Цитирай Първоначално написано от love_enrique
Аз пък мисля,че докато не започне да се говори повече за тея неща,ако не в медиите,то поне в интернет няма да се променят нещата.Тва като с мутрите и престъпниците-всички ги знаем обаче официално са неизвестни.А и би ми било интересно някой да даде повече инфо или поне най-общо описание на въпроса,щото аз такива връзки нямам и няма откъде да знам за тея групировки
Най-общо казано: утрепки, които са забравили откъде са тръгнали и се делят от семейството. Дебели в черно с няколко мерцедеса, дежурното Верту, Армани, Долче и Гергана, Версаче и т.н. няма какво да ги коментирам. Обикновено жените им накичени в диаманти, кухи като изгнил дънер, но надути, та виждало ли си е. С префърцулена походка и много тъпо чувство за хумор (ако въобще се намира някакво). Не инвестират в образование, защото то това какво е изобщо? По-важно е моторчето като на Роман Абрамович и т.н. И още какво ли не глупости. Освен това като седнеш с такива на една маса не можеш да завържеш и елементарен разговор поради обилното количество мозъчни клетки останали в главата им и теми различни от изпраните пари на БКП. Половината са кухи социалисти и са много зле. Трагедия в 16 действия като в съветски филм, това е истината, другото - не му е тук мястото.

П.С: И винаги се опитват да направят впечатление с някви тъпи реплики от сорта на "Ножица за пури имате ли?", казано на висок глас и с повелителен тон. И Кохиба задължително, която дори и да не харесват топят в уиски, за да не останат по-назад от милите другари.