- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Родители и Тя
С момичето ми сега бях ме навън не сами ... баща й не и дава да е с мен ... майка и много ми се кефеше сега като се е прибрала майка й е казала че не съм за нея,че съм и като по-малък брат ... (нисък съм) и сега я питам какво ще правим и тя ми отговаря с няма винаги аз да казвам всичко !![]()
![]()
![]()
Много я обичам почти 8 месеца ще станат помогнете мииии
![]()
Немога да спра да рева и немога да се успокоя просто немога
![]()
![]()
като за начало спри да ревеш. Освен ако не си хюмне. Ако си, може д аси сложиш високи токове и няма да си нисък.
Обясни по-подробно за какво става на въпрос, че нещо не мога много много да разбера...
Има само две мнения - грешното и... МОЕТО!
-=Моите драсканици=-
Нисък е и (според него) нейните родители не го харесват заради това.Първоначално написано от ChimeRa
Освен това е ревльо
w0sh, стига сдухва още повече човека, беПървоначално написано от w0sh
![]()
-=Моите драсканици=-
Ами нямам идея...имам приятелка на която родителите й не одобряват да е с момчето което обича (приятеля й), но това не я спира ..крият се ...И според мен е голяма грешка да й забранят да се вижда с тебе защото тогава ще го иска още повече(мое мнение.)
Можеш и да пробваш да поговориш с родителите й за това което не харесват в теб(примерно да се промениш в някое отношение)..не знам..
Аз не го сдухвам. Аз го сблъсквам с релаността и му давам съвет, който използва качеството му (да е женчо), за да реши проблемите си (да е нисък)
Друия вариант е да кажа някаква измислица, която реално не е осъществима, като например "говори с родителите и"
И "Говори с нея"
И "И какво ти пука какво мислят другите"
като й кажа да говори с майка си тя вика НЕ ТИ ЛУД ЛИ СИ ... не ми дава аз да говора просто незнам беее![]()
Пий Нескуик.
Ако не работи може да се удавиш в сълзи.
Чакай, чакай, ти не беше ли онзи, дето все късаше с приятелката си?
Сега кво ревеш..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
w0sh дразниш..Наскоро бях прочел нещо от сорта на:
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Доказа ми че е вярно![]()
Tуко що направи същото.Първоначално написано от alexxxxx51
Пък Ми е през к.у.р.а дали те дразня.
w0sh правиш се на умен, а не си..и стига вече с flooda че и аз почнах заради теб..
Вече се ебаваш......Първоначално написано от w0sh
ЕДИТ: Чак пък да дразниш - не, но мисля, че трябва да има граници. За сега си забавен в граници![]()
![]()
![]()
-=Моите драсканици=-
Горе главата ,ако те харесва ще е с теб ако ще и на инвалидна количка да си ! Питай я директно,няма да сгрешиш.
Иначе за растежа ,яж макарони или се увисвай по-дърветата .![]()
![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
уоу .. флууд на седмото мнение .. брей брей .. аз пък мисля че w0sh изразява много оригинални мнения апък собственика на темата се ебава защото пусна друга тема където пък казва че размотавал приятелката си и тя накрая скъсала с него и сега щяли да се събират .. дрънци .. я си намери живот и стига си пускал глупави измислени теееееееемиииии !!!!!Първоначално написано от alexxxxx51
in defense of our dreams...
Еми, да.Първоначално написано от w0sh
Останалите ще дадат добрите съвети. Все някой трябва да е и по ебавките. Ба, всички сте се приели твърде насериозно.
И аз мисля, че проблема с ръста си е направо проблем за умиране... Да не говорим, че цялата тема е ебавка.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
А аз мисля,че ти си твърде прост (не умствено),за да прецениш дали е умен или не.Първоначално написано от alexxxxx51
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не е измислена бе идиот прост събрахме се още вчера !!!Първоначално написано от ValzZi
Ми те май родителите и с право те одрязват.
Късаш я, сдобрявате се.
Кой родител ще го позволи това.
Пък и гените ти са калпави.
о , днешната младеж какви проблеми има
един ден момчето се държи с теб като с парцал (или футболна топка както някой каза) , а на другия мама и тати не те пускат защото е дребосък ..
мога само да те посъветвам да им теглиш една майна и ако си наистина сигурен че темата не е ебавка трябва да си удвоиш дозата на лекарствата
наздраве за младата двойка !!! пожелавам ви много деца , шашави като вас![]()
in defense of our dreams...
ТЕМАТА НЕ Е ЕБАВКА БЕЕЕ !!!Първоначално написано от LadyDi
![]()
Или почнете да пишете по темата и спрете с глупавите коменти ... има лични !
Aбе вие май нещо... пиша тука за помощ не за некви тъпи постове от ваша страна майка й и баща й незнаят дали късме и се сабираме ... вече си се оправихме с нея окончателно вчера простихме си събрахме се и днеска тва![]()
Че ние обсъжаме темата. И като не ти харесват нашите мнения, не ги чети, съсредоточи се върху тези, които са ти по темата. Защо отговаряш само на нас???
За тая работа има модератори.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last