Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
Цитирай Първоначално написано от amk933
Цитирай Първоначално написано от EcTeTa
е някой няма ли най-накрая да ни просвети ?! Хайде ти Американофила не прикриваи информация !
Аз, ако исках да те просветя, щях. Но форумите не са местата, на които се пишат или говорят такива работи.
Точно интернет е мястото, където се говорят "такива" работи. А именно най-големите глупости! Защото всеки може да пише каквото си поиска, а ти просто си от онези, които искат да привлекат интерес към себе си, но кого изобщо го е**? Подчертаваш, че имаш връзки, после обаче казваш, че не можеш да говориш за това. Всъщност защото не можеш и да кажеш нищо по темата. Точно както tuzaro каза, че някои от вас се изкарвате почти като знакови фигури в българия ъндърграунд. Ама какво да се прави, интернет е все пак. Тук пишките винаги са над 20 санта и прочее...
Хаха. Хубаво. Аз нямам връзки, но за съжаление в семейството (не майка ми или баща ми), да кажем много близък роднина се ожени за едно от тези същества, чиито глупости слушам на всяко събиране, защото се налага, когато е цялата рода с всички останали и те да са там. И таква фигурки съм засичал покрай тях, че ти е бедна фантазията. Ти, ако щеш вярвай...