- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- БГ ГРУПИРОВКИ
Първо - не съм "ъндърграунд"-ър, а amk правилно ви написа, че тук не се говорят подобни неща. Както не се говорят и доста други, които аз пък си пиша на своеволие, но всеки си решава.
Второ - не, не съм "нек`ъв гангстер", щото съм ги надживял тия неща. Иначе недей се коси, когато бях на 15-16 и аз се движих с по двадесет човека в дискотеките и аз имах протекциите от местните мутри. Е, не съм се срещал с Маргините, да речем, и прочее други неща, но със сигурност знам повече от някои други хора. /не визирам никого/ Въпросът е, че тия неща са минало и не искам да се сещам за тия глупост Както и да е.
А относно Георги Стоев - едва ли си прочел и едва ли знаеш всичко за него, че да твърдиш, че казаното от него било "вече известно". Странно защо доста неща за мен не бяха известни, при условие, че от както се помня се интересувам от тези теми и съм питал хора, които познават лично доста герои на Стоев, Калчев... И то не някакви познати, спокойно.
Както и да е. Сам каза, в интернет пишките все са над 20 санта, да. На мен обаче си ми седи колкото си е, споко.Пък и те виждам, че вееш червено знаме с коловрат от долу. Е са, пък да ти кажа и аз нещо - в интернет освен, че пишките са все над 20 санта, и националистите са много.
Ама айде да не говоря така, защото наистина не те познавам. Ама не говори и ти за мен примерно с пренебрежение. Ела, запознай се с мен и миналото ми, та тогава говори пренебрежително.
А относно amk - доста различия имаме с него, но в тази тема е доста прав. И няма да е лошо да се проумеете написаното от него. Аз също ги ненавиждам тия утрепки!
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
И аз имам такива познати. Златко Баретата примерно са първи приятели и съдружници с чичо ми в София.
Баща ми познава и наемен убиец работещ за тях.Разправял ми е и как въпрсоният живее. Живее ден за ден и с мисълта,че днес ако той не убие,ще бъде убит. Няма нищо на негово име,живее по хотели. И т.н,и т.н
Чичо ми беше и бивш министър в предишното жалко правителство (не беше от отстранените).
Много са ми разправяли,виждал съм ги и въпросните,но по принцип колкото по-малко знам,толкова по-добре.
Определено не са толкова черни колктоо ги изкарват политиците.В случая е - крадеца вика дръжте крадеца.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
О, постът ти много ми хареса, приятел! Много добре го написа. Проблемът в мутренските групировки не са известните прякори.
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
малеее баси мафиотите тука... е амк като си им бил на събранията що не сложи една бомба под масата да ги гръмнеш ве... или поне да се опиташ да ги предадеш нещо... твойте американци как се отърваха 30-те години с един човек забравех му името гонил ги до дупка и накрая ги натикал всичките и оня италианеца също ама и на него му забравих името... дето накрая го взривили на един мост барабар с бодигардите му... и защо не могат да се говорят такива неща страх ви е някой да не ви засече и намери ли кво...
Предложението за бомбата ми хареса.Канят те на сватба, отиваш и даваш подарък - едно кашонче опаковано в червена хартия и панделка. А от вътре се чува "тик-так-тик-так".
Е па що не може да се говори ли? Ми добре, да речем, че ни е страх да? Т.е. за другите не знам, ама представи си, че мен ме е страх?Нищо, че говоря и пиша за далеч по-опасни неща от обикновенни мутренски мафиотски босове.
![]()
Ееее, чакай малко. Аз знам най-общи неща. Кой кого наследил защо и т.н. Не знам разпределението на наркотрафика из България. Ти да не мислиш, че те си говорят пред мене следното:Първоначално написано от KarlDionic
-Да знаеш братоо утре на Калотина в 3:50 ще мине тир с регистрация 4148-148 и в задната гума ще има три кила чиста дрога...
Аз ако го знаех това надали щях да мога да пиша в този форум. По-скоро червеите щяха да пируват...![]()
Първоначално написано от KarlDionic
Ихиии колко сме смели.Да не си от Холивуд случайно
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
браво браво аз вече бях решил че темата ще замре ама вие добре почнахте да я развивате
Хаха хвала пред твоя пост хвала пред тебе че подължаш темата жива.Първоначално написано от shadow4
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
не мисля,че ТИМ са групировка
Вижте пичове. Аз за мене си знам. Прочел съм всички книги на Георги Стоев и знам каквото си ме интересува. За хората, които също знаят: Съветвам ви да не говорите, защото все ще се намери някой, който да ви наругае и да ви каже, " че сте големи разбирачи". Специално се обърщам към фена на Локо Пловдив. Пич това, че можеби си виждал Георги Илиев на живо и че приятелите ти от клуба са ти казали две- три приказки незначи, че ги разбираш нещата. Нямам нищо против теб или Локомотив Пловдив, но другят път като се правиш на голям разбирач, обяснявай по добре и ако може със точки и запетайки.