- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- да се оплача и аз..
Абе каква родителска имате всички?!
Само ние ли нямамее...![]()
Да литнат,да литнат..ама не може.
Писна ми да чакам.
Уж след изпитите-най-чаканото лято..Най-чаканото ама друг път.Пак е най,ама най-тъпото бих казала.
Одаксйдкадйасдйалкдсдоаит роакодакое.
Поне някой да ме разбира.![]()
И бту-благодаря,ecstazy.
ми наще ще имат родителска,да им връчат униформите и да кажат там кви тетрадки,учебници..ала-бала..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Абе както и да е.
Ще чакаме и т'ва е.
Аре,аз лягам.Лека ви.![]()
лека и благодаря![]()
Kaname senpai <3
Ъ виждам Варна. Де ще учиш?
руското![]()
Kaname senpai <3
Лято е бе не се депресирай чак толкова.Излизай по често какво е тва 1 2 пъти в месеца....Аз честно казано като си помисля че почваме училище и не ми се живее
Да ви кажа мили деца и моето лято е тъпо. Но щом ще ходите в нови училища ще ви дойде много нагоре. Всичко ще се промени. И вие ще се промените. И аз така преди да вляза в гимназия чаках септември да се почва, че голяма скука иначе. Но сега като знам какво ме очаква...
Все пак си е до човека,де ..
Ей първият пост все едно аз съм го писала. И аз от няколко седмици се чувствам така. Опитвам се да си намирам някакви занимания обаче не е същото. И аз мн пъти съм стояла до късно, за да довършвам някакви задачи и после лягам късно, а сутринта съм с подути очи. Признавам, че е имало моменти, когато и всички тези неща ми омръзнат, явно не може да ми се угоди, но няма спор, че всички тези неща ти доставят едно удовлетворение и те карат да чувстваш деня си осмислен. Таа и аз чакам с нетърпение септември, макар че ще пропусна малко.
о стигаааа... искам още още много да продължава лятото,айляк само,хич не ми се мисли,пф 12 кл![]()
и аз съм 12 клас и знам, че ще ми дойде в повече тая година ама искам да дойде.
да...Първоначално написано от n3v3r4z
И аз ПОНЯКОГА се чувствам така... но в момента искам почивка и такаммммммм![]()
еlsy![]()