Цитирай Първоначално написано от kindergarden
Цитирай Първоначално написано от valdesbg
Абе лигльо малък, кво се жалваш 5 страници и цивриш като малката ми братовчедка. Баси 13 годишните пикли имат повече КУРаж от тебе.

Кво значи - "не знам какво да направя, реве ми се, всичко зависи от нея"?

Абе ти та*аци нямаш ли бе, някакво самочувствие и изобщо себеуважение нямаш ли? Ей така, поне мъничко колкото да не е без хич?

Тя ли е мъжа във връзката че да решава бе? Ти какво си, опашка, 5-ти крак, знаменце?

Баси аз направо съжалявам момичето.

Ако тя ми каже,че ще е с мен независимо какво кажат техните ще направа каквото мога ... но сега нищо немога да направа !
А ти не искаш ли да си с нея, бе червей малък? Кво ако каже - самоубий се и ти ще го направиш нали. Баси и лигавото същество си, честно.

Отвращават ме женчовци като теб, безхарактерни, малки душпички, дето при първия полъх на вятъра и почват да реват че ще се счупят.

Я ходи и падни на колене най-добре, целувай и краката и и кажи че винаги ще си до нея, че ще правиш каквото поиска, само и само да е с теб. Кажи и че не можеш да вземеш решения без нейното одобрение, кажи и че не можеш да се оправяш без нея, кажи и го!

Авторе - набий си в малката безмозъчна кратуна че си мъж, по дяволите, имаш х*й и та*аци, за какво са ти?

Майко направо не знам...изнервих се. Ужас..тва не е на добре. И въпреки всичко пускам тоя пост.
ахахахахаха забавно колко си лош
Тоя па кво се пали