- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Родители и Тя
От 5 до 7 клас имаше едно момче дето всички момичета от нашия клас харесвахме, беше по-нисък от всички други, пък аз си бях ниска като него. хахах :PПървоначално написано от RoCkSpOt
![]()
Мисълта ми е, че 7 срещу 8 клас, беше ваканция и по принцип с класа не се виждахме мн мн и когато отидохме на училище той беше станал бая висок![]()
![]()
А до 12 клас още повече. Така, че не се сдухвай - ще растеш.Момчетата имат едно периодично забавяне, но после бързо наваксват.
ЕДИТ; Ей... и аз съм 1,60![]()
Има само две мнения - грешното и... МОЕТО!
-=Моите драсканици=-
Когато говорихме вчера по скипе аз и викам ок дано намериш някой страхотен и който майка ти и баща ти да го харесват и да се обичате и да си най-щастливата...(в този момент очаквах да напише нее неискам друг искам само теб ще направим всичко възможно да сме заедно) а тя ми написа :S ... и просто бях шокиран наистина ... като я попитах какво ще правим тя ми вика няма да ти казвам винаги аз кво ще правим![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това е много кофти родителите да се бъркат в тези отношения и да казват той/тя не е за теб.. те не могат винаги да знаят всичко. Незнам ноо аз ако бях на теб и аз бих очаквала да ми пише "не .. не искам.. няма значение какво казват.." и т.н. .. а тя много странноо.. но нали знаеш ако любовта е силна може да се пребори с всичко.
1 обща фр нейната най-добра фр де ... ми каза,че ако наистина я обичам трябва да се разделиме да не я карам да се криеме и да се примиря ... така ли е наистина![]()
![]()
![]()
А пък приятелката ти ако те обича трябва да се крие,за да е с теб.
Лесно е да се каже.
Точно така и аз мисля,че трябва да е ... но тя нещо нз ...Първоначално написано от w0sh
![]()
Амии гадно.![]()
Питай я тя какво иска и какво мисли,питай я направо готова ли е да застане срещу мнението на родителите си заради теб и вашата връзка.И не позволявай да ти се извърта,точен и ясен отговор.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Абе ти що не си направиш една тема,в която да си пускаш всичките проблеми с т'ва момиче?!
Извинявай ама наистина не знам как може това момиче да е толкова глупаво,че 8 месеца да е с лигльо като тебЛелеее ти сигурно си по-женствен и от нея ... Цивриш като малко дете,пускаш стотици лигави теми с по 1000 ревящи емотикони,обясняваш как си искал да се самоубиеш и прочие ... Е сори,но това не е нормалното мъжко държание
В момента момичето има нужда от някой,който да застане зад нея и да й вдъхва сигурност,защото вижда,че техните са против връзката ви,а ти не правиш нищо друго освен да се държиш като женчо
И с право ти е казала,че не може все тя да взема решенията във връзката ви ... Все пак в една връзка има ДВАМА души,които ЗАЕДНО трябва да вземат решения и ЗАЕДНО да преодоляват проблемите си,а ти винаги гледаш да се скриеш в миша дупка (съдя по темите ти) и я оставяш тя да се оправя ...
Честно казано съжелявам приятелката ти![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Е какво да направа как да и вдъхна доверие ... искам да съм с нея и тя ако иска би трябвало да напвари всичко възможно за да сме заедно !Първоначално написано от 3oPuTy
^ Ааа така ли?!Значи ПАК ТЯ трябва да прави всичко,а ТИ?!Ти к'во ще направиш за да я задържиш до себе си?!А и както вече ти казах се чудя как може момичето все още да е с тебЯвно или е много глупавичка или е хипер влюбена в теб ...
![]()
Е АЗ КВО МОГА ДА НАПРАВА БЕЕЕ от нея зависи !!!Първоначално написано от 3oPuTy
^ Като за начало може да се държиш малко по-МЪЖЕСТВЕНО и да й покажеш,че не тя е мъжа във вашата връзка ...
Пффф ти обаче определено не си готов за сериозна приятелка![]()
Добре бе как разбра че не съм готов за сериозна приятелка ?!?!? Ако тя ми каже,че ще е с мен независимо какво кажат техните ще направа каквото мога ... но сега нищо немога да направа !Първоначално написано от 3oPuTy
Добре, кротни се тогава. Мирувай и чакай да видиш кво ще стане. А вместо да цивриш тука във форума "КВО ДА НАПРАА", пробвай да поговориш с нея, нормално.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
100 пъти ли трябва да ти напиша,че момичето има нужда от МОРАЛНАТА ТИ ПОДКРЕПА В МОМЕНТА,че да разбереш к'во тряя да правиш?!М*мка му имам чувството,че обяснявам на някой малоумен!!!Толкова ли е трудно да й покажеш,че държиш на нея,че искаш да сте заедно,че не ти пука от баща й (в смисъл,че не те е страх от него,въпреки че това далеч не е така съдейки от другата тема,в която хленчеше,защото той щял да те напляска) ... Толкова ли не можеш да я окуражиш малко,да й обясниш,че заедно ще успеете да преодолеете всичко ала-бала ... За к'во винаги я оставяш тя да взема решенията?!Вие сте ДВОЙКА и трябва ЗАЕДНО да се справяте с всичко ...
Ей точно заради тия неща мисля,че не си готов за сериозна връзка ... Та ти мрънкаш за най-малкото,цивриш,бъскаш,тръш ак,оплакваш се и обясняваш как искаш да умреш ...
Оффф к'во ли се занимавам ... Ти си решил да стоиш и да чакаш всичко да ти дойде на готово ... ама така НЕ МОЖЕ моето момче ...
Абе лигльо малък, кво се жалваш 5 страници и цивриш като малката ми братовчедка. Баси 13 годишните пикли имат повече КУРаж от тебе.
Кво значи - "не знам какво да направя, реве ми се, всичко зависи от нея"?
Абе ти та*аци нямаш ли бе, някакво самочувствие и изобщо себеуважение нямаш ли? Ей така, поне мъничко колкото да не е без хич?
Тя ли е мъжа във връзката че да решава бе? Ти какво си, опашка, 5-ти крак, знаменце?
Баси аз направо съжалявам момичето.
А ти не искаш ли да си с нея, бе червей малък? Кво ако каже - самоубий се и ти ще го направиш нали. Баси и лигавото същество си, честно.Ако тя ми каже,че ще е с мен независимо какво кажат техните ще направа каквото мога ... но сега нищо немога да направа !
Отвращават ме женчовци като теб, безхарактерни, малки душпички, дето при първия полъх на вятъра и почват да реват че ще се счупят.
Я ходи и падни на колене най-добре, целувай и краката и и кажи че винаги ще си до нея, че ще правиш каквото поиска, само и само да е с теб. Кажи и че не можеш да вземеш решения без нейното одобрение, кажи и че не можеш да се оправяш без нея, кажи и го!
Авторе - набий си в малката безмозъчна кратуна че си мъж, по дяволите, имаш х*й и та*аци, за какво са ти?
Майко направо не знам...изнервих се. Ужас..тва не е на добре. И въпреки всичко пускам тоя пост.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ахахахахаха забавноПървоначално написано от valdesbg
колко си лош
![]()
Първоначално написано от ChimeRa
![]()
Тоя па кво се палиПървоначално написано от kindergarden
да бе тоя па за къв се мисли па тоа па той па направоПървоначално написано от radybt
![]()
Абе искам да съм с нея бе тъп ли си къв си казах и че заедно може да се справим нали разбрахме се да се крием ... ама тая фр-та й ми каза че така съм я задължил да се крие и да пренебрегва родителите си !!!
Ако си беше направил труда да прочетеш темата на автора (да не говорим и за останалите му 100-тина теми свързани с това момиче) щеше да разбереш,защо се палим ...Първоначално написано от radybt