- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Родители и Тя
Ама не се инт бе просто искам да ми отговорите по темата ако ще си се ебавате пишете се по скипе или на лична и готово ... еба*** хората човек неможе да помоли за съвет се нападате и нападате
добре уе пич !!
как да ти помогнем НИЕ да му се не знае като казваш че проблема е че си нисък !!
какво по дяволите трябва да каже човек ЧЕ ДА ТЕ УТЕШИ !!??
ако не беше ти и някой ти зададеше такава тема wtf щеше да кажеш уе !!
in defense of our dreams...
1.60 а съм на 15 .. почти 16 тя е на 14 и е по-висока АЕ СМЕЙТЕ СЕ пфффПървоначално написано от baby07
и аз на 15 бях 160
сега на 20 съм 190 тъй че споко.
Ние пак си пишем по СКИПЕ, ти нас не ни мисли.
Нали ти дадоха съвети. Какво мяцаш още?
Да ти е по-лесно, ще ти ги систематизирам:
1. Говори с родителите й.
2. Говори с нея.
3. Какво ти пука какво мислят родителите й, нали тя е с теб?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако някой пускаше такава тема и аз имах отговор нямаше сега да пускам беее може някой да има идея нз може да ме посаветва нещо да направа за да не мисли така ... баща й преди беше казал че ако ме види ще ми счупи рачичките а ако ни види 2-та просто нз ... а сега и майка й не и даваПървоначално написано от ValzZi
а не съм лошо момче нито се сабирам в неква лошо момче нито съм некъв клошар или пропаднал изостанал ... не пуша не се напивам постояно ... не съм курвар
Ейййй, забравих да ти кажа.
Четох някъде, че в някои африкански племена, когато човек е много нисък, го връзват за краката да виси от някое дърво и така от гравитацията му се удължават костите.
Айде, успех!![]()
Аз да не съм телепат, че да знам какво мислят родителите и.
Ако и пред тях се държиш, както тук, не се и чудя, че иска да ти счупи ръцете.
Първоначално написано от RoCkSpOt
епа на тая родителите и ко искат да си 2 метра ли бе? Вярно е малко си нусик но не си виновен ти !! ае не се сдъхвай , тая ако наистина те обича и иска да е с тебе ще напраи всичко възможно за да сте заедно![]()
![]()
Дано дано е така !Първоначално написано от w0sh
Тя ми вика ще ми е гадно,че ги лъжаПървоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
![]()
И закво ги лъже?
Че си висок?
Доста пирамидки сте си правили тука ...![]()
![]()
По темата: Добре не може заради една височина да те мразят??Колко ограничен трябва да си, за да съдиш хората по това ...
Пък и най - малкото имаш още години да растеш ... спокойно!!! Важното е приятелката ти да не почне да мисли като тях (което ще е доста тъпо) ...
Успех ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
неее за това че ще трябва да се крием !Първоначално написано от w0sh
ами тя тогава трябва да избере между теб и тва да ги лъже ..
сорри life sux и момичетата са високи понякога ..
in defense of our dreams...
Оф, много ми е добре на мен. Метър и шейсе с вдигнати ръце. Кеф ти висок мъж, кеф ти нисък мъж.
Пич, костите растат до към 20 и някоята година. Тва че на 15 си висок само 160 нищо не е. Ще порастнеш... дано и поумнееш малко :P
най ме дразни това,че майка й преди толко много ми се кефеше и като се скараме тя и се караше ... на мен ми вика понякога ти се чуда как я търпиш...Първоначално написано от ValzZi
Еее много сте гадни значи... Офлуудихте цялата тема на момчетоХубаво е да стават е*авки ама с граници...
По темата: Приятелката хем я сърби, хем я боли. Хем иска да е с теб, хем неще да лъже родителите си... Четох и предишната ти тема там за баща й дето искал да те бие ... и явно с тия хора няма да можеш да се разбереш с добро. Тогава единственият вариант, който остава е да се криете... Говори не с тях, а с приятелката ти, защото в случая тя е тази, която мрънка... Кофти се получава, но ще трябва да избира между теб и родителите си...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз пък мисля,че има друга причина и не е свързано с ръста ти..
оригинален си като турски анцук ..... такива лафове пускаш .. почвам вече да си вода бележкиПървоначално написано от w0sh
КАК МОЖЕ ДА ТИ ПРАВЯТ ПРОБЛЕМ ЗА КОЛКО СИ ВИСОК?! Ебати ограничените хора. Аз кат съм 22 и 1.75 и ко? Ходил съм с по висока и да, прави впечатление(особенно когато е на ток) но никoй не ми е правил забележка или па да каже нещо обидно.
А по темата, ти нема да пораснеш за 1 вечер така че...
Ако бях аз просто ще избягвам техните, но не и да се крия.
И аз мисля, че ръста е някакво оправдание, за да я отделят от теб.Първоначално написано от Biskfitka
Какво значение имат родителите и?Какво като я навиват да те остави?Ако се харесвате тя няма да го напрвави...Доста,да не кажа почти всички родители,отначало не харесват гаджетата на дъщерите си и измислят какви ли не кусури,за да ги разделят,особено бащите.Но на теб да не ти пука какво говорят,вие сте си заедно това е най-важното![]()
Майка й преди много ме харесваше и сега изведнъж го казваПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
Стегни се нали си мъж спри да ревеш.Ако се обичате родителите и няма да са проблем пък и кво като си нисък тва според мен няма никакво значение...