.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72

Hybrid View

Град
    Там, където не си...
    Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Цитирай Първоначално написано от baby07
    колко см си висок?
    1.60 а съм на 15 .. почти 16 тя е на 14 и е по-висока АЕ СМЕЙТЕ СЕ пффф
    От 5 до 7 клас имаше едно момче дето всички момичета от нашия клас харесвахме, беше по-нисък от всички други, пък аз си бях ниска като него. хахах :P
    Мисълта ми е, че 7 срещу 8 клас, беше ваканция и по принцип с класа не се виждахме мн мн и когато отидохме на училище той беше станал бая висок А до 12 клас още повече. Така, че не се сдухвай - ще растеш.Момчетата имат едно периодично забавяне, но после бързо наваксват.

ЕДИТ; Ей... и аз съм 1,60
    Има само две мнения - грешното и... МОЕТО!
    -=Моите драсканици=-

Голям фен
    Когато говорихме вчера по скипе аз и викам ок дано намериш някой страхотен и който майка ти и баща ти да го харесват и да се обичате и да си най-щастливата...(в този момент очаквах да напише нее неискам друг искам само теб ще направим всичко възможно да сме заедно) а тя ми написа :S ... и просто бях шокиран наистина ... като я попитах какво ще правим тя ми вика няма да ти казвам винаги аз кво ще правим

това е много кофти родителите да се бъркат в тези отношения и да казват той/тя не е за теб.. те не могат винаги да знаят всичко. Незнам ноо аз ако бях на теб и аз бих очаквала да ми пише "не .. не искам.. няма значение какво казват.." и т.н. .. а тя много странноо.. но нали знаеш ако любовта е силна може да се пребори с всичко.

Голям фен
    1 обща фр нейната най-добра фр де ... ми каза,че ако наистина я обичам трябва да се разделиме да не я карам да се криеме и да се примиря ... така ли е наистина

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    А пък приятелката ти ако те обича трябва да се крие,за да е с теб.

Лесно е да се каже.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    А пък приятелката ти ако те обича трябва да се крие,за да е с теб.

Лесно е да се каже.
    Точно така и аз мисля,че трябва да е ... но тя нещо нз ...

Град
    Бикини-Ботъм
    Амии гадно.

Питай я тя какво иска и какво мисли,питай я направо готова ли е да застане срещу мнението на родителите си заради теб и вашата връзка.И не позволявай да ти се извърта,точен и ясен отговор.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Абе ти що не си направиш една тема,в която да си пускаш всичките проблеми с т'ва момиче?!
    Извинявай ама наистина не знам как може това момиче да е толкова глупаво,че 8 месеца да е с лигльо като теб Лелеее ти сигурно си по-женствен и от нея ... Цивриш като малко дете,пускаш стотици лигави теми с по 1000 ревящи емотикони,обясняваш как си искал да се самоубиеш и прочие ... Е сори,но това не е нормалното мъжко държание В момента момичето има нужда от някой,който да застане зад нея и да й вдъхва сигурност,защото вижда,че техните са против връзката ви,а ти не правиш нищо друго освен да се държиш като женчо И с право ти е казала,че не може все тя да взема решенията във връзката ви ... Все пак в една връзка има ДВАМА души,които ЗАЕДНО трябва да вземат решения и ЗАЕДНО да преодоляват проблемите си,а ти винаги гледаш да се скриеш в миша дупка (съдя по темите ти) и я оставяш тя да се оправя ...
    Честно казано съжелявам приятелката ти
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Абе ти що не си направиш една тема,в която да си пускаш всичките проблеми с т'ва момиче?!
    Извинявай ама наистина не знам как може това момиче да е толкова глупаво,че 8 месеца да е с лигльо като теб Лелеее ти сигурно си по-женствен и от нея ... Цивриш като малко дете,пускаш стотици лигави теми с по 1000 ревящи емотикони,обясняваш как си искал да се самоубиеш и прочие ... Е сори,но това не е нормалното мъжко държание В момента момичето има нужда от някой,който да застане зад нея и да й вдъхва сигурност,защото вижда,че техните са против връзката ви,а ти не правиш нищо друго освен да се държиш като женчо И с право ти е казала,че не може все тя да взема решенията във връзката ви ... Все пак в една връзка има ДВАМА души,които ЗАЕДНО трябва да вземат решения и ЗАЕДНО да преодоляват проблемите си,а ти винаги гледаш да се скриеш в миша дупка (съдя по темите ти) и я оставяш тя да се оправя ...
    Честно казано съжелявам приятелката ти
    Е какво да направа как да и вдъхна доверие ... искам да съм с нея и тя ако иска би трябвало да напвари всичко възможно за да сме заедно !

Град
    ^ Ааа така ли?!Значи ПАК ТЯ трябва да прави всичко,а ТИ?!Ти к'во ще направиш за да я задържиш до себе си?!А и както вече ти казах се чудя как може момичето все още да е с теб Явно или е много глупавичка или е хипер влюбена в теб ...

Голям фен
    ^ Ааа така ли?!Значи ПАК ТЯ трябва да прави всичко,а ТИ?!Ти к'во ще направиш за да я задържиш до себе си?!А и както вече ти казах се чудя как може момичето все още да е с теб Явно или е много глупавичка или е хипер влюбена в теб ...
    Е АЗ КВО МОГА ДА НАПРАВА БЕЕЕ от нея зависи !!!

Град
    ^ Като за начало може да се държиш малко по-МЪЖЕСТВЕНО и да й покажеш,че не тя е мъжа във вашата връзка ...
    Пффф ти обаче определено не си готов за сериозна приятелка

Голям фен
    ^ Като за начало може да се държиш малко по-МЪЖЕСТВЕНО и да й покажеш,че не тя е мъжа във вашата връзка ...
    Пффф ти обаче определено не си готов за сериозна приятелка
    Добре бе как разбра че не съм готов за сериозна приятелка ?!?!? Ако тя ми каже,че ще е с мен независимо какво кажат техните ще направа каквото мога ... но сега нищо немога да направа !

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Добре, кротни се тогава. Мирувай и чакай да видиш кво ще стане. А вместо да цивриш тука във форума "КВО ДА НАПРАА", пробвай да поговориш с нея, нормално.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    100 пъти ли трябва да ти напиша,че момичето има нужда от МОРАЛНАТА ТИ ПОДКРЕПА В МОМЕНТА,че да разбереш к'во тряя да правиш?!М*мка му имам чувството,че обяснявам на някой малоумен!!!Толкова ли е трудно да й покажеш,че държиш на нея,че искаш да сте заедно,че не ти пука от баща й (в смисъл,че не те е страх от него,въпреки че това далеч не е така съдейки от другата тема,в която хленчеше,защото той щял да те напляска) ... Толкова ли не можеш да я окуражиш малко,да й обясниш,че заедно ще успеете да преодолеете всичко ала-бала ... За к'во винаги я оставяш тя да взема решенията?!Вие сте ДВОЙКА и трябва ЗАЕДНО да се справяте с всичко ...

Ей точно заради тия неща мисля,че не си готов за сериозна връзка ... Та ти мрънкаш за най-малкото,цивриш,бъскаш,тръш ак,оплакваш се и обясняваш как искаш да умреш ...

Оффф к'во ли се занимавам ... Ти си решил да стоиш и да чакаш всичко да ти дойде на готово ... ама така НЕ МОЖЕ моето момче ...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе лигльо малък, кво се жалваш 5 страници и цивриш като малката ми братовчедка. Баси 13 годишните пикли имат повече КУРаж от тебе.

Кво значи - "не знам какво да направя, реве ми се, всичко зависи от нея"?

Абе ти та*аци нямаш ли бе, някакво самочувствие и изобщо себеуважение нямаш ли? Ей така, поне мъничко колкото да не е без хич?

Тя ли е мъжа във връзката че да решава бе? Ти какво си, опашка, 5-ти крак, знаменце?

Баси аз направо съжалявам момичето.

Ако тя ми каже,че ще е с мен независимо какво кажат техните ще направа каквото мога ... но сега нищо немога да направа !
    А ти не искаш ли да си с нея, бе червей малък? Кво ако каже - самоубий се и ти ще го направиш нали. Баси и лигавото същество си, честно.

Отвращават ме женчовци като теб, безхарактерни, малки душпички, дето при първия полъх на вятъра и почват да реват че ще се счупят.

Я ходи и падни на колене най-добре, целувай и краката и и кажи че винаги ще си до нея, че ще правиш каквото поиска, само и само да е с теб. Кажи и че не можеш да вземеш решения без нейното одобрение, кажи и че не можеш да се оправяш без нея, кажи и го!

Авторе - набий си в малката безмозъчна кратуна че си мъж, по дяволите, имаш х*й и та*аци, за какво са ти?

Майко направо не знам...изнервих се. Ужас..тва не е на добре. И въпреки всичко пускам тоя пост.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Абе лигльо малък, кво се жалваш 5 страници и цивриш като малката ми братовчедка. Баси 13 годишните пикли имат повече КУРаж от тебе.

Абе ти та*аци нямаш ли бе, някакво самочувствие и изобщо себеуважение нямаш ли? Ей така, поне мъничко колкото да не е без хич?

Тя ли е мъжа във връзката че да решава бе? Ти какво си, опашка, 5-ти крак, знаменце?

Ако тя ми каже,че ще е с мен независимо какво кажат техните ще направа каквото мога ... но сега нищо немога да направа !
    А ти не искаш ли да си с нея, бе червей малък? Кво ако каже - самоубий се и ти ще го направиш нали. Баси и лигавото същество си, честно.

Отвращават ме женчовци като теб, безхарактерни, малки душпички, дето при първия полъх на вятъра и почват да реват че ще се счупят.

Я ходи и падни на колене най-добре, целувай и краката и и кажи че винаги ще си до нея, че ще правиш каквото поиска, само и само да е с теб. Кажи и че не можеш да вземеш решения без нейното одобрение, кажи и че не можеш да се оправяш без нея, кажи и го!

Авторе - набий си в малката безмозъчна кратуна че си мъж, по дяволите, имаш х*й и та*аци, за какво са ти?

Майко направо не знам...изнервих се. Ужас..тва не е на добре. И въпреки всичко пускам тоя пост.
    ахахахахаха забавно колко си лош

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq

Re: Родители и Тя

Цитирай Първоначално написано от ChimeRa
    Обясни по-подробно за какво става на въпрос, че нещо не мога много много да разбера...

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden

Тоя па кво се пали

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от radybt
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden

Тоя па кво се пали
    да бе тоя па за къв се мисли па тоа па той па направо

Голям фен
    Абе искам да съм с нея бе тъп ли си къв си казах и че заедно може да се справим нали разбрахме се да се крием ... ама тая фр-та й ми каза че така съм я задължил да се крие и да пренебрегва родителите си !!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от radybt
    Тоя па кво се пали
    Ако си беше направил труда да прочетеш темата на автора (да не говорим и за останалите му 100-тина теми свързани с това момиче) щеше да разбереш,защо се палим ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си