кажи за кой става въпрос, нали си с връзки нема кой да те пипне.
Аз не съм с връзки и ги ненавиждам тези хора. Прочети защо съм седнал с тях на една маса - да не мислиш, че по собствена воля? Направо ми се драйфа от такива, но се преживява.... Седиш блееш в една точка и броиш минутите, пък и обикновено има много свестни хора (поне 1-2 други), с които си намирам приказка, защото обикновено ги виждам по общи събития... Отврат! Много ги ненавиждам.Първоначално написано от tuzaro
Колкото по-често ги виждам, толкова повече ми се драйфа и ме отблъскват всеки път повече и повече... Наще също не ги понасят...
Жалко за семейството от описаната ситуация, стереотип за дебеловрати новобогаташи. Поне имат пари, айде все някога може и да ти помогнат с нещо в даден момент. Като цяло парите и властта би трябвало да правят хората благородни, но все пак явно простаците си остават простаци и са преследвани от комплексите си цял живот. Ама да не доразвиваме теории.
Тези хора които описва amk933 много ми приличат на партизаните които след 9-ти колеха и бесеха в България.От части съм съгласен с твоето мнение,но има и твърде множество изключения.Да вземем ТИМ те изкупуват масово земи и се различават от тази война която се водеше 90-те години и първите пет години от новия век.Тяхният манталитет на действие се различава в една голяма част от тази пошлост на ланците и обясняването на висок глас кой колко коли и хотели има.Не съм чул за тази групировка да се каже че са убили този и този човек или нещо подобно.(разбира се приемам факта че много неща именно за подземния свят остават скрити)
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.